EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Se stie ora primului meci al lui Halep, dupa suspendare. Cand debuteaza la Miami

publicat 2024-03-19 10:15:04 (Click)
Se stie ora primului meci al lui Halep, dupa suspendare. Cand debuteaza la Miami Simona Halep revine la Open Miami, dupa un an si jumatate. ...continuare.

Irinel Columbeanu, imagini dezolante. O implora pe Irina sa vina sa aiba grija de el. VIDEO emotionant

publicat 2024-03-19 10:15:04 (Click)
Irinel Columbeanu, imagini dezolante. O implora pe Irina sa vina sa aiba grija de el. VIDEO emotionant Irinel Columbeanu i-a transmis un mesaj fiicei sale, Irina, fiind invitat in emisiunea lui Cristi Brancu. I-a spus ca vrea sa o vada, sa vina sa aiba grija de el. Amintim ca, recent, fostul milionar a primit o veste pe care spera sa nu o auda vreodata. Acesta nu mai poate calatori in America sa-si v ...continuare.

Incredibil! Cati bani cere Carmen Harra pentru 3 zile de curs de psihologie. Unii romani muncesc o luna pentru suma aceasta

publicat 2024-03-19 10:00:04 (Click)
Incredibil! Cati bani cere Carmen Harra pentru 3 zile de curs de psihologie. Unii romani muncesc o luna pentru suma aceasta Carmen Harra, renumita clarvazatoare,, a starnit o dezbatere aprinsa in mediul online dupa ce a anuntat organizarea unui curs intensiv de psihologie, cu o durata de doar trei zile. Cu toate ca aceasta oportunitate poate parea tentanta pentru cei dornici sa-si imbunatateasca cunostintele in domeniu, ...continuare.

Ligia Deca, ministrul educatiei, a anuntat cand incep inscrierile la cresa si gradinita in 2024

publicat 2024-03-19 09:45:04 (Click)
Ligia Deca, ministrul educatiei, a anuntat cand incep inscrierile la cresa si gradinita in 2024 Pentru multi parinti, momentul inscrierii copiilor in crese si gradinite este unul crucial, marcand inceputul unei noi etape in viata micutilor lor. In anul 2024, acest proces va fi reglementat de un calendar stabilit de Ministerul Educatiei, iar Ligia Deca a facut publice detaliile acestuia. ...continuare.

De ce nu ar trebui sa faci niciodata dus dupa ce ai mancat. Ce alte lucruri sunt interzise dupa servirea mesei

publicat 2024-03-19 09:45:04 (Click)
De ce nu ar trebui sa faci niciodata dus dupa ce ai mancat. Ce alte lucruri sunt interzise dupa servirea mesei Exista anumite activitati pe care multi dintre noi le facem automat dupa ce mancam, fara sa constientizam ca pot avea un impact negativ asupra sanatatii noastre. De la dusuri calde pana la exercitii intense sau consumul excesiv de lichide ...continuare.

5 etape ale unei relatii. De ce majoritatea oamenilor se opresc la a 3-a si cum depasesti greutatile din cuplu

publicat 2024-03-19 09:45:04 (Click)
5 etape ale unei relatii. De ce majoritatea oamenilor se opresc la a 3-a si cum depasesti greutatile din cuplu Relatiile sunt ca un roller coaster emotional, cu urcari si coborasuri, momente de extaz si dezamagiri. In calatoria catre o relatie durabila si profunda, trecem prin mai multe etape, iar fiecare aduce cu sine propriile provocari si invataminte. ...continuare.

Boala rara de care sufera Jador. Toata lumea se intreaba cum si-a luat permisul de conducere, daca are asa ceva! Video

publicat 2024-03-19 09:45:04 (Click)
Boala rara de care sufera Jador. Toata lumea se intreaba cum si-a luat permisul de conducere, daca are asa ceva! Video Jador a devenit cunoscut in Romania datorita muzicii sale, dar si a carismei. Recent, in cadrul unui podcast, acesta a vorbit despre afectiunea de care sufera, boala care nu-i permite sa distinga culorile. Pe TikTok, fanii l-au intrebat imediat cum si-a luat permisul de conducere in aceste conditii. ...continuare.

Orasul din Romania, care le are pe toate, vrea si "Autostrada Albastra". Va fi cel mai important din tara

publicat 2024-03-19 09:45:04 (Click)
Orasul din Romania, care le are pe toate, vrea si Autostrada Albastra. Va fi cel mai important din tara Un oras din Romania se dezvolta rapid si are toate sansele sa ia fata Bucurestiului si marilor centre Timisoara sau Cluj. Mediul academic ...continuare.

Gabriela Cristea, criticata pentru preturile mari la cozonacii facuti de ea: "Nu toata lumea isi permite"

publicat 2024-03-19 09:45:04 (Click)
Gabriela Cristea, criticata pentru preturile mari la cozonacii facuti de ea: Nu toata lumea isi permite Gabriela Cristea, cunoscuta si indragita prezentatoare, a luat o decizie indrazneata - aceea de a-si extinde orizonturile in lumea afacerilor cu lansarea propriei linii de cozonaci. ...continuare.

1 aprilie vine cu vesti bune pentru 4 zodii. Nu e nicio pacaleala!

publicat 2024-03-19 08:00:03 (Click)
1 aprilie vine cu vesti bune pentru 4 zodii. Nu e nicio pacaleala! 1 aprilie poate fi adesea asociata cu pacaleli si surprize neasteptate. Cu toate acestea, pentru unele zodii, acesta ar putea fi un moment in care norocul le surade si evenimentele se indreapta in directia dorita. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.