EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Cum sa te bucuri de masa de Paste fara sa-ti pui in pericol silueta: 10 sfaturi utile

publicat 2024-05-14 12:45:08 (Libertatea)
Cum sa te bucuri de masa de Paste fara sa-ti pui in pericol silueta: 10 sfaturi utile Sarbatoarea Pastelui este un moment de bucurie si de sarbatoare, cu traditii, mancaruri delicioase si dulciuri specifice. Cu toate acestea, pentru multi, Pastele poate fi si un prilej de teama sau ingrijorare, in special in ceea ce priveste mentinerea greutatii. Consumul excesiv de alimente bogate in calorii si deserturi poate fi tentant, dar exista modalitati […] ...continuare.

Totul despre dinti  ficsi in 24 de ore cu Dr. Grigori Vartolomei

publicat 2024-05-14 12:45:08 (Libertatea)
Totul despre dinti  ficsi in 24 de ore cu Dr. Grigori Vartolomei Dr. Grigori Vartolomei va intampina in centrul Bucurestiului, oferindu-va oportunitatea de a obtine un zambet complet restaurat in doar 24 de ore. Utilizand tehnologii de avangarda in domeniul implantologiei, aceasta procedura revolutionara este proiectata sa schimbe vieti, oferind pacientilor nu doar un zambet estetic, dar si functionalitatea necesara unei vieti normale. Fiecare interventie este realizata […] ...continuare.

Seful serviciului secret militar ucrainean avertizeaza ca Rusia va lansa o noua ofensiva: "Va incerca un avans puternic"

publicat 2024-05-14 12:45:08 (Libertatea)
Seful serviciului secret militar ucrainean avertizeaza ca Rusia va lansa o noua ofensiva: Va incerca un avans puternic Rusia va lansa in curand o noua ofensiva in nord-estul Ucrainei, si anume in regiunea Sumi, anticipeaza seful serviciului secret militar ucrainean (HUR), generalul Kirilo Budanov, citat de The New York Times (NYT). „Situatia este la limita si devine critica cu fiecare ora care trece”, a declarat seful HUR dintr-un buncar din Harkov. Potrivit lui […] ...continuare.

Ce este norovirusul. Cum se manifesta infectia cu norovirus

publicat 2024-05-14 12:30:09 (Libertatea)
Ce este norovirusul. Cum se manifesta infectia cu norovirus Norovirusul este asa cum ii spune si numele un virus, foarte contagios, care provoaca o infectie cu simptome foarte neplacute. Afla mai multe despre ce este norovirusul, cum se transmite si care sunt simptomele. Nota: Informatiile din acest articol nu inlocuiesc sfaturile unui medic specialist. Va recomandam, inainte de a incerca orice tratament, sa consultati […] ...continuare.

Cea mai noua tendinta in decorul modern: tablourile de sticla

publicat 2024-05-14 12:30:09 (Libertatea)
Salutare tuturor iubitorilor de arta! Astazi vreau sa va povestesc despre o forma de arta contemporana care adauga o nota moderna si rafinata in orice spatiu: tablourile de sticla. Acestea nu numai ca atrag privirile, dar aduc si un element unic si elegant in decorul casei sau al biroului tau. Ce sunt tablourile de sticla? […] ...continuare.

Un barbat din Botosani, amendat dupa ce a sunat la 112 sa anunte ca exista o bomba intr-un local. Peste 200 de oameni au fost evacuati

publicat 2024-05-14 12:30:09 (Libertatea)
Un barbat a fost amendat cu 4.000 de lei dupa ce a anuntat ca a fost pusa o bomba intr-un local din municipiul Botosani. Alerta, care s-a dovedit a fi una falsa, a mobilizat mai multe echipaje de politie, inclusiv luptatori SAS si pirotehnisti, iar peste 200 de oameni au fost evacuati din local, a […] ...continuare.

Discutie la nivel inalt intre oficialii de securitate si de aparare de la Kiev si Washington. Antony Blinken, vizita surpriza in Ucraina

publicat 2024-05-14 12:15:07 (Libertatea)
Discutie la nivel inalt intre oficialii de securitate si de aparare de la Kiev si Washington. Antony Blinken, vizita surpriza in Ucraina Comandantul-sef al armatei ucrainene, Oleksandr Sirskii, a anuntat o discutie la nivel inalt intre oficialii de securitate si de aparare de la Kiev si de la Washington in contextul ofensivei rusesti din regiunea Harkov, situata in nord-estul Ucrainei. Potrivit lui Sirskii, discutia a avut loc luni seara si s-a concentrat pe situatia de pe front. […] ...continuare.

Scaunele de birou pentru copii: secretul temei perfecte

publicat 2024-05-14 12:15:07 (Libertatea)
Scaunele de birou pentru copii: secretul temei perfecte In zilele noastre, crearea unui spatiu de studiu optim acasa pentru copii a devenit o prioritate pentru parinti.Acest lucru presupune nu doar alegerea unui birou potrivit, ci si a unui scaun de birou pentru copii care sa asigure confortul si sanatatea celor mici. Vizitand https://importatorscaune.ro/scaune-birou-copii, veti descoperi o gama larga de scaune ergonomice, ideale pentru a […] ...continuare.

Noi declaratii ale fostului manager de calitate la cel mai important furnizor Boeing: "Am gasit atatea deficiente, mi-era si frica sa mai zbor"

publicat 2024-05-14 12:15:07 (Libertatea)
Noi declaratii ale fostului manager de calitate la cel mai important furnizor Boeing: Am gasit atatea deficiente, mi-era si frica sa mai zbor Santiago Parades, manager de calitate timp de 12 ani la Spirit AeroSystems, unul dintre cei mai mari furnizori Boeing, a oferit noi declaratii, intr-un interviu pentru CBS, citat de publicatia germana Focus, si a afirmat ca a descoperit atat de multe defecte in munca sa, incat aproape ca mi-era frica sa mai zbor”. Paredes, care […] ...continuare.

Cine sunt semifinalistii de la Chefi la cutite sezonul 13. Toti au amutit atunci cand au vazut scorul. "Nu pot sa cred asa ceva"

publicat 2024-05-14 12:15:07 (Libertatea)
Cine sunt semifinalistii de la Chefi la cutite sezonul 13. Toti au amutit atunci cand au vazut scorul. Nu pot sa cred asa ceva Chef Orlando Zaharia, chef Richard Abou Zaki si chef Alexandru Sautner au trait emotii mari in ultimul battle din sezonul 13 Chefi la cutite, de pe 13 mai 2024. Acestia au trecut prin momente tensionate atunci cand banda a adus prima farfurie in bucatarie. Presiunea si timpul limitat si-au pus amprenta asupra celor din platou. […] ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.