EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




A castigat peste 1 miliard de dolari la Loto

publicat 2024-04-08 09:00:41 (Money.ro)
A castigat peste 1 miliard de dolari la Loto Norocul a fost de partea lui! Un jucator la loteria Powerball, din Oregon, a castigat un jackpot in valoare de peste 1,3 miliarde de dolari, punand capat unei serii fara castiguri care dura de mai bine de trei luni, relateaza AP. Un singur bilet a avut toate cele sase numere extrase si a castigat jackpotul […]Articolul A castigat peste 1 miliard de dolari la Loto apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Zelenski, mesaj catre SUA: "Daca Congresul nu ajuta Ucraina, vom pierde razboiul

publicat 2024-04-08 09:00:39 (Money.ro)
Zelenski, mesaj catre SUA: Daca Congresul nu ajuta Ucraina, vom pierde razboiul Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a avertizat, duminica, ca tara sa va pierde razboiul in fata Rusiei daca ajutorul american de 60 miliarde de dolari ramane blocat in Congres, in contextul in care Rusia isi intensifica presiunea in estul tarii. "Daca Congresul nu ajuta Ucraina, Ucraina va pierde razboiul. Fara sprijinul Congresului, ne va fi dificil […]Articolul Zelenski, mesaj catre SUA: "Daca Congresul nu ajuta Ucraina, vom pierde razboiul apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Parcurile tematice sunt principala sursa de venituri pentru Disney, iar compania va investi 60 de miliarde de dolari in acestea

publicat 2024-04-08 07:00:18 (Money.ro)
Parcurile tematice sunt principala sursa de venituri pentru Disney, iar compania va investi 60 de miliarde de dolari in acestea Trecuse mai bine de un an de cand pandemia de COVID fortase parcurile Disney sa se inchida, dar D'Amaro, presedintele diviziei de experiente a Disney, era increzator ca oaspetii vor intra din nou cand portile se vor redeschide.Increderea lui a fost intemeiata. Divizia lui D'Amaro este acum segmentul Disney cu cele mai bune performante, revigorandu-se si oferind stabilitate in ultimele trimestre, pe masura ce Disney isi adapteaza afacerea de divertisment pentru a se potrivi cu obiceiurile... ...continuare.

McDonald's a cumparat toate cele 225 de restaurante care fac parte din franciza sa din Israel, in urma boicotului pro-palestinian

publicat 2024-04-08 07:00:16 (Money.ro)
McDonald's a cumparat toate cele 225 de restaurante care fac parte din franciza sa din Israel, in urma boicotului pro-palestinian Restaurantele din Israel sunt detinute de licentiatul local Alonyal Ltd., care este detinut de omul de afaceri israelian Omri Padan de mai bine de 30 de ani."A fost semnat un acord de vanzare a Alonyal catre McDonald's Corporation. La finalizarea tranzactiei, McDonald's Corporation va detine restaurantele si operatiunile Alonyal Limited, iar angajatii vor fi pastrati in conditii echivalente", potrivit McDonald's.Compania nu a dezvaluit suma achizitiei.McDonald's a raportat prima scadere a... ...continuare.

Cristian a bagat toti banii munciti in Anglia in afacere. A vandut deja recolta in intregime cu 30 lei/kg

publicat 2024-04-08 03:15:18 (Money.ro)
Cristian a bagat toti banii munciti in Anglia in afacere. A vandut deja recolta in intregime cu 30 lei/kg Cristian Tesila a investit toti bani castigati in Anglia la el acasa, langa Dabuleni, patria pepenilor romanesti. Dar nu din pepeni vrea sa faca bani Cristian ci din alta recolta, mai usor de muncit si mai profitabila: capsunile. Capsunile inlocuiesc pepenii de Dabuleni Cristian Tesila face parte din fermierii de langa Dabuleni care si-au reorientat […]Articolul Cristian a bagat toti banii munciti in Anglia in afacere. A vandut deja recolta in intregime cu 30 lei/kg apare prima data in... ...continuare.

Pisicile, active fixe ale Guvernului din Mexic. Hrana si ingrijiri pe viata pentru cele 19 pisici din palatul prezidential

publicat 2024-04-08 03:00:23 (Money.ro)
Pisicile, active fixe ale Guvernului din Mexic. Hrana si ingrijiri pe viata pentru cele 19 pisici din palatul prezidential Puteti uita de pisicile aristocrate! De acum, mexicanii au pisici prezidentiale! Seful statului, Andrés Manuel López, a decis ca pisicile care traiesc la Palatul National sunt active fixe vii ale Guvernului. Pana acum, doar cladirile sau piesele de mobilier purtau denumirea de active fixe. Prin aceasta decizie, presedintele obliga Trezoreria Mexicului sa aiba grija de animale pentru tot restul […]Articolul Pisicile, active fixe ale Guvernului din Mexic. Hrana si ingrijiri pe viata... ...continuare.

Gigi Becali s-a dezlantuit pe piata transferurilor: "Il vreau pe Otele! Imi place si Mitrita!" Anunt despre Rrahmani

publicat 2024-04-08 00:45:23 (Money.ro)
Gigi Becali s-a dezlantuit pe piata transferurilor: Il vreau pe Otele! Imi place si Mitrita! Anunt despre Rrahmani Gigi Becali s-a dezlantuit pe piata transferurilor. Dupa ce, initial, a spus ca a vorbit deja pentru transferurile lui Louis Munteanu si Denis Alibec, Becali a vorbit despre alte mutari stelare entru grupele Ligii Campionilor. Gigi Becali a anuntat ca il vrea pe Otele de la CFR Cluj. Patronul de la FCSB si l-ar dori […]Articolul Gigi Becali s-a dezlantuit pe piata transferurilor: "Il vreau pe Otele! Imi place si Mitrita!" Anunt despre Rrahmani apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Probleme mari in spitale din cauza temperaturilor ridicate. Sute de persoane ajung la urgenta zilnic

publicat 2024-04-07 20:15:26 (Money.ro)
Probleme mari in spitale din cauza temperaturilor ridicate. Sute de persoane ajung la urgenta zilnic Sunt probleme mari in spitale din cauza temperaturilor ridicate. O multime de persoane se confrunta cu diferite afectiuni. Medicii sunt cei mai ingrijorati in contextul in care temperaturile atipice aglomereaza camerele de garda si unitatile de primiri urgente. In acest sens, medicii atrag atentia ca bolile virale si bacteriene aduc zilnic sute de bolnavi la […]Articolul Probleme mari in spitale din cauza temperaturilor ridicate. Sute de persoane ajung la urgenta zilnic apare prima data... ...continuare.

Rafinaria de petrol Orsk din Rusia si-a suspendat operatiunile duminica, dupa ruperea unui baraj din regiune, din cauza inundatiilor

publicat 2024-04-07 18:00:28 (Money.ro)
Rafinaria de petrol Orsk din Rusia si-a suspendat operatiunile duminica, dupa ruperea unui baraj din regiune, din cauza inundatiilor Rafinaria, situata la aproximativ 1800 km est de Moscova, aproape de granita Rusiei cu Kazahstanul, are o capacitate anuala de sase milioane de tone de petrol.Agentia de presa de stat RIA a relatat ca suspendarea operatiunilor a avut ca scop evitarea riscurilor ecologice, pe fondul inundatiilor care au lovit regiunea inconjuratoare Orenburg, precum si regiunile din apropiere, din Rusia si Kazahstan. Articolul Rafinaria de petrol Orsk din Rusia si-a suspendat operatiunile duminica, dupa... ...continuare.

Israelul si-a retras trupele din sudul Fasiei Gaza

publicat 2024-04-07 17:30:26 (Money.ro)
Israelul si-a retras trupele din sudul Fasiei Gaza Israelul si-a retras trupele din sudul Fasiei Gaza. Totodata, trupele au fost retrase inclusiv din orasul Khan Yunis, dupa luni de lupte impotriva miscarii islamiste palestiniene Hamas, au anuntat duminica armata si presa israeliana. „Astazi, duminica, 7 aprilie, divizia de comando 98 a armatei israeliene si-a incheiat misiunea la Khan Yunis. Divizia a parasit Fasia […]Articolul Israelul si-a retras trupele din sudul Fasiei Gaza apare prima data in Money.ro. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.