EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Despartire soc in showbiz! CRBL si sotia lui, Elena, s-au despartit: "Am ajuns la concluzia ca este mai bine"

publicat 2024-04-04 12:30:14 (Click)
Despartire soc in showbiz! CRBL si sotia lui, Elena, s-au despartit: Am ajuns la concluzia ca este mai bine Cu o surpriza neasteptata pentru fanii lor, celebra pereche de artisti, CRBL si Elena, au facut publica decizia lor de a urma drumuri separate in viata, anuntand divortul lor printr-un mesaj emotionant postat pe retelele de socializare. ...continuare.

Ce alimente consuma Ileana Stana Ionescu si sotul sau, zi de zi, de mai bine de 40 de ani. Au dezvaluit secretul longevitatii

publicat 2024-04-04 11:45:06 (Click)
Ce alimente consuma Ileana Stana Ionescu si sotul sau, zi de zi, de mai bine de 40 de ani. Au dezvaluit secretul longevitatii De mai bine de 40 de ani, Ileana Stana Ionescu si sotul sau, Andrei Ionescu, au urmat o rutina alimentara care le-a sustinut nu doar sanatatea, ci si vitalitatea. ...continuare.

Nicoleta Luciu a intrat in reparatii capitale. Vedeta si-a facut noi interventii estetice. Cat a scos din buzunar?

publicat 2024-04-04 11:45:06 (Click)
Nicoleta Luciu a intrat in reparatii capitale. Vedeta si-a facut noi interventii estetice. Cat a scos din buzunar? Nicoleta Luciu (43 de ani) a ajuns din nou la medicul estetician! ...continuare.

Testul care pune in dificultate populatia. 73% raspund gresit si putini reusesc sa gaseasca raspunsul corect, mutand doar doua bete de chibrit

publicat 2024-04-04 11:45:06 (Click)
Testul care pune in dificultate populatia. 73% raspund gresit si putini reusesc sa gaseasca raspunsul corect, mutand doar doua bete de chibrit In general, cei mai multi dintre noi avem impresia ca provocari matematice de acest gen sunt extrem de simple. La urma urmei, aici nu vorbim despre ecuatii complete, ori despre teorii obscure, ci, pur si simplu, despre o mica schimbare pentru a ajunge la raspunsul corect. ...continuare.

Andreea Marin a pozat goala, in cada. Imagini de senzatie cu "Zana surprizelor"

publicat 2024-04-04 11:15:16 (Click)
Andreea Marin a pozat goala, in cada. Imagini de senzatie cu Zana surprizelor Andreea Marin, cunoscuta drept "Zana surprizelor", una dintre cele mai indragite vedete din Romania, a luat cu asalt retelele sociale cu o serie de imagini care au starnit senzatie. De data aceasta, Andreea s-a aventurat intr-un teritoriu mai indraznet, surprinzandu-si fanii cu poze in cada ...continuare.

Detalii socante in cazul copilului folosit ca sclav. A lucrat la stana viceprimarului, inchiriat de proprii parinti

publicat 2024-04-04 11:15:16 (Click)
Detalii socante in cazul copilului folosit ca sclav. A lucrat la stana viceprimarului, inchiriat de proprii parinti Cazul copilul de 14 ani tinut in conditii mizere si folosit ca sclav provoaca revolta si indignare. Unul dintre proprietarii stanelor la care copilul ...continuare.

Fructul care are mai multa vitamina C decat o lamaie sau o portocala. Creste in Romania, iar romanii il adora

publicat 2024-04-04 10:45:06 (Click)
Fructul care are mai multa vitamina C decat o lamaie sau o portocala. Creste in Romania, iar romanii il adora Cu siguranta ca deja stim cu totii cat de importanta este vitamina C pentru sanatatea noastra. Iar daca vrem sa ne asiguram nivelul optim de vitamina C in organism, o modalitate care ni se sugereaza mereu este sa consumam portocale, ori lamai. ...continuare.

Ce diferenta mare de varsta este intre Dan Negru si sotia lui, Codruta. Femeia este de profesie medic stomatolog si sta departe de lumina reflectoarelor

publicat 2024-04-04 10:45:06 (Click)
Ce diferenta mare de varsta este intre Dan Negru si sotia lui, Codruta. Femeia este de profesie medic stomatolog si sta departe de lumina reflectoarelor In lumea agitata a showbiz-ului romanesc, exista uneori povesti de dragoste care nu sunt expuse in lumina reflectoarelor, ci traite in tacere. Una dintre aceste povesti este cea dintre Dan Negru si sotia sa, Codruta, o medic stomatolog. ...continuare.

Cutremur puternic in Japonia, la doar o zi dupa seismul de 7,4 din Taiwan

publicat 2024-04-04 10:30:03 (Click)
Cutremur puternic in Japonia, la doar o zi dupa seismul de 7,4 din Taiwan Un cutremur cu magnitudinea 6 a lovit joi in largul coastei de est a orasului Honshu, in apropiere de Fukushima, Japonia, a anuntat Centrul Seismologic European-Mediteranean. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.