EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Fostul mare campion de box al Romaniei a fost internat de urgenta: "Totul este ok, situatia este sub control"

publicat 2024-05-11 19:00:07 (Gazeta-Sporturilor)
Fostul mare campion de box al Romaniei a fost internat de urgenta: Totul este ok, situatia este sub control Mihai Leu (55 ani), fost campion mondial la box si campion natioal de raliuri, a fost internat la Spitalul Clinic Fundeni din Bucuresti, din cauza unor complicatii aparute in urma unei operatii suferite cu putin timp in urma.Irinel Popescu, seful Centrului de Boli Digestive si transplant hepatic de la Fundeni, a oferit informatii privind starea fostului mare sportiv. ... ...continuare.

Eugen Trica, UIMITOR de relaxat inaintea partidei decisive din play-out: "Jucatorii sa trateze partida ca pe oricare alta! Nu ar fi o tragedie"

publicat 2024-05-11 18:45:05 (Gazeta-Sporturilor)
Eugen Trica, UIMITOR de relaxat inaintea partidei decisive din play-out: Jucatorii sa trateze partida ca pe oricare alta! Nu ar fi o tragedie FCU Craiova isi joaca maine ultima carte pentru salvarea de la retrogradare in fata celor de la Hermannstadt. Eugen Trica, antrenorul oltenilor, a prefatat intalnirea cu o lejeritate iesita din comun, tinand cont de miza partidei.Maine, cele cinci "finale" din play-out se vor disputa la aceeasi ora, 21:30. Pentru a se salva, oltenii au nevoie de o victorie, coroborata cu rezultate optime pe celelalte stadioane. ... ...continuare.

Ultrasii FCSB, mesaj categoric inainte de meciul in care se decerneaza titlul: "Asta e adevarata Steaua!"

publicat 2024-05-11 18:45:05 (Gazeta-Sporturilor)
Ultrasii FCSB, mesaj categoric inainte de meciul in care se decerneaza titlul: Asta e adevarata Steaua! Inainte de FCSB - CFR Cluj, meciul in care echipa ros-albastra va primi trofeul de campioana, Gheorghe Mustata, liderul ultrasilor FCSB a avut un discurs dur la adresa rivalei, CSA.AICI ai toate detaliile despre meciul FCSB - CFR Cluj si informatii de la Arena Nationala, de la reporterii GSPIn fata Arenei Nationale, liderul Peluzei Nord a vorbit despre rivalitatea cu CSA Steaua. ... ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.