EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




De ce si-a cerut Armin Nicoara plecarea din Dominicana! "In mai, eu si Claudia suntem programati la clinica de fertilizare." Pe cine vede castigator la "Insula de 1 milion?"

publicat 2024-04-15 13:00:23 (Click)
De ce si-a cerut Armin Nicoara plecarea din Dominicana! In mai, eu si Claudia suntem programati la clinica de fertilizare. Pe cine vede castigator la Insula de 1 milion? Armin Nicoara a acordat un interviu pentru Click! imediat ce a revenit acasa din Republica Dominicana. ...continuare.

La un pas de tragedie: emotii in Serie A, dupa ce un jucator s-a prabusit pe teren

publicat 2024-04-15 13:00:20 (Click)
La un pas de tragedie: emotii in Serie A, dupa ce un jucator s-a prabusit pe teren Ultima etapa din Serie A a adus prin mari emotii. ...continuare.

Anca Pandrea vorbeste despre marele regret din viata sa: "Mi-am dorit si eu..."

publicat 2024-04-15 13:00:17 (Click)
Anca Pandrea vorbeste despre marele regret din viata sa: Mi-am dorit si eu... Anca Pandrea (78 de ani) este una dintre cele mai apreciate actrite de telenovele din Romania. ...continuare.

Tururi private la Acropole, la preturi de pana la 5.000 de euro. Masura a starnit furie: "tarifele sunt nebunesti".

publicat 2024-04-15 13:00:14 (Click)
Tururi private la Acropole, la preturi de pana la 5.000 de euro. Masura a starnit furie: tarifele sunt nebunesti. Planul Greciei de a organiza tururi private la Acropole, la preturi de pana la 5.000 de euro, a starnit o mare furie si critici din partea arheologilor si ghizilor. Potrivit The Guardian, aceasta initiativa a fost vazuta ca fiind impotriva a ceea ce simbolizeaza Acropola: democratia. ...continuare.

In ce tara se afla femeile cu cel mai mare posterior din lume. Brazilia a pierdut locul in clasament

publicat 2024-04-15 11:15:12 (Click)
In ce tara se afla femeile cu cel mai mare posterior din lume. Brazilia a pierdut locul in clasament O companie de cercetare a facut un clasament al tarilor in care se afla femeile cu cele mai mari dimensiuni ale soldurilor. Conform datelor colectate de GitNux, exista 17 tari in care reprezentantele sexului frumos detin dimensiuni asociate marimii feselor lor, dupa cum informeaza Daily Mail Online. ...continuare.

A fost descoperita o stea care "se comporta ciudat" in Sistemul Solar. Cercetarii au ramas muti de uimire: "Nu am mai vazut niciodata asa ceva"

publicat 2024-04-15 11:15:08 (Click)
A fost descoperita o stea care se comporta ciudat in Sistemul Solar. Cercetarii au ramas muti de uimire: Nu am mai vazut niciodata asa ceva Cercetatorii din Australia au remarcat un comportament fara precedent al unei stele aflate in apropierea Sistemului Solar, care pana recent era considerata inactiva, conform informatiilor furnizate de Xinhua, citand Agerpres. ...continuare.

Anca Badiu, de urgenta la spital: "Am chemat salvarea"

publicat 2024-04-15 11:15:07 (Click)
Anca Badiu, de urgenta la spital: Am chemat salvarea Anca Badiu (44 de ani), fosta componenta de la trupa Class, a trecut timp de o luna, printr-o sperietura zdravana. ...continuare.

S-a aflat cand vor fi finalizate lucrarile la spectaculoasa Sagrada Familia. Acum nu exista resursele financiare si materiale necesare pentru a termina constructia

publicat 2024-04-15 10:45:11 (Click)
S-a aflat cand vor fi finalizate lucrarile la spectaculoasa Sagrada Familia. Acum nu exista resursele financiare si materiale necesare pentru a termina constructia Bazilica Sagrada Familia din Barcelona, o capodopera arhitectonica in constructie, are acum o noua data de finalizare: 2026. Aceasta data marcheaza un moment istoric, fiind la 144 de ani dupa ce a fost pusa prima piatra a acestei impresionante creatii. ...continuare.

Demontarea unui mit: care este legatura dintre fumat si slabit? Ce arata cercetarile recente

publicat 2024-04-15 10:30:10 (Click)
Demontarea unui mit: care este legatura dintre fumat si slabit? Ce arata cercetarile recente Cautarea unei modalitati de a scapa de kilogramele in plus este o preocupare comuna pentru multi oameni, iar pentru unii, fumatul a fost considerat o solutie. Cu toate acestea, un studiu recent efectuat de cercetatorii de la Universitatea din Copenhaga a pus la indoiala acest mit popular. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.