EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Marul negru, soiul care creste la peste 3.000 de metri altitudine. Un singur fruct costa cat 20 de kilograme de mere Florina Marul negru, soiul care creste la peste 3.000 de metri altitudine. Un singur fruct costa cat 20 de kilograme de mere "Florina" Croseu dupa croseu pentru Dinamo! Adio, sigla?! E o problema, n-o sa mai joace cu ea Croseu dupa croseu pentru Dinamo! Adio, sigla?! "E o problema, n-o sa mai joace cu ea" Istoria pe care o vrem, o facem impreuna: Filarmonica George Enescu si Ateneul Roman isi propun sa devina inima culturala a Bucurestiului, un punct de conectare a Romaniei la pulsul muzicii, ideilor si valorilor universale Un tren care circula pe ruta Pitesti-Bucuresti Nord a ajuns la destinatie cu o intarziere de 310 minute. Explicatia CFR Un tren care circula pe ruta Pitesti-Bucuresti Nord a ajuns la destinatie cu o intarziere de 310 minute. Explicatia CFR La Paris, studentii Sciences Po au organizat un miting in sprijinul Palestinei La Paris, studentii Sciences Po au organizat un miting in sprijinul Palestinei Tren CFR, ajuns la destinatie cu o intarziere enorma. Ce s-a intamplat pe traseu Tren CFR, ajuns la destinatie cu o intarziere enorma. Ce s-a intamplat pe traseu Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Jo si Liviu Teodorescu se transforma in Shania Twain. Cum a aratat momentul live Te cunosc de undeva! 27 aprilie 2024. Jo si Liviu Teodorescu se transforma in Shania Twain. Cum a aratat momentul live Autorul filmului „The Social Network” pregateste un nou film cu implicatii explozive Autorul filmului „The Social Network” pregateste un nou film cu implicatii explozive 4 ingrediente simple pentru curatarea mobilei de bucatarie 4 ingrediente simple pentru curatarea mobilei de bucatarie Ce trebuie sa schimbe tancurile ucrainiene pentru a rezista dronelor rusesti Ce trebuie sa schimbe tancurile ucrainiene pentru a rezista dronelor rusesti JO Paris 2024. Rafael Nadal, incantat sa fie partenerul lui Carlos Alcaraz JO Paris 2024. Rafael Nadal, incantat sa fie partenerul lui Carlos Alcaraz Cea mai puternica rugaciune pe care nu ai voie sa o citesti. Si preotii se feresc de ea. Raul se poate intoarce asupra ta Cea mai puternica rugaciune pe care nu ai voie sa o citesti. Si preotii se feresc de ea. Raul se poate intoarce asupra ta Alin Nica vrea un nou mandat la CJ Timis. Cine il sustine Alin Nica vrea un nou mandat la CJ Timis. Cine il sustine Prima victorie in playout pentru FCU 1948 Prima victorie in playout pentru FCU 1948 Dinamo Bucuresti este oficial pe ultimul loc in Superliga. Dubla lui Baeten si golul lui Blanuta ajuta pe U Craiova 1948 sa castige meciul cu Universitatea Cluj Dinamo Bucuresti este oficial pe ultimul loc in Superliga. Dubla lui Baeten si golul lui Blanuta ajuta pe U Craiova 1948 sa castige meciul cu Universitatea Cluj

Articole

Stiri locale




Alina Gorghiu: 'Dosarul Mineriadei, o veche restanta a statului roman'

publicat 2024-04-25 14:15:03 (Bursa)
Alina Gorghiu, ministrul Justitiei, a declarat joi despre dosarul Mineriadei din 1990 ca este o veche restanta a statului roman si a justitiei din Romania ea precizand ca a fost un parcurs sinuos al acestui dosar ...continuare.

Parlamentul European voteaza, astazi, raportul prin care creste bugetul Parchetului European cu 3,6 milioane euro

publicat 2024-04-25 14:15:03 (Bursa)
Parlamentul European va vota, joi, in ultima zi oficiala de lucru, raportul eurodeputatului PNL Siegfried Muresan de rectificare bugetara prin care creste cu 3,6 milioane de euro alocarile catre Parchetul European ...continuare.

O racheta rusa Iskander a avariat infrastructura civila si feroviara in regiunea ucraineana Cerkasi

publicat 2024-04-25 14:15:03 (Bursa)
O racheta ruseasca a avariat joi o infrastructura critica si a ranit sase persoane in regiunea centrala ucraineana Cerkasi, a declarat guvernatorul regional ...continuare.

FINS: Numarul tinerilor interesati de finantarea studiilor in strainatate a crescut cu 30%

publicat 2024-04-25 14:15:03 (Bursa)
FINS a inregistrat anul acesta o crestere de 30% in randul tinerilor interesati de finantare pentru studiile in strainatate, in cadrul participarii la IUF - cel mai mare eveniment educational din Europa de Sud-Est. Majoritatea sunt elevi de liceu. ...continuare.

Grupul Strabag - profit net de 631 milioane euro, in crestere cu 33%

publicat 2024-04-25 14:15:03 (Bursa)
Strabag SE, grupul tehnologic european listat la bursa pentru servicii de constructii, s-a confruntat in 2023 cu piete in mare parte in declin. Cu toate acestea, volumul productiei Grupului a crescut cu 8%, ajungand la 19,1 miliarde de euro, iar portofoliul de comenzi a ramas mai mult sau mai putin stabil la un nivel foarte ridicat de 23,5 miliarde de euro. ...continuare.

ADVERTORIAL Assen Christov, Eurohold: 'CITR vrea sa ia ilegal beneficiile de reasigurare de la EIG Re, prejudiciind partile vatamate ale Euroins Romania'

publicat 2024-04-25 14:15:03 (Bursa)
* 'CITR nu are dreptul legal de a obtine beneficii de reasigurare datorate cetatenilor afectati in accidente de masina' * 'FGA si BAAR sunt singurele parti legitime in dosarul privind contractul de reasigurare, dar pana in momentul de fata nu au solicitat beneficiile de reasigurare de la EIG Re si au evitat propunerile reasiguratorului de a plati aceste fonduri' * 'Lichidatorul companiei Euroins Romania a dublat din pix pretentiile fata de Euroins Romania' * 'Nu exista transfer de active din... ...continuare.

Cotnari lanseaza campania 'Crama Transparenta'

publicat 2024-04-25 14:15:03 (Bursa)
Cotnari, crama din Romania, cu o istorie indelungata in productia de vinuri din soiuri pure, romanesti, lanseaza campania 'Crama Transparenta'. ...continuare.

USR anunta ca a depus o plangere la DIICOT impotriva lui Cristian Popescu Piedone

publicat 2024-04-25 13:00:02 (Bursa)
Avocatul si liderul consilierilor USR S5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineata o plangere la DIICOT impotriva primarului Cristian Popescu Piedone si a grupului infractional care a acaparat Primaria Sectorului 5 si institutiile din subordine, asa cum a dezvaluit presa, anunta USR ...continuare.

CJ Cluj anunta ca va investi 10 milioane de euro pentru realizarea trenului metropolitan

publicat 2024-04-25 13:00:02 (Bursa)
Consiliul Judetean (CJ) Cluj anunta ca se asociaza cu municipiul Cluj-Napoca si cu sapte comune invecinate pentru realizarea trenului metropolitan, din bugetul judetului si din fonduri atrase de CJ Cluj urmand a fi alocate aproape 10 milioane de euro pentru realizarea acestei investitii ...continuare.

Analiza XTB, Claudiu Cazacu: Modificarile climatice vor tine turistii in camere. Zilele 'bune' de petrecut afara scad, iar pierderile pentru economie pot fi uriase

publicat 2024-04-25 12:45:03 (Bursa)
Anul 2024 se anunta unul bun pentru destinatiile de varf din sudul continentului, sustinand economiile Spaniei, Portugaliei si Italiei, dar fara strategii clare si investitii ample, transformarile climatice ar putea conduce la costuri economice considerabile, cu o accentuare a disparitatilor intre nord si sud, arata intr-o analiza Claudiu Cazacu, consultant de strategie in cadrul XTB Romania, companie de tranzactionare si investitii pe bursele internationale ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.