EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Rusia sustine ca a doborat 11 drone ucrainene deasupra unor regiuni de la frontiera cu Ucraina

publicat 2024-02-01 11:00:03 (Adevarul)
Rusia sustine ca a doborat 11 drone ucrainene deasupra unor regiuni de la frontiera cu Ucraina Ministerul rus al Apararii a anuntat joi ca a doborat in timpul noptii si in dimineata zilei de joi 11 drone ucrainene deasupra unor regiuni ruse de langa frontiera cu Ucraina. ...continuare.

Un stomatolog roman din Cernauti a transformat un autobuz in clinica mobila. Merge pe front si acorda asistenta militarilor

publicat 2024-02-01 11:00:03 (Adevarul)
Un stomatolog roman din Cernauti a transformat un autobuz in clinica mobila. Merge pe front si acorda asistenta militarilor Un medic din comunitatea romaneasca din Cernauti a transformat un autobuz intr-o clinica stomatologica mobila, care se deplaseaza in cele mai fierbinti puncte ale razboiului din Ucraina si acorda asistenta medicala gratuita militarilor care lupta impotriva Rusiei. ...continuare.

Directorul FBI afirma ca hackeri chinezi sustinuti de stat ataca infrastructuri vitale ale Statelor Unite

publicat 2024-02-01 11:00:03 (Adevarul)
Directorul FBI afirma ca hackeri chinezi sustinuti de stat ataca infrastructuri vitale ale Statelor Unite Directorul Biroului Federal de Investigatii (FBI) Christopher Wren a declarat miercuri in fata unei comisii a Congresului SUA ca hackeri care au legaturi cu guvernul chinez ataca infrastructuri americane critice. ...continuare.

O echipa de arheologi crede ca a gasit avionul lui Ameliei Earhart. Misterul de 86 de ani ar putea iesi la suprafata

publicat 2024-02-01 11:00:03 (Adevarul)
O echipa de arheologi crede ca a gasit avionul lui Ameliei Earhart. Misterul de 86 de ani ar putea iesi la suprafata Rezolvarea unui mister vechi de aproape noua decenii reprezinta o mare provocare. Cu toate acestea, o echipa de arheologi subacvatici ai Deep Sea Vision, folosind roboti marini echipati cu sonar, cred ca au facut un pas semnificativ in rezolvarea misterului disparitiei celebrei aviatoare, Amelia E ...continuare.

Liderii Uniunii Europene, pregatiti pentru un tur de forta cu Ungaria cu privire la ajutorul pentru Ucraina

publicat 2024-02-01 11:00:02 (Adevarul)
Liderii Uniunii Europene, pregatiti pentru un tur de forta cu Ungaria cu privire la ajutorul pentru Ucraina Liderii Uniunii Europene sunt pregatiti pentru un tur de forta cu Ungaria la summitul extraordinar ce are loc joi la Bruxelles, unde ei se intrunesc pentru a lua o decizie cu privire la ajutorul economic al blocului comunitar european pentru Ucraina. ...continuare.

Apelul PUSL catre toate fortele politice

publicat 2024-02-01 10:45:09 (Antena3)
Apelul PUSL catre toate fortele politice Conflictele interne trebuie aplanate si nu escaladate, spune Partidul Umanist Social Liberal, care avertizeaza ca Romania ar putea fi aruncata in haos de iresponsabilitatea extremistilor. ...continuare.

Bani de la stat, pentru rezolvarea problemelor cu apa calda si caldura | Ministrul Energiei: "Se vor reduce facturile la intretinere pentru sute de mii de romani"

publicat 2024-02-01 10:45:08 (Antena3)
Bani de la stat, pentru rezolvarea problemelor cu apa calda si caldura | Ministrul Energiei: Se vor reduce facturile la intretinere pentru sute de mii de romani Vin bani de la stat pentru rezolvarea problemelor cu apa calda si caldura din apartamente, inclusiv pentru reabilitarea retelei de termoficare, prin proiecte lansate de Ministerul Energiei. ...continuare.

WHALE, aspirator de mana sau obiect de design

publicat 2024-02-01 10:45:06 (Antena3)
WHALE, aspirator de mana sau obiect de design Acest aspirator de mana pare a fi mai mult decat o simpla unealta de curatare - este o creatie sculptata din metal, un adevarat obiect de arta care se impleteste cu performantele inalte ale unui aspirator. ...continuare.

Josnicia unor medici din comisia care aproba pensiile de invaliditate. Acceptau inclusiv spaga in gaini VIDEO

publicat 2024-02-01 10:45:04 (Adevarul)
Josnicia unor medici din comisia care aproba pensiile de invaliditate. Acceptau inclusiv spaga in gaini VIDEO Gaini, carne de vita si bani, asta primeau mita mai multi medici si asistenti din Buzau, spun procurorii, in schimbul eliberarii unor certificate de handicap. Cetatenii sunt consternati, desi spun ca nu aud pentru prima oara zvonuri despre coruptia din randul membrilor comisiei de expertiza ...continuare.

Daca Trump zice "America First", poate exista si "Europe First" pentru protejarea agricultorilor?

publicat 2024-02-01 10:45:03 (Adevarul)
Daca Trump zice America First, poate exista si Europe First pentru protejarea agricultorilor? Cred ca asta e singura intrebare care-i preocupa pe liderii politici din UE, reuniti azi la Bruxelles pentru a aproba masurile propuse de Comisia Europeana pentru a da un oarece semnal ca ar vrea, oarecum si pe perioada limitata de un an, sa dea un raspuns revoltelor agricultorilor care zguduie Eur ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.