EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Incendiu violent in Liverpool. Oamenii au fost evacuati de urgenta, dupa ce un imobil cu 4 etaje a fost cuprins de flacari

publicat 2024-01-28 14:45:20 (ProTV)
Incendiu violent in Liverpool. Oamenii au fost evacuati de urgenta, dupa ce un imobil cu 4 etaje a fost cuprins de flacari Un incendiu a cuprins un imobil de patru etaje, la Liverpool, care risca sa se surpe pe cladiri vecine, iar locuitorii din jurul cladirii aparent abandonate au fost evacuati. ...continuare.

Alegeri prezidentiale in SUA. Joe Biden cere votul populatiei de culoare pentru a-l invinge pe Donald Trump

publicat 2024-01-28 14:45:20 (ProTV)
Alegeri prezidentiale in SUA. Joe Biden cere votul populatiei de culoare pentru a-l invinge pe Donald Trump Presedintele Statelor Unite, Joe Biden, a evidentiat sâmbata importanta votului afro-american pentru a-l învinge pe Donald Trump, într-un discurs în Carolina de Sud, informeaza EFE, citat de Agerpres. ...continuare.

Jannick Sinner, campion in premiera la Australian Open

publicat 2024-01-28 14:45:18 (OnlineSport)
Jannick Sinner, campion in premiera la Australian Open Italianul Jannick Sinner a cucerit primul titlu de Grand Slam din cariera, dupa ce a revenit de la 0-2 la seturi în finala Australian Open contra rusului Daniil Medvedev. ...continuare.

Mosteanu: Europarlamentarul Vlad Gheorghe a fost suspendat din partid pentru neplata cotizatiei

publicat 2024-01-28 14:45:15 (Mediafax)
Mosteanu: Europarlamentarul Vlad Gheorghe a fost suspendat din partid pentru neplata cotizatiei "O scurta clarificare legata de ceea ce sustine Vlad Gheorghe. Vlad a fost suspendat din partid pentru neplata cotizatiei. Pentru ca este suspendat, nu putea vota la Comitetul Politic, prin urmare nu a fost trecut pe lista de acces. Lista a fost facuta pentru buna desfasurare a evenimentului, nimic iesit din comun. Colegii care s-au ocupat de acces i-au comunicat politicos ca nu este pe lista. Atat. Nimic mai mult. Vlad stia ca nu are drept de vot si acces", transmite Ionut Mosteanu, purtator... ...continuare.

Cate bilete s-au dat la Universitatea Craiova - FCSB » Cati fani sunt asteptati la meci

publicat 2024-01-28 14:45:10 (Gazeta-Sporturilor)
Cate bilete s-au dat la Universitatea Craiova - FCSB » Cati fani sunt asteptati la meci Pana in dimineata meciului Universitatea Craiova - FCSB se vandusera aproximativ 10.000 de bilete.Universitatea Craiova - FCSB are loc de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro si la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport si Digi Sport 1La derby-ul de pe "Ion Oblemenco" sunt asteptati 18.000 de suporteri, adica peste jumatate din capacitatea stadionului. In plus, pe langa cele 10.000 de bilete vandute, Craiova a dat si 4.800 de abonamente. ... ...continuare.

Liverpool i-a ales inlocuitorul lui Jurgen Klopp » Toate semnele duc catre el!

publicat 2024-01-28 14:45:09 (Gazeta-Sporturilor)
Liverpool i-a ales inlocuitorul lui Jurgen Klopp » Toate semnele duc catre el! Xabi Alonso, 42 de ani, va fi probabil urmatorul manager al lui Liverpool din vara lui 2024. Spaniolul are contract cu Bayer Leverkusen pana pe 30 iunie 2026, dar si o clauza potrivit careia poate pleca la o oferta de la unul dintre cluburile sale ca jucator. Si Liverpool il vrea!Jurgen Klopp a socat lumea fotbalului cu hotararea sa de a parasi Liverpool si de a lua cel putin un an de pauza dupa aproape un deceniu pe Anfield Road. ... ...continuare.

Preturile la alimente ar putea exploda de saptamana viitoare. Romanii vor scoate mai multi bani din buzunar

publicat 2024-01-28 14:45:02 (Antena3)
Preturile la alimente ar putea exploda de saptamana viitoare. Romanii vor scoate mai multi bani din buzunar Preturile la alimente ar putea exploda de saptamana viitoare, avand in vedere ca masura care este acum in vigoare a produs dezechilibre in piata. ...continuare.

Revine Meghan Markle pe platourile de filmare? "O vor inapoi si sunt pregatiti sa plateasca oricat e nevoie"

publicat 2024-01-28 14:45:01 (Adevarul)
Revine Meghan Markle pe platourile de filmare? O vor inapoi si sunt pregatiti sa plateasca oricat e nevoie Meghan Markle ar putea reveni pe micile ecrane, dupa ce i s-ar fi oferit un "rol de vis". Ducesa de Sussex ar urma sa se intoarca intr-o productie derivata a serialului "Suits/Costume". ...continuare.

Sinner - Medvedev, o capodopera: finala Australian Open s-a decis dupa un meci fabulos

publicat 2024-01-28 14:45:01 (Adevarul)
Sinner - Medvedev, o capodopera: finala Australian Open s-a decis dupa un meci fabulos La Melbourne, fanii au savurat un spectacol sportiv de 7 stele. ...continuare.

Ce prevede planul britanic pentru incetarea focului in Fasia Gaza

publicat 2024-01-28 14:45:01 (Adevarul)
Ce prevede planul britanic pentru incetarea focului in Fasia Gaza Guvernul britanic a propus un plan in cinci puncte privind incetarea permanenta a focului in Fasia Gaza si crearea unui stat palestinian. ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.