EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Expozitia Brancusi de la Timisoara s-a incheiat cu un scandal tipic romanesc. Ce s-a descoperit pe una dintre operele expuse

publicat 2024-01-29 19:45:19 (ProTV)
Expozitia Brancusi de la Timisoara s-a incheiat cu un scandal tipic romanesc. Ce s-a descoperit pe una dintre operele expuse Expozitia Brâncusi de la Timisoara s-a încheiat cu ropote de aplauze, însa finalul a adus si o controversa. Pe una dintre opere- "Pasarea în vazduh"- au aparut mai multe amprente.   ...continuare.

Trei milioane de romani au probleme legate de memorie si atentie. Care este motivul

publicat 2024-01-29 19:45:19 (ProTV)
Trei milioane de romani au probleme legate de memorie si atentie. Care este motivul Trei milioane de români au probleme legate de memorie si atentie, arata un studiu al Comisiei Europene. Nu se pot concentra asupra a ceea ce fac, uita drumul sau în ce zi suntem. ...continuare.

"Poluam si poluam cu foarte multe surse." Tot mai putini delfini in Marea Neagra. Ce spun biologii

publicat 2024-01-29 19:45:19 (ProTV)
Poluam si poluam cu foarte multe surse. Tot mai putini delfini in Marea Neagra. Ce spun biologii Vesti rele de pe litoral. Biologii turci atrag atentia ca sunt tot mai putini delfini în Marea Neagra, dupa ce în toamna, au facut un recensamânt. ...continuare.

Cutremur, luni, in Romania. In ce zona s-a produs si ce magnitudine a avut

publicat 2024-01-29 19:45:19 (ProTV)
Cutremur, luni, in Romania. In ce zona s-a produs si ce magnitudine a avut Un cutremur slab cu magnitudinea 3,4 s-a produs luni, la ora 15:59, în zona seismica Vrancea, judetul Vrancea, potrivit informatiilor publicate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamântului (INCDFP). ...continuare.

"Suntem la capatul puterilor". Parisul va cere de urgenta modificarea legislatiei de mediu a Uniunii Europene

publicat 2024-01-29 19:45:19 (ProTV)
Suntem la capatul puterilor. Parisul va cere de urgenta modificarea legislatiei de mediu a Uniunii Europene Sufocati de concurenta neloaiala, normele de mediu draconice si birocratie, fermierii francezi au intrat în cea de-a treia saptamâna de proteste.  ...continuare.

"Efecte devastatoare". Dermatologii sunt ingrijorati ca tot mai multi copii sub 14 ani folosesc produse cosmetice

publicat 2024-01-29 19:45:19 (ProTV)
Efecte devastatoare. Dermatologii sunt ingrijorati ca tot mai multi copii sub 14 ani folosesc produse cosmetice Dermatologii sunt îngrijorati ca tot mai multi copii sub 14 ani folosesc produse cosmetice nepotrivite vârstei lor, inspirati de cele mai multe ori din mediul online. ...continuare.

Femeile din Ucraina, apel disperat catre Guvern. "Am un baietel de aprope 5 ani. Jumatate din viata lui nu si-a vazut tatal"

publicat 2024-01-29 19:45:18 (ProTV)
Femeile din Ucraina, apel disperat catre Guvern. Am un baietel de aprope 5 ani. Jumatate din viata lui nu si-a vazut tatal Strivite de îngrijorare, dupa doi ani de razboi, sotiile si mamele soldatilor ucraineni încep sa ceara public guvernului sa stabileasca limite de timp pentru cei mobilizati pe front. ...continuare.

ONU: Procurorul sef al CPI considera ca partile beligerante comit crime de razboi in Darfur

publicat 2024-01-29 19:45:16 (Mediafax)
ONU: Procurorul sef al CPI considera ca partile beligerante comit crime de razboi in Darfur Razboiul din Sudan a izbucnit in 15 aprilie 2023, intre fortele armate sudaneze si RSF. Procurorul CPI Karim Khan a lansat o ancheta in iulie anul trecut cu privire la intensificarea ostilitatilor in regiunea sudaneza Darfur, relateaza Reuters. ...continuare.

Inca trei jucatoare din Romania, pe tabloul principal la Transylvania Open

publicat 2024-01-29 19:45:12 (Jurnalul-National)
Inca trei jucatoare din Romania, pe tabloul principal la Transylvania Open Inca trei jucatoare din Romania, pe tabloul principal la Transylvania Open. Este vorba de Jaqueline Cristian, care a urcat pe tabloul principal in urma unei retrageri, si de Gabriela Ruse si Anca Todoni, care au primit wild card din partea organizatorilor. ...continuare.

Ryanair reduce estimarile anuale de profit, dupa excluderea decisa de unele agentii de turism online

publicat 2024-01-29 19:45:11 (Income-Magazine)
Ryanair reduce estimarile anuale de profit, dupa excluderea decisa de unele agentii de turism online Ryanair si-a inrautatit luni estimarile de profit pentru anul fiscal care se va incheia la 31 martie 2024, dupa ce unele agentii de turism online (OTA) au oprit vanzarea biletelor la zborurile Ryanair la inceputul lunii decembrie, fortand compania irlandeza sa reduca pretul biletelor pentru ocuparea locurilor, transmite Reuters. Dupa acest anunt, actiunile Ryanair au […] ...continuare.




© Copyright 2000-2024 iStorm. Toate drepturile rezervate.