EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Fermierii francezi blocheaza de patru zile o autostrada si se pregatesc de extinderea protestelor la nivel national | VIDEO

publicat 2024-01-21 16:45:08 (Libertatea)
Fermierii francezi blocheaza de patru zile o autostrada si se pregatesc de extinderea protestelor la nivel national | VIDEO Protestele fermierilor din regiunea Occitania, din sudul Frantei, au continuat si duminica, 21 ianuarie, autostrada A64 fiind in continuare inchisa in apropiere de Toulouse pentru a patra zi consecutiv, in timp ce un baraj urma sa fie instalat pe o sosea principala din regiunea Ariège, informeaza AFP, potrivit news.ro. Huge farmers protest convoy in Toulouse, […] ...continuare.

Rusii "au eliberat" un sat in care locuiau 45 de oameni, iniante de razboi. Ucrainenii au confirmat: "Cateva sute de metri care nu au nicio semnificatie"

publicat 2024-01-21 16:45:08 (Libertatea)
Rusii au eliberat un sat in care locuiau 45 de oameni, iniante de razboi. Ucrainenii au confirmat: Cateva sute de metri care nu au nicio semnificatie Ministerul rus al Apararii a raportat ca trupele au preluat controlul asupra satului Krahmalnoie, situat la 130 km de Harkov. Purtatorul de cuvant al comandamentului Fortelor Terestre ucrainene, Vladimir Fitiio, a spus ca armata s-a retras „la linii mai pregatite”, relateaza Kommersant. „In directia Kupianskii, ca urmare a actiunilor active de succes ale unitatilor grupului […] ...continuare.

Presedintele Ucrainei asteapta un ajutor occidental mai mare in urmatoarele doua luni

publicat 2024-01-21 16:45:07 (Jurnalul-National)
Presedintele Ucrainei asteapta un ajutor occidental mai mare in urmatoarele doua luni Presedintele Volodimir Zelenskiy a declarat sambata ca se asteapta ca o serie de noi pachete de ajutoare occidentale pentru Ucraina sa fie semnate in aceasta luna si luna viitoare. ...continuare.

Lansare de carte si sesiune de autografe: "O viata regasita" de Corneliu Irimia

publicat 2024-01-21 16:45:07 (Jurnalul-National)
Lansare de carte si sesiune de autografe: O viata regasita de Corneliu Irimia Va asteptam, sambata, 27 ianuarie, ora 11.00 in Libraria Carturesti Verona, in spatiul de evenimente de la demisol, la evenimentul de lansare a cartii "O viata regasita" de Corneliu Irimia. ...continuare.

Risc de viituri pe rauri din nord-vestul si vestul tarii, pana luni

publicat 2024-01-21 16:45:07 (Jurnalul-National)
Risc de viituri pe rauri din nord-vestul si vestul tarii, pana luni Specialistii Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor au actualizat codurile hidrologice pentru rauri din nord-vestul si vestul tarii, in bazinele hidrografice: Tur, Crasna, Crisul Negru, Crisul Alb, Timis, Barzava si Moravita. ...continuare.

Peste 1.000 de dosare penale in domeniul proprietatii intelectuale, in anul 2023

publicat 2024-01-21 16:45:07 (Income-Magazine)
Peste 1.000 de dosare penale in domeniul proprietatii intelectuale, in anul 2023 Un numar de 1.304 dosare penale in domeniul proprietatii intelectuale au fost inregistrate, anul trecut, la nivelul Politiei Romane, fiind cercetate 780 de persoane privind savarsirea a 1.482 de infractiuni. "Valoarea bunurilor indisponibilizate in acest domeniu in vederea aplicarii masurilor legale este de 55.663.505 lei, cele mai mari valori inregistrate fiind in cazul produselor textile, […] ...continuare.

Noi dispozitive vor putea face upgrade la sistemul de operare HyperOS

publicat 2024-01-21 16:45:06 (Go4IT)
Noi dispozitive vor putea face upgrade la sistemul de operare HyperOS Xiaomi, unul dintre cei mai importanti producatori de smartphone-uri, se pregateste sa extinda noul sistem de operare, HyperOS, pe o gama variata de dispozitive. Anuntat initial in octombrie 2023, HyperOS promite sa ofere utilizatorilor o […]Articolul Noi dispozitive vor putea face upgrade la sistemul de operare HyperOS apare prima data in Go4IT. ...continuare.

Imagini revoltatoare, cu mizeria din trenul Constanta - Bucuresti | Calator: "Am trecut peste, pana cand unul dintre copii mi-a cerut la toaleta"

publicat 2024-01-21 16:45:03 (Antena3)
Imagini revoltatoare, cu mizeria din trenul Constanta - Bucuresti | Calator: Am trecut peste, pana cand unul dintre copii mi-a cerut la toaleta Imagini revoltaroare au fost surprinse in trenul IR Constanta-Bucuresti. Calatorii care au vrut sa foloseasca toaletele au avut un adevarat soc, pentru ca mizeria era de nedescris. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.