EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Salbaticirea din fostele orase industriale. Fenomenul aparut pe ruinele epocii comuniste VIDEO

publicat 2024-01-22 23:00:01 (Adevarul)
Salbaticirea din fostele orase industriale. Fenomenul aparut pe ruinele epocii comuniste VIDEO Hunedoara s-a numarat printre cele mai industrializate judete din Romania, in secolul al XX-lea, iar combinatele, uzinele si minele si-au lasat amprenta nociva peste orase. Declinul industriei grele a revitalizat insa natura in cele mai poluate zone din trecutul Hunedoarei. ...continuare.

Ministerul Afacerilor Interne a transmis ca nu a cerut buget suplimentar pentru pensii, ci o majorare de limita din bugetul deja alocat

publicat 2024-01-22 23:00:01 (Adevarul)
Ministerul Afacerilor Interne a transmis ca nu a cerut buget suplimentar pentru pensii, ci o majorare de limita din bugetul deja alocat MAI a precizat, luni seara, ca nu a solicitat un buget suplimentar pentru plata pensiilor fostilor angajati din minister, ci a solicitat o majorare de limita din bugetul alocat institutiei pentru luna ianuarie, scrie Agerpres. ...continuare.

Rebelii Houthi anunta ca au atacat o nava militara a SUA in Golful Aden. "Fortele yemenite continua sa riposteze"

publicat 2024-01-22 22:45:11 (ProTV)
Rebelii Houthi anunta ca au atacat o nava militara a SUA in Golful Aden. Fortele yemenite continua sa riposteze Miscarea Houthi din Yemen a anuntat, luni, ca fortele sale au lansat un atac cu rachete asupra cargoului militar american Ocean Jazz în Golful Aden. ...continuare.

Printesa Eugenie, aparitie surpriza la Saptamana Modei de la Paris. Cum a aparut nepoata regelui Charles | FOTO

publicat 2024-01-22 22:45:11 (ProTV)
Printesa Eugenie, aparitie surpriza la Saptamana Modei de la Paris. Cum a aparut nepoata regelui Charles | FOTO Printesa Eugenie de York a avut o aparitie surpriza la Saptamâna Modei de la Paris. Nepoata regelui Charles al III-lea a participat la prezentarea Dior de sâmbata.   ...continuare.

UE lanseaza o operatiune militara in Marea Rosie. Acord de principiu al ministrilor de Externe

publicat 2024-01-22 22:45:11 (ProTV)
UE lanseaza o operatiune militara in Marea Rosie. Acord de principiu al ministrilor de Externe Ministrii de Externe din Uniunea Europeana au ajuns la un acord de principiu pentru lansarea unei operatiuni militare pentru a proteja vasele comerciale ce navigheaza în Marea Rosie, a anuntat luni seara seful diplomatiei europene Josep Borrell. ...continuare.

Piata Constitutiei va fi blocata si marti, pentru un protest fara camioane si fara protestatari. Explicatia lui Nicusor Dan

publicat 2024-01-22 22:45:11 (ProTV)
Piata Constitutiei va fi blocata si marti, pentru un protest fara camioane si fara protestatari. Explicatia lui Nicusor Dan Piata Constitutiei va fi blocata si marti, a anuntat primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, chiar daca luni nu s-au strâns acolo protestatarii. Organizatorul nu vrea sa renunte la a treia zi de proteste, a explicat edilul. ...continuare.

Cutremur puternic in China. Magnitudinea, 7 grade

publicat 2024-01-22 22:45:10 (Money.ro)
Un cutremur cu magnitudinea 7,0 s-a produs la granita dintre China si Kargazstan, anunta institutul american de geofizica USGS, citat de agentia AFP. Cutremurul a fost inregistrat marti la scurt timp dupa ora 02:00 (18:00 GMT luni), la o adancime de 27 de kilometri, a precizat USGS, in regiunea chineza Xinjiang, la aproximativ 140 de […] ...continuare.

Kostyuk condamna postarea de la US Open care promoveaza "pacea ruseasca"

publicat 2024-01-22 22:45:10 (Mediafax)
Kostyuk condamna postarea de la US Open care promoveaza pacea ruseasca Kostyuk a pus capat parcursului surprinzator al rusoaicei venite din calificari, castigand cu 6-2, 6-1. Timofeeva, in varsta de 20 de ani, contabilizase doua victorii importante, invingand-o pe fosta campioana Caroline Wozniacki si pe Beatriz Haddad Maia, cap de serie numarul 10, la debutul sau pe tabloul principal de Grand Slam, pentru a ajunge in a doua saptamana. ...continuare.

Ministrul Digitalizarii, victima a tehnologiei deepfake. A depus plangere penala pentru inselatorie informatica

publicat 2024-01-22 22:45:07 (Jurnalul-National)
Ministrul Digitalizarii, victima a tehnologiei deepfake. A depus plangere penala pentru inselatorie informatica Ministrul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii Sebastian Burduja a anuntat luni ca a depus o plangere penala dupa ce imaginea si vocea i-au fost folosite intr-o inselatorie informatica. ...continuare.

Reese Witherspoon a starnit controverse dupa ce a anuntat ca ii place sa manance zapada

publicat 2024-01-22 22:45:07 (Jurnalul-National)
Reese Witherspoon a starnit controverse dupa ce a anuntat ca ii place sa manance zapada Actrita Reese Witherspoon a starnit controverse dupa ce a filmat un videoclip in care anunta ca ii place sa manance zapada. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.