EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Ucrainean cu hipotermie cautat de salvamontisti si politisti in Muntii Maramuresului

publicat 2024-01-22 16:45:13 (Jurnalul-National)
Ucrainean cu hipotermie cautat de salvamontisti si politisti in Muntii Maramuresului Un barbat ucrainean este cautat luni de salvamontisti si politisti de frontiera in Muntii Maramuresului. In sprijinul lor, intervine si un elicopter. ...continuare.

Dezvoltatorii au livrat anul trecut 11 proiecte de retail, totalizand aproximativ 215.000 de metri patrati, nivel record al ultimilor sapte ani

publicat 2024-01-22 16:45:13 (Income-Magazine)
Dezvoltatorii au livrat anul trecut 11 proiecte de retail, totalizand aproximativ 215.000 de metri patrati, nivel record al ultimilor sapte ani Dezvoltatorii au livrat anul trecut 11 proiecte de retail, totalizand aproximativ 215.000 de metri patrati, un nivel record al ultimilor 7 ani. 60% din aceasta suprafata reprezinta parcuri de retail, Craiova, Alba Iulia, Arad, Bucuresti, Giurgiu, Vaslui fiind printre orasele care au beneficiat de astfel de investitii, potrivit datelor companiei de consultanta imobiliara Cushman & […] ...continuare.

Suntem peste tot acasa, dar etichetele costa!

publicat 2024-01-22 16:45:12 (Gazeta-Sporturilor)
Suntem peste tot acasa, dar etichetele costa! Atunci cand fiorul poetic incepe sa aiba un pret. Fiul lui Adrian Paunescu pretinde in justitie daune materiale pentru comercializarea versurilor imnului Rapidului. Si are sanse sa castigePoezie, poezie, dar imnul e pe bani. De fapt, nu imnul, care a intrat in cultura populara de mai bine de 4 decenii, ci produsele care folosesc versurile acestuia. ... ...continuare.

Un selectioner mandru, bucuros si dezamagit

publicat 2024-01-22 16:45:12 (Gazeta-Sporturilor)
Un selectioner mandru, bucuros si dezamagit Mai sunt cinci luni pana la Euro 2024, iar starile sufletesti ale lui Edi Iordanescu par cumplit de amestecateEdi a dat o raita prin Spania si bine a facut. Ca selectioner mai ai luni moarte, fara actiuni amicale sau oficiale si atunci e bine sa mai faci si ceva "munca de teren". Cine spune ca tehnologia secolului XXI pune totul la dispozitie si ca practic iti poti face treburile online, in halat si papuci, are doar in mica parte dreptate. ... ...continuare.

FRAS si Betano anunta prelungirea parteneriatului pentru inca trei ani

publicat 2024-01-22 16:45:12 (Gazeta-Sporturilor)
FRAS si Betano anunta prelungirea parteneriatului pentru inca trei ani BETANO, operator european de top al industriei de pariuri sportive & cazinou online,  parte a Kaizen Gaming, si Federatia Romana de Automobilism Sportiv (FRAS) extind parteneriatul pentru Campionatul National de Raliuri pentru urmatorii trei ani. Cea mai importanta competitie de motorsport din Romania va purta pana in anul 2026 numele de Campionatul National de Raliuri Betano (CNRB). ... ...continuare.

Poftiti in hotelul-tren! Cat costa o noapte intr-un vagon de lux

publicat 2024-01-22 16:45:03 (Click)
Poftiti in hotelul-tren! Cat costa o noapte intr-un vagon de lux Africa de Sud gazduieste unele dintre cele mai luxoase calatorii cu trenul oferite oriunde in lume. Dar pentru anumiti entuziasti, un tren care nu merge nicaieri este, de fapt, atractia vedeta a tarii. ...continuare.

Nano Energies isi lanseaza serviciile pe piata romaneasca

publicat 2024-01-22 16:45:02 (Bursa)
Nano Energies isi lanseaza serviciile pe piata romaneasca Nano Energies a primit in decembrie 2023 licenta pentru a furniza servicii ca agregator independent de energie electrica in Romania prin intermediul filialei sale locale Digital Energy Services Romania. ...continuare.

Importanta alegerii unui instalator calificat pentru proiectele prin programul Casa Verde | Pachetele promotionale ale DHELECTRIC

publicat 2024-01-22 16:45:02 (Antena3)
Importanta alegerii unui instalator calificat pentru proiectele prin programul Casa Verde | Pachetele promotionale ale DHELECTRIC In 2024, "Casa Verde" continua sa fie un proiect de referinta in promovarea eficientei energetice si a utilizarii surselor de energie regenerabila in Romania. ...continuare.

Cum a surprins-o Calin Donca pe Orianda la implinirea varstei de 36 de ani. Ce surpriza i-a facut afaceristul sotiei sale

publicat 2024-01-22 16:45:02 (Antena-1)
Cum a surprins-o Calin Donca pe Orianda la implinirea varstei de 36 de ani. Ce surpriza i-a facut afaceristul sotiei sale Calin Donca i-a facut o surpriza sotiei sale, Orianda Donca, la implinirea varstei de 36 de ani. Femeia este mama a 5 copii si este extrem de apreciata pentru familia sa. Ce urare i-a transmis afaceristul Calin Donca, aflat in continuare in arestul la domiciliu. ...continuare.

Avocatul lui Cornel Dinicu sustine ca a fost amenintat in dosarul "Ferma dacilor": "Deranjam la Bucuresti. Nu pot sa lucrez cu sabia deasupra capului"

publicat 2024-01-22 16:45:01 (Adevarul)
Avocatul lui Cornel Dinicu sustine ca a fost amenintat in dosarul Ferma dacilor: Deranjam la Bucuresti. Nu pot sa lucrez cu sabia deasupra capului Avocatul lui Cornel Dinicu a anuntat ca se retrage din dosar. Bogdan Aanei a dezvaluit ca a primit amenintari si s-au facut presiuni asupra sa pentru a nu-l mai apara pe patronul "Fermei dacilor". ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.