EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Porumbei de rasa, gaini si fazani au fost prezentati intr-o expozitie in Sighisoara. "Valoreaza in jur de 50.000 de euro"

publicat 2024-01-15 08:15:18 (ProTV)
Porumbei de rasa, gaini si fazani au fost prezentati intr-o expozitie in Sighisoara. Valoreaza in jur de 50.000 de euro Baltate, pintenate sau cu mot, cele mai frumoase exemplare de porumbei si gaini au fost expuse lânga Sighisoara.- Pe lânga ele, si iepuri, fazani si rate.   ...continuare.

Iohannis, ultimul an. Bilantul unui presedinte care a facut praf renumele bunului simt sibian mai tare decat toti vanzatorii de branza proasta din Bucuresti

publicat 2024-01-15 08:15:14 (Libertatea)
Iohannis, ultimul an. Bilantul unui presedinte care a facut praf renumele bunului simt sibian mai tare decat toti vanzatorii de branza proasta din Bucuresti Klaus Iohannis a venit ca presedinte pe un val de ostilitate populara impotriva ideii de presedinte-jucator si calarind o explozie imatura anticoruptie. A venit si ne-a adus pe toti cu picioarele pe pamant, intr-o maniera maxim insolenta. Cum e in ultimul sau an, sa-i facem un bilant. Sunt mai multe feluri de bugetari pe lume. […] ...continuare.

Avioanele de lupta americane au doborat o racheta anti-nava trasa de rebelii Houthi din Yemen, asupra unui distrugator al armatei

publicat 2024-01-15 08:15:13 (Libertatea)
Avioanele de lupta americane au doborat o racheta anti-nava trasa de rebelii Houthi din Yemen, asupra unui distrugator al armatei Avioanele de lupta americane au doborat o racheta de croaziera anti-nava trasa din zonele militante Houthi din Yemen catre un distrugator american care opera in sudul Marii Rosii, a anuntat duminica armata americana, potrivit The Guardian. Aceasta interceptare este cel mai recent incident in Marea Rosie, unde Houthis au atacat nave internationale in ceea ce […] ...continuare.

Alerta imediata de vant puternic in nordul Moldovei

publicat 2024-01-15 08:15:12 (Jurnalul-National)
Alerta imediata de vant puternic in nordul Moldovei Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca luni dimineata este vant puternic in zonele montane din nordul Moldovei. ...continuare.

Progresistii demisioneaza in cascada. Acuzatii fara precedent impotriva gruparii lui Drula. Elena Lasconi si-a dat demisia, cu scarba, de la conducerea USR Arges

publicat 2024-01-15 08:15:12 (Jurnalul-National)
Progresistii demisioneaza in cascada. Acuzatii fara precedent impotriva gruparii lui Drula. Elena Lasconi si-a dat demisia, cu scarba, de la conducerea USR Arges Episodul al doilea din serialul "Lasconi contra Drula", declansat in toamna anului trecut, s-a petrecut in weekend, cand primarita USR a municipiului Campulung Muscel si-a anuntat demisia de la conducerea filialei Arges a partidului condus de Catalin Drula. Elena Lasconi si-a justificat gestul, spunand ca ii este scarba. Iar aceasta nu este singura plecare cu scandal din USR. Mai multi membri fondatori, inclusiv fondatoarea USR Diaspora, au demisionat din partid, acuzand gruparea "Drula" de... ...continuare.

Romgaz aloca 13,74 milioane lei pentru evaluarea starii tehnice a conductelor de gaz

publicat 2024-01-15 08:15:11 (Income-Magazine)
Romgaz aloca 13,74 milioane lei pentru evaluarea starii tehnice a conductelor de gaz Societatea Nationala de Gaze Naturale Romgaz aloca, din sursei proprii, suma de 13,74 milioane lei, fara TVA, pentru evaluarea starii tehnice a conductelor de gaz, urmand sa fie incheiat un acord cadru pentru o perioada de 4 ani. Potrivit unui anunt publicat pe Sistemul Electronic al Achizitiilor Publice (SEAP), achizitia implica incheierea unui acord-cadru, iar […] ...continuare.

Romania, invinsa si de Muntenegru la Campionatul European de polo » "Tricolorii" vor juca pentru locul 7

publicat 2024-01-15 08:15:10 (Gazeta-Sporturilor)
Romania, invinsa si de Muntenegru la Campionatul European de polo » Tricolorii vor juca pentru locul 7 Romania a pierdut in fata Muntenegrului, scor 11-18 in meciul de clasament pentru locurile 5-8 la Campionatului European de polo masculin.Eliminata in "sferturi" de Spania, Romania a continuat turneul la C.E de polo, jucand meciurile pentru locurile 5-8. Elevii lui Bogdan Rath au cedat insa din nou, de data aceasta in fata Muntenegrului, mare favorita inainte de meciul direct. Prima repriza a fost una echilibrata, "tricolorii" tinand bine piept muntenegrenilor. ... ...continuare.

Media: Cele mai mari banci din SUA au renuntat anul trecut la 17.700 de angajati

publicat 2024-01-15 08:15:03 (Bursa)
Media: Cele mai mari banci din SUA au renuntat anul trecut la 17.700 de angajati Wells Fargo, Bank of America si Citigroup si-au redus forta de munca cu un total de 17.700 anul trecut, potrivit datelor publicate de gigantii din sectorul bancar american in rapoartele financiare aferente trimestrului patru ...continuare.

AFP: Armata si politia ecuadoriana au recapatat controlul asupra mai multor inchisori

publicat 2024-01-15 08:15:03 (Bursa)
AFP: Armata si politia ecuadoriana au recapatat controlul asupra mai multor inchisori Armata si politia ecuadoriana au recapatat, duminica, controlul asupra mai multor inchisori si au eliberat peste 200 de angajati din inchisori tinuti ostatici de catre razvratiti, readucand tara la un anumit grad de normalitate dupa o saptamana de haos ...continuare.

Dieta cu aer | Cum sa respiram pentru a ajuta corpul sa-si mentina greutatea. Dr. Beatrice Mahler: "Aduce echilibrarea valorilor tensiunii arteriale"

publicat 2024-01-15 08:15:03 (Antena3)
Dieta cu aer | Cum sa respiram pentru a ajuta corpul sa-si mentina greutatea. Dr. Beatrice Mahler: Aduce echilibrarea valorilor tensiunii arteriale Dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" a explicat beneficiile dietei cu aer, care se raspandeste cu repeziciune in mediul virtual. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.