EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




3 zodii care-si vor schimba total traiectoria vietii, in urmatoarele 2 saptamani

publicat 2024-01-15 08:00:08 (Click)
3 zodii care-si vor schimba total traiectoria vietii, in urmatoarele 2 saptamani In lumea astrologiei, se intampla momente magice si de transformare, iar in urmatoarele doua saptamani, trei zodii vor simti puternic influenta astrelor, schimbandu-si total traiectoria vietii. ...continuare.

Cum poate alimentatia sa ne influenteze nivelul de stres. Alimente recomandate pentru combaterea acestuia

publicat 2024-01-15 08:00:08 (Click)
Cum poate alimentatia sa ne influenteze nivelul de stres. Alimente recomandate pentru combaterea acestuia Stresul este o parte inevitabila a vietii moderne, dar ceea ce punem in farfurie poate juca un rol semnificativ in modul in care ne gestionam nivelul de stres. Alimentatia noastra nu afecteaza doar sanatatea fizica, ci si bunastarea mentala. ...continuare.

Trafic blocat de protestul transportatorilor in Afumati. Este restrictionata prima banda, pe ambele sensuri

publicat 2024-01-15 08:00:03 (Adevarul)
Trafic blocat de protestul transportatorilor in Afumati. Este restrictionata prima banda, pe ambele sensuri Circulatia este restrictionata pe prima banda, pe ambele sensuri, in localitatea Afumati, judetul Ilfov, fiind ocupata de autocamioane, in contextul protestului transportatorilor, a anuntat, luni dimineata, Centrul Infotrafic. ...continuare.

KCNA: Coreea de Nord anunta ca a testat o noua racheta cu combustibil solid

publicat 2024-01-15 07:45:06 (Bursa)
KCNA: Coreea de Nord anunta ca a testat o noua racheta cu combustibil solid Coreea de Nord a testat duminica o noua racheta hipersonica cu combustibil solid si raza de actiune intermediara, a anuntat luni agentia de presa de stat KCNA, actiune condamnata de Statele Unite ...continuare.

Reuters: Guvernul japonez va dubla rezervele bugetare pentru cutremur la 6,9 miliarde de dolari

publicat 2024-01-15 07:45:06 (Bursa)
Reuters: Guvernul japonez va dubla rezervele bugetare pentru cutremur la 6,9 miliarde de dolari Guvernul japonez intentioneaza sa dubleze rezervele bugetare pentru atenuarea efectelor cutremurului in urmatorul an fiscal, la 1.000 de miliarde de yeni (6,9 miliarde de dolari), a declarat duminica premierul Fumio Kishida ...continuare.

Presa: Alegerile din Taiwan vor atenua ingrijorarile de pe pietele financiare, dar nu si pentru investitorii locali

publicat 2024-01-15 07:45:06 (Bursa)
Presa: Alegerile din Taiwan vor atenua ingrijorarile de pe pietele financiare, dar nu si pentru investitorii locali Alegerile din Taiwan vor atenua preocuparile globale cu privire la relatiile insulei cu China, provocand in acelasi timp vanzari usoare pe piata financiara interna, luni, deoarece investitorii se tem ca rezultatul ar putea afecta politica economica ...continuare.

A sasea zi de haos in tara! Protestatarii blocheaza principalele drumuri

publicat 2024-01-15 07:45:06 (Antena3)
A sasea zi de haos in tara! Protestatarii blocheaza principalele drumuri Traficul este perturbat pe mai multe drumuri din Romania de mai multe camioane ale transportatorilor rutieri care protesteaza, circuland cu viteza minima. ...continuare.

Doi copii, de 9 si 12 ani au murit intr-un incendiu. in judetul Salaj. Aveau arsuri pe 80% din suprafata corpului

publicat 2024-01-15 07:30:02 (Adevarul)
Doi copii, de 9 si 12 ani au murit intr-un incendiu. in judetul Salaj. Aveau arsuri pe 80% din suprafata corpului Doi minori au murit, duminica seara, intr-un incendiu produs la o casa din localitatea Cuceu, judetul Salaj. ...continuare.

Vreme neobisnuita in toiul iernii: vin temperaturi de primavara. In ce regiuni se anunta ninsori

publicat 2024-01-15 07:30:02 (Adevarul)
Vreme neobisnuita in toiul iernii: vin temperaturi de primavara. In ce regiuni se anunta ninsori Vin temperaturi de primavara dupa valul de ger cumplit. Vremea se incalzeste neobisnuit, iar in regiunile sud-estice maximele vor ajunge la 11 grade Celsius. Chiar daca vor fi usoare variatii termice la mijlocul acestei saptamani, temperaturile vor fi pozitive in aproape toata tara. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.