EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Gabriela Firea a pornit atacul la adresa lui Nicusor Dan Gabriela Firea a pornit atacul la adresa lui Nicusor Dan Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj a ajuns la afaceri de aproape 360 mil. lei, dupa o crestere de 20%, de patru ori mai alerta decat in 2022 Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj a ajuns la afaceri de aproape 360 mil. lei, dupa o crestere de 20%, de patru ori mai alerta decat in 2022 Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Ajutorul militar american pentru Israel trimite un mesaj puternic dusmanilor, spune ministrul de externe Israel Katz Ajutorul militar american pentru Israel trimite un "mesaj puternic dusmanilor", spune ministrul de externe Israel Katz Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda au un caracter provocator si este pregatita sa ia toare masurile Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda "au un caracter provocator" si este pregatita sa ia toare masurile Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Piedone: Eu nu ma retrag Piedone: "Eu nu ma retrag" Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Cozonac de post. Retete simple si gustoase Cozonac de post. Retete simple si gustoase Alec Baldwin, implicat intr-un incident intr-o cafenea. A lovit telefonul unei femei care il filma. Video Alec Baldwin, implicat intr-un incident intr-o cafenea. A lovit telefonul unei femei care il filma. Video

Articole

Stiri locale




Aproape 15 milioane de pasageri pe aeroporturile Otopeni si Baneasa in 2023

publicat 2024-01-16 12:15:11 (Mediafax)
Aproape 15 milioane de pasageri pe aeroporturile Otopeni si Baneasa in 2023 Potrivit CNAB, in 2023, pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti si Aeroportul International Bucuresti-Baneasa Aurel Vlaicu, s-a inregistrat un trafic aerian de 14.698.845 pasageri, in crestere cu 16.56% fata de 2022, si 128.594 miscari de aeronave - aterizari plus decolari - in crestere cu 6.50% fata de anul anterior. ...continuare.

APEL CATRE FERMIERI: "In Ardeal, inca se munceste!", considera Mihaela Neagu, actionarul fabricilor de zahar Bod si Ludus

publicat 2024-01-16 12:15:11 (Mediafax)
APEL CATRE FERMIERI: In Ardeal, inca se munceste!, considera Mihaela Neagu, actionarul fabricilor de zahar Bod si Ludus "In calitate de actionar al fabricilor de zahar Bod si Ludus, fac un apel catre toti fermierii din Alba, Sibiu, Brasov, Covasna, Mures, Cluj si nu numai, sa ne contacteze si sa vina sa semneze contractele pentru sfecla de zahar, deoarece, inca din luna decembrie, noi suntem in plina perioada de contractare pentru cantitatile pe care le vom achizitiona in acest an de la ei! Pana acum, de la fermierii din aceste judete am reusit deja sa contractam peste 5000 ha de sfecla de zahar, semn ca in... ...continuare.

Lupta la nivel inalt in Polonia. Seful procurorilor a fost demis de ministrul justitiei, dar Tribunalul Constitutional a blocat decizia

publicat 2024-01-16 12:15:09 (Libertatea)
Lupta la nivel inalt in Polonia. Seful procurorilor a fost demis de ministrul justitiei, dar Tribunalul Constitutional a blocat decizia O instanta superioara poloneza a decis, luni, sa blocheze demiterea de catre noul guvern liberal al lui Donald Tusk a unui procuror de rang inalt acuzat ca a participat la politizarea sistemului juridic al tarii, relateaza Reuters, citata de News.ro.   Ultima batalie intre vechiul si noul guvern de la Varsovia a fost deschisa, vineri, […] ...continuare.

Scrisoare deschisa din partea Asociatiei Artistilor Malmaison

publicat 2024-01-16 12:15:09 (Jurnalul-National)
Scrisoare deschisa din partea Asociatiei Artistilor Malmaison In contextul pericolului pierderii spatiului actual al Atelierelor Malmaison, comunitatea atelierelor adreseaza de Ziua Nationala a Culturii un apel la sustinere printr-o scrisoare deschisa catre Doamna Raluca Turcan, Ministrul Culturii, Domnul Stefan-Radu Oprea, Ministrul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului, Domnul Nicusor Dan, Primar General, Primaria Municipiului Bucuresti si Domnului Ciprian Ciucu, Primar al Sectorului 6. ...continuare.

Alpha Bank Romania a finalizat transferul operatiunilor locale de retail ale Orange Money

publicat 2024-01-16 12:15:09 (Income-Magazine)
Alpha Bank Romania a finalizat transferul operatiunilor locale de retail ale Orange Money Alpha Bank anunta finalizarea transferului operatiunilor Orange Money Romania (portofoliul de clienti, activele digitale, portofoliul de carduri de credit si angajatii, incepand cu 12 ianuarie 2024, data la care operatiunile de retail au fost preluate. "Alpha Bank anunta finalizarea transferului operatiunilor Orange Money Romania (portofoliul de clienti, activele digitale/ aplicatia mobila, portofoliul de carduri de […] ...continuare.

OnePlus 12 se pregateste de lansarea la nivel global

publicat 2024-01-16 12:15:08 (Go4IT)
OnePlus 12 se pregateste de lansarea la nivel global Inaintea evenimentului de lansare a OnePlus 12, compania a confirmat deja cateva detalii despre noul sau flagship cu doar cateva zile inainte de debutul la nivel global, scrie Medium. OnePlus 12 promite sa fie cel […]Articolul OnePlus 12 se pregateste de lansarea la nivel global apare prima data in Go4IT. ...continuare.

Dorinel Munteanu ii raspunde lui Adi Mutu: "Sa se uite la ce a realizat si dupa sa vorbeasca de mine"

publicat 2024-01-16 12:15:08 (Gazeta-Sporturilor)
Dorinel Munteanu ii raspunde lui Adi Mutu: Sa se uite la ce a realizat si dupa sa vorbeasca de mine Dorinel Munteanu (55 de ani) a vorbit cu Gazeta Sporturilor dupa criticile primite pentru ca a decis ca Otelul, locul 11 in Superliga, sa faca un cantonament montan, la Vatra Dornei.Dupa MM Stoica, si Adrian Mutu l-a criticat pe tehnicianul care in 2010 devenea campion cu Otelul: " Este o metoda invechita. Antrenamentele acelea nu au nicio treaba cu fotbalul. Eu nu am nimic cu Dorinel, dar asta e parerea mea. Este un antrenor cu principii old school". ... ...continuare.

Muraturile la saramura, mai sanatoase decat cele in otet. Iata care sunt motivele care ar trebui sa te faca sa le alegi si tu pe primele

publicat 2024-01-16 12:15:05 (Click)
Muraturile la saramura, mai sanatoase decat cele in otet. Iata care sunt motivele care ar trebui sa te faca sa le alegi si tu pe primele Muraturile au devenit nelipsite din gastronomia romaneasca, reprezentand un preparat traditional ce isi gaseste locul in camarile fiecarei gospodine. ...continuare.

Peste ce poate sa treaca Xonia intr-o relatie. Ar ierta ceva ce nu multe femei ar trece cu vederea

publicat 2024-01-16 12:15:05 (Click)
Peste ce poate sa treaca Xonia intr-o relatie. Ar ierta ceva ce nu multe femei ar trece cu vederea Xonia (34 de ani) este una dintre cele mai sexy aparitii din showbiz-ul romanesc! Artista are mereu grija de imaginea sa: face sport si este prietena cu acul medicului estetician pentru micile retusuri in ceea ce priveste aspectul facial. ...continuare.

Cele 2 zodii care incep luna februarie cu lacrimi amare. Ele pierd o persoana draga si totul se schimba

publicat 2024-01-16 12:15:05 (Click)
Cele 2 zodii care incep luna februarie cu lacrimi amare. Ele pierd o persoana draga si totul se schimba Inceputul lunii februarie aduce cu el atat promisiuni de schimbare si reinnoire, cat si provocari neasteptate. Doua zodii vor avea parte, insa de ghinion la tot pasul. Vor trece prin momente de cumpana, vor pierde bani si chiar exista posibilitatea ca o persoana draga sa dispara din viata lor. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.