EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale




Plantele miraculoase pe care le foloseau dacii in tratarea bolilor grave. Romanii le considera banale, dar sunt sanatate curata!

publicat 2024-04-10 09:15:04 (Click)
Plantele miraculoase pe care le foloseau dacii in tratarea bolilor grave. Romanii le considera banale, dar sunt sanatate curata! In timpurile vechi, cand medicina moderna era doar un vis indepartat, stramosii nostri daci foloseau puterea plantelor medicinale pentru a trata o varietate de boli si afectiuni. Astazi, in era tehnologiei si a medicamentelor sintetice, aceste plante par uneori sa fie uitate sau considerate banale. ...continuare.

Drob de pui cu ciuprci, usturoi verde si marar proaspat, o delicatesa care nu trebuie sa lipseasca de pe masa ta de Paste

publicat 2024-04-10 09:00:06 (Click)
Drob de pui cu ciuprci, usturoi verde si marar proaspat, o delicatesa care nu trebuie sa lipseasca de pe masa ta de Paste Primavara aduce o explozie de prospetime si culoare in bucatarie, iar drobul de pui cu ciuperci, usturoi verde si marar proaspat este o alegere perfecta pentru masa de Paste, in special pentru cei care nu consuma carne de miel. ...continuare.

Un oras extrem de popular din Italia va avea din aceasta vara propriul aeroport. Aici vin 5 milioane de turisti anual

publicat 2024-04-10 08:45:04 (Click)
Un oras extrem de popular din Italia va avea din aceasta vara propriul aeroport. Aici vin 5 milioane de turisti anual Este unul dintre cele mai vizitate orase din Italia si este o poarta spre mirifica Coasta Amalfitana. Turistii care ajung in acest oras au la dispozitie aeroportul din Napoli, ...continuare.

Dieta cu verdeturi. Cum sa slabesti cel putin 10 kg in 3 luni

publicat 2024-04-10 08:15:04 (Click)
Dieta cu verdeturi. Cum sa slabesti cel putin 10 kg in 3 luni In cautarea unei modalitati sanatoase si eficiente de a pierde in greutate, tot mai multi oameni se indreapta spre dieta cu verdeturi. ...continuare.

Zodiile care vor fi cel mai de succes in a doua jumatate a lui aprilie. Vor avea bani din belsug

publicat 2024-04-10 08:00:05 (Click)
Zodiile care vor fi cel mai de succes in a doua jumatate a lui aprilie. Vor avea bani din belsug Cu sosirea celei de-a doua jumatati a lunii aprilie, anumite semne zodiacale isi vor gasi calea spre succes si prosperitate financiara. Potrivit astrologiei, influentele planetare din aceasta perioada vor favoriza anumite zodii, oferindu-le oportunitati de a straluci in domeniul financiar si profesi ...continuare.

Cel mai lung zbor din istorie a durat peste 2 luni. Nimeni nu a batut recordul vechi de 65 de ani

publicat 2024-04-09 23:45:04 (Click)
Cel mai lung zbor din istorie a durat peste 2 luni. Nimeni nu a batut recordul vechi de 65 de ani Cel mai lung zbor din istorie nu a avut loc nici intr-un avion de ultima generatie, nici intr-o misiune militara speciala. De asemenea, nu a fost vorba de distanta parcursa, ci de durata zborului. Cu 64 de zile, 22 de ore si 19 minute, recordul, vechi de 65 de ani, a ramas de neatins pana in prezent ...continuare.

Reteta delicioasa pe care o va adora toata familia. Cat de simplu se prepara tiramisu cu fistic sarat

publicat 2024-04-09 23:30:04 (Click)
Reteta delicioasa pe care o va adora toata familia. Cat de simplu se prepara tiramisu cu fistic sarat Putine retete de desert sunt mai delicioase decat tiramisu, iar daca vrem sa ne punem talentele culinare la incercare, putem sa incercam sa pregatim acest preparat delicios in propria bucatarie! ...continuare.

A murit fizicianul care a descoperit "particula lui Dumnezeu". Peter Higgs a decedat la 94 de ani

publicat 2024-04-09 22:45:16 (Click)
A murit fizicianul care a descoperit particula lui Dumnezeu. Peter Higgs a decedat la 94 de ani Unul dintre cei mai mari fizicieni ai tuturor timpurilor a incetat din viata! Peter Higgs, britanicul faimos pentru faptul ca a descoperit "particula lui Dumnezeu", bosonul lui Higgs, a murit la varsta de 94 de ani. ...continuare.

Andreea Marin a ajuns sa imprumute hainele fiicei sale. Cum arata vedeta, dupa ce a slabit 20 de kilograme

publicat 2024-04-09 22:45:16 (Click)
Andreea Marin a ajuns sa imprumute hainele fiicei sale. Cum arata vedeta, dupa ce a slabit 20 de kilograme Andreea Marin se mandreste cu faptul ca a reusit sa slabeasca 20 de kilograme si are o silueta de adolescenta. Mai mult, vedeta a marturisit ca a ajuns acum sa imprumute hainele fiicei sale, Violeta, in varsta de 16 ani. ...continuare.

Fara targuri si petreceri de Pasti organizate de autoritati in Bucuresti. Ce se intampla in tara

publicat 2024-04-09 22:45:16 (Click)
Fara targuri si petreceri de Pasti organizate de autoritati in Bucuresti. Ce se intampla in tara Pentru prima oara dupa pandemia de Covid, in acest an, cei sapte primari din Bucuresti nu vor organiza nici o petrecere pentru Sarbatorile Pascale. In schimb, in tara edilii se intrec in organizarea de targuri si distractii. Deja s-a deschis primul targ de Pasti, pe 31 martie, la Timisoara. ...continuare.




© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.