EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11656 11657 Pag. urm. »

UniCredit Leasing: Caz grav de coruptie si inselaciune in domeniul financiar. Prejudiciu de 840.000 de euro

publicat 2024-04-25 10:00:10 (Puterea)
Dupa o investigatie ampla realizata de echipa Puterea.ro privind activitatea UniCredit Leasing, autoritatile sunt acum pe urmele unui caz de coruptie si inselaciune cu un prejudiciu masiv estimat la 840.000 de euro. Politistii au inceput o ancheta detaliata in urma dezvaluirilor facute de investigatia jurnalistica. Potrivit documentelor depuse de catre UniCredit la dosarul penal, se […]The post UniCredit Leasing: Caz grav de coruptie si inselaciune in domeniul financiar. Prejudiciu de... ...continuare.

Veste extraordinara pentru pensionari! Guvernul decide totul azi

publicat 2024-04-25 10:00:10 (Puterea)
Plata pensiilor se face inainte de Sarbatorile Pascale, conform unui act normativ pe care Guvernul il la aproba in sedinta de azi, 25 aprilie. Actul normativ pe care Guvernul in pregateste propune: Devansarea transelor II si III aferente platilor lunii mai 2024 in valoare de 2.300.524 mii lei, pentru pensii si pentru alte drepturi prevazute […]The post Veste extraordinara pentru pensionari! Guvernul decide totul azi appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

WOW! Romania vs. Romania, la Campionatul Mondial de Robotica

publicat 2024-04-25 10:00:10 (Puterea)
Romania este campioana mondiala la Robotica! Desi finala nu fusese jucata, se stia ca Romania va fi campioana, deoarece in finala Campionatului Mondial de Robotica din Houston, Statele Unite, s-au calificat doua echipe…din Romania! Asadar, finala 100% romaneasca la Campionatul Mondial de Robotica de anul acesta, desfasurat la Houston, Statele Unite ale Americii! Delegatia Romaniei la […]The post WOW! Romania vs. Romania, la Campionatul Mondial de Robotica appeared first on... ...continuare.

Seful serviciilor de informatii din Australia cere gigantilor tehnologiei acces la mesajele criptate

publicat 2024-04-25 10:00:10 (Puterea)
Mike Burgess, seful serviciilor de informatii din Australia, a facut o cerere neobisnuita miercuri, aducand in discutie accesul la mesajele criptate, un subiect controversat ce implica echilibrul intre securitatea nationala si protectia vietii private. Burgess a solicitat gigantilor tehnologiei, precum Apple, Google si Microsoft, sa coopereze mai mult si sa permita un acces limitat la […]The post Seful serviciilor de informatii din Australia cere gigantilor tehnologiei acces la mesajele... ...continuare.

Iohannis, vizita strategica la uzina Doosan din Coreea de Sud! Miza – centrala nucleara de la Doicesti

publicat 2024-04-25 10:00:10 (Puterea)
Presedintele Klaus Iohannis a mers la complexul industrial de la Changwon, din Coreea de Sud, pentru a consolida colaborarea in cadrul proiectului centralei nucleare de la Doicesti, care urmeaza sa fie echipata cu reactoare modulare mici (SMR).   Presedintele Klaus Iohannis a facut o vizita la complexul industrial de la Changwon al companiei Doosan Enerbility, […]The post Iohannis, vizita strategica la uzina Doosan din Coreea de Sud! Miza – centrala nucleara de la Doicesti... ...continuare.

„C’è ancora domani” bate Barbie la incasari! O radiografie a violentei domestice in Italia

publicat 2024-04-25 10:00:10 (Puterea)
Filmul „C’è ancora domani” a devenit un fenomen in Italia si dincolo de granitele sale, invingandu-l la box office pe Barbie si provocand o meditatie profunda asupra problemelor legate de siguranta femeilor in societatea italiana contemporana. Regizat si interpretat de catre Paola Cortellesi, filmul a captivat publicul italian prin povestea sa tulburatoare despre Delia, o […]The post „C’è ancora domani” bate Barbie la incasari! O radiografie a... ...continuare.

Explozie de asistenti personali si insotitori ai persoanelor cu handicap in judetul Giurgiu

publicat 2024-04-25 10:00:10 (Puterea)
De la inceputul acestui an s-a declansat, la nivel national, dar in special in judetele sarace, o campanie inedita de antamare a voturilor pentru cei care candideaza la functia de primar, si acest fenomen este extrem de vizibil in judetul Giurgiu. Prin actualizarea Legii nr 448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, "Autoritatile […]The post Explozie de asistenti personali si insotitori ai persoanelor cu handicap in judetul Giurgiu appeared first on... ...continuare.

Alcool-ul si tigarile electronice fac ravagii printre copiii de 11-15 ani! OMS trage un semnal de alarma

publicat 2024-04-25 10:00:10 (Puterea)
Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) trage un puternic semnal de alarma si spune ca a devenit alarmant consumul de alcool si de tigari electronice in randul tinerilor cu varste cuprinse intre 11 si 15 ani! Alcool-ul si tigarile electronice fac ravagii printre copiii incepand cu 11 ani! O spune un raport al filialei europene a […]The post Alcool-ul si tigarile electronice fac ravagii printre copiii de 11-15 ani! OMS trage un semnal de alarma appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Trenul Alstom din Brazilia a ajuns in sfarsit in depoul Metrorex

publicat 2024-04-25 10:00:10 (Puterea)
Dupa mai multe amanari, primul tren Alstom fabricat in Brazilia a ajuns in depoul Metrorex. I-au trebuit doi ani. Metrorex anunta ca astazi, 25.04.2024, la ora 1:30, noul tren Metropolis produs de Alstom Transport SA in Brazilia a sosit la Depoul Berceni. Trenul cu indicativul 1402-2402, denumit "Giurgiu", face parte din lotul celor 13 trenuri destinate […]The post Trenul Alstom din Brazilia a ajuns in sfarsit in depoul Metrorex appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Locurile de parcare ar putea fi vandute la mica publicitate

publicat 2024-04-25 10:00:10 (Puterea)
Locurile de parcare ar putea fi vandute la mica publicitate Locuile de parcare reprezinta o adevarata problem, mai ales in Bucuresti, unde sunt milioane de autoturisme. In aceste conditii, primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a venit cu o propunere inedita. Locurile de parcare ar putea fi vandute sau inchiriate la mica publicitate. Este propunerea cu care a venit primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu. Edilul considera […]The post Locurile de parcare ar putea fi vandute la mica publicitate appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11656 11657 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.