EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11181 11182 Pag. urm. »

Cum arata noul pod de la "poarta de est" a Romaniei. Fluidizeaza traficul dinspre Moldova si Ucraina catre Portul Galati FOTO

publicat 2024-04-20 12:00:03 (Adevarul)
Cum arata noul pod de la poarta de est a Romaniei. Fluidizeaza traficul dinspre Moldova si Ucraina catre Portul Galati FOTO Administratia Porturilor Dunarii Maritime (APDM) Galati a receptionat lucrarile la racordul rutier si feroviar ce va deservi viitoarea platforma multimodala din Portul Galati. Noul pod faciliteaza traficului rutier si feroviar in Portul Galati, inclusiv cel din Republica Moldova si Ucraina. ...continuare.

Jurnal de Nord, Canada, ziua 4: "Cel mai frumos moment: o mama-urs cu doi puiuti atat de jegosi, incat ai fi zis ca-s bruni, nu polari"

publicat 2024-04-20 12:00:03 (Adevarul)
Jurnal de Nord, Canada, ziua 4: Cel mai frumos moment: o mama-urs cu doi puiuti atat de jegosi, incat ai fi zis ca-s bruni, nu polari Rares Besliu, un fotograf indragostit de natura si de viata animalelor, demareaza proiectul fotografic La NORD de cuvinte, o paralela intre regiunile arctice si impactul schimbarilor climatice simtit in Romania. ...continuare.

Ai carte, ai parte de munca. Absolventii de facultate sunt cei mai feriti de somaj. Unde se lucreaza cel mai mult cu timp partial

publicat 2024-04-20 12:00:03 (Adevarul)
Ai carte, ai parte de munca. Absolventii de facultate sunt cei mai feriti de somaj. Unde se lucreaza cel mai mult cu timp partial Persoanele cu nivel de instruire scazut si mediu au fost cele mai afectate de somaj in 2023. Datele INS arata de asemenea ca 51% dintre tinerii fara loc de munca se aflau in categoria someri de lunga durata ...continuare.

Zece persoane urmarite international, aduse in tara in ultimele doua zile, anunta IGPR

publicat 2024-04-20 11:30:03 (Adevarul)
Zece persoane urmarite international, aduse in tara in ultimele doua zile, anunta IGPR Zece persoane, pe numele carora au fost emise mandate de executare a unei pedepse privative de libertate sau mandate de arestare preventiva au fost, aduse in tara in perioada 18-19 aprilie, informeaza sambata Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR). ...continuare.

Revine Zinedine Zidane, dupa trei ani de pauza: a batut palma cu un club urias

publicat 2024-04-20 11:30:03 (Adevarul)
Revine Zinedine Zidane, dupa trei ani de pauza: a batut palma cu un club urias Presa spaniola sustine ca francezul s-a inteles cu noul sau club. ...continuare.

Orasul important din Romania unde nu exista ambuteiaje in trafic. Cum explica situatia celebrul pilot Titi Aur

publicat 2024-04-20 11:30:03 (Adevarul)
Orasul important din Romania unde nu exista ambuteiaje in trafic. Cum explica situatia celebrul pilot Titi Aur Daca la Brasov traficul era infernal inca din 2000, acum acesta este orasul din Romania in care se circula cel mai bine la orele de varf, in special in zonele centrale. Titi Aur a explicat de ce ...continuare.

Festivalul Suflet de Romania aduna tot ce ne face bine, pe Domeniul Regal de la Savarsin

publicat 2024-04-20 11:30:03 (Adevarul)
Festivalul Suflet de Romania aduna tot ce ne face bine, pe Domeniul Regal de la Savarsin Ultimul weekend al lunii aprilie aduce pe Domeniul Regal de la Savarsin a doua editie a festivalului Suflet de Romania. Tot ce face bine si lucrurile care ne fac frumosi sunt concentrate in doua zile de experiente care incurajeaza artizanii Romaniei sa se conecteze la comunitate. ...continuare.

Celebrul transgender Naomi a murit. Se afla in coma intr-un spital din Germania

publicat 2024-04-20 11:15:48 (Puterea)
Celebrul transgender Naomi a murit. Se afla in coma intr-un spital din Germania Celebrul transgender Naomi a murit, vineri seara, la varsta de 47 de ani. Naomi se afla internata intr-un spital din Germania in coma. Anuntul a fost facut de o apropiata a acesteia. Potrivit informatiilor aparute in spatiul public, Naomi ar fi suferit un AVC si a fost internata intr-o unitate medicala din Dortmund. "Cu inima […]The post Celebrul transgender Naomi a murit. Se afla in coma intr-un spital din Germania appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Anamaria Prodan s-a schimbat total de cand are o relatie cu Ronald Gavril. Cum se comporta unul cu celalalt atunci cand sunt acasa. "Exact ca un copil"

publicat 2024-04-20 11:15:09 (Libertatea)
Anamaria Prodan s-a schimbat total de cand are o relatie cu Ronald Gavril. Cum se comporta unul cu celalalt atunci cand sunt acasa. Exact ca un copil Anamaria Prodan si Ronald Gavril traiesc de cateva luni o frumoasa poveste de dragoste. Locuiesc impreuna si se inteleg foarte bine. Impresara a vorbit recent despre cum decurg lucrurile in viata ei personala si cat de mult a schimbat-o iubitul ei. Anamaria Prodan si Ronald Gavril sunt de nedespartit, iar impresara a povestit ca iubitul […] ...continuare.

Protest masiv anuntat in Insulele Canare impotriva modelului de turism "nesustenabil". Care sunt nemultumirile spaniolilor

publicat 2024-04-20 11:15:09 (Libertatea)
Protest masiv anuntat in Insulele Canare impotriva modelului de turism nesustenabil. Care sunt nemultumirile spaniolilor Mii de oameni din Insulele Canare ale Spaniei se vor aduna sambata la un protest pentru a cere o limitare a numarului de turisti si o regandire urgenta a modelului actual de turism al arhipelagului, despre care spun ca este nesustenabil si afecteaza localnicii, transmite The Guardian. Printre nemultumirile localnicilor se numara presiunea asupra pietei […] ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11181 11182 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.