EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 31322 31323 Pag. urm. »

"Suntem intr-o cursa". NASA dezvaluie ca o tara are obiective militare in spatiu si lanseaza un avertisment

publicat 2024-04-18 09:45:05 (Click)
Seful agentiei spatiale americane NASA, Bill Nelson a avertizat ca China isi va consolida capacitatile spatiale prin utilizarea programelor civile pentru a masca obiectivele militare, ...continuare.

Creatura cu un aspect de-a dreptul uluitor, descoperita pe fundul marii

publicat 2024-04-18 09:45:05 (Click)
In adancurile marii, o echipa de cercetatori din sudul Chinei a descoperit recent o creatura cu un aspect de-a dreptul uluitor - un vierme plat marin care se remarca prin prezenta sa neobisnuit de multi ochi. ...continuare.

Media: Israelul a luat in considerare lovituri rapide de represalii impotriva Teheranului

publicat 2024-04-18 09:45:04 (Bursa)
Israelul a luat in considerare efectuarea unor lovituri rapide impotriva Iranului ca represalii la atacul cu rachete si drone lansat de Teheran in weekendul trecut asupra teritoriului sau, dar intr-un final si-a revizuit planurile, au relatat in noaptea trecuta media israeliene si americane ...continuare.

NATO formeaza militari din Uzbekistan

publicat 2024-04-18 09:45:04 (Bursa)
NATO organizeaza saptamana aceasta o formare a unor militari din Uzbekistan, anunta autoritatile din aceasta tara din Asia Centrala care se invecineaza cu Afganistanul si care dialogheaza cu talibanii, in contextul in care influenta Rusiei este tot mai contestata in ceea ce considera sfera sa de influenta, iar Uzbekistanul se deschide tot mai mult ...continuare.

Ford recheama 456.565 de SUV-uri si camionete compacte din Statele Unite

publicat 2024-04-18 09:45:04 (Bursa)
Ford recheama 456.565 de SUV-uri si camionete compacte din Statele Unite din cauza pierderii puterii de transmisie provocata de o problema la baterie, a anuntat miercuri Administratia Nationala pentru Siguranta Traficului pe Autostrazi (NHTSA) ...continuare.

Pedagog de liceu, din Oradea, retinut pentru agresiune sexuala. A pipait un elev in sala de sport

publicat 2024-04-18 09:45:03 (Adevarul)
Un barbat in varsta de 46 ani din Oradea, pedagog la Liceul Tehnologic Constantin Brancusi din municipiu, a fost retinut pentru 24 ore, miercuri seara, sub acuzatia de agresiune sexuala, dupa ce a fost reclamat de un elev pe care l-a molestat in sala de sport. Pedagogul si-a recunoscut fapta. ...continuare.

Quentin Tarantino a renuntat la ultimul sau film, despre un critic de filme pentru o revista porno

publicat 2024-04-18 09:45:03 (Adevarul)
Regizorul Quentin Tarantino, in varsta de 61 de ani, care a spus ca se va retrage dupa cel de-al 10-lea film al sau, ar fi renuntat la The Movie Critic, cel care ar fi trebuit sa fie ultimul sau proiect. ...continuare.

Sefii UniCredit si Alpha Bank spun ca fuziunea din Romania merge bine si daca exista oportunitati in viitor ar putea sa faca o alta achizitie impreuna. "Romania este o piata grozava. Expansiunea pe aceasta piata va fi urmarita in comun"

publicat 2024-04-18 09:30:16 (Ziarul-Financiar)
Sefii UniCredit si Alpha Bank spun ca fuziunea din Romania merge bine si daca exista oportunitati in viitor ar putea sa faca o alta achizitie impreuna. Romania este o piata grozava. Expansiunea pe aceasta piata va fi urmarita in comun" Andrea Orcel (foto Bloomberg) Procesul de fuziune dintre Alpha Bank si UniCredit Spa pe piata din Romania merge bine, iar cele doua grupuri analizeaza posibilitatea ca, dupa crearea celui de-al treilea mare creditor din sector bancar local, sa faca o noua achizitie impreuna, au declarat Andrea Orcel, CEO UniCredit si Vassilios Psaltis, CEO Alpha Bank, intr-un interviu comun acordat Bloomberg. ...continuare.

Intarziere "nebuna" pe calea ferata din Japonia! Un sarpe a dat totul peste cap

publicat 2024-04-18 09:30:12 (Puterea)
Intarziere nebuna pe calea ferata din Japonia! Un sarpe a dat totul peste cap Transportul feroviar din Japonia este unul dintre cele mai sigure si mai de incredere din intreaga lume. Trenurile glont fac legea pe caile ferate, iar calatoriile cu trenul reprezinta o adevarata experienta, mai ales ca vitezele sunt unele ametitoare. Ei bine, un sarpe mic a reusit sa dea peste cap un sistem foarte bine pus […]The post Intarziere "nebuna" pe calea ferata din Japonia! Un sarpe a dat totul peste cap appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Iohannis a aflat ca romanii continua sa fie controlati pe aeroporturile din UE. Ce are de gand sa faca

publicat 2024-04-18 09:30:12 (Puterea)
Iohannis a aflat ca romanii continua sa fie controlati pe aeroporturile din UE. Ce are de gand sa faca Internetul s-a umplut de marturii ale unor cetateni romani care au fost supusi controalelor pe aeroport, in multe state din Uniunea Europeana, desi tara noastra a intrat pe 31 martie cu frontierele aeriene si cele maritime in spatiul Schengen! Ei bine, informatia a ajuns acum si la presedintele Klaus Iohannis. Iohannis a aflat ca romanii […]The post Iohannis a aflat ca romanii continua sa fie controlati pe aeroporturile din UE. Ce are de gand sa faca appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 31322 31323 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.