EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11561 11562 Pag. urm. »

Cum sa ajungi la excelenta in comunicare: lectii de la Valentina Vestler, la BizPower cu Marta Usurelu

publicat 2024-04-24 12:45:12 (ProTV)
În emisiunea BizPower, Marta Usurelu a purtat o discutie captivanta cu Valentina Vestler, Director de Comunicare si PR la Valdis Holding, dezvaluindu-ne cum creativitatea si comunicarea eficienta pot transforma o campanie într-un succes rasunator. ...continuare.

Dan Negru a hotarat ce mostenire valoroasa va lasa copiilor sai: "…terenuri agricole luate de stra-bunicii mei!"

publicat 2024-04-24 12:45:11 (Money.ro)
Dan Negru a hotarat ce mostenire valoroasa va lasa copiilor sai: …terenuri agricole luate de stra-bunicii mei! Dan Negru a hotarat ce mostenire de familie va lasa copiilor sai. Dincolo de abilitatile sale anteprenoriale, care l-au transformat intr-una dintre cele mai bogate vedete de televiziune, Negru se ingrijeste cu sfintenie de o valoaroasa succesiune de familie. Pe care o considera sfanta si este hotarat sa o predea urmasilor sai. Tata a doi […]Articolul Dan Negru a hotarat ce mostenire valoroasa va lasa copiilor sai: "…terenuri agricole luate de stra-bunicii mei!" apare prima data in... ...continuare.

Un instrument esential pentru patiserii si brutarii: Imprimantele de etichete (P)

publicat 2024-04-24 12:45:10 (Mediafax)
Un instrument esential pentru patiserii si brutarii: Imprimantele de etichete (P) In industria de panificatie, brutarii si cofetarii considera ca detaliile conteaza enorm, iar prezentarea produselor este la fel de importanta ca si calitatea lor. ...continuare.

Sorin Grindeanu: Tarom trebuie sa intre intr-o etapa de reorganizare economica

publicat 2024-04-24 12:45:10 (Mediafax)
Sorin Grindeanu: Tarom trebuie sa intre intr-o etapa de reorganizare economica "Tarom deocamdata trebuie sa faca urmatorul lucru, sa primeasca pana la sfarsitul lunii acel ajutor de la Comisia Europeana. Tarom-ul nu este intr-o forma economica de invidiat si, si daca nu vi-o spun eu, o stiti foarte bine. Trebuie sa gaseasca, dupa aceasta etapa care sper eu ca se va incheia in perioada urmatoare, odata cu primirea acelui ajutor de la Comisie, sa intre intr-o etapa de reorganizare economica. Asta va insemna de multe ori poate decizii care nu sunt foarte aplaudate, dar... ...continuare.

Doi cai au scapat de sub control in centrul Londrei. Unul dintre ei a lovit un taxi

publicat 2024-04-24 12:45:10 (Mediafax)
Doi cai au scapat de sub control in centrul Londrei. Unul dintre ei a lovit un taxi Incidentul a avut loc miercuri, in Londra. Doi cai, unul negru si altul alb, au traversat in fuga mai multe strazi ale orasului, potrivit BBC. ...continuare.

Un avion care transporta combustibil s-a prabusit langa un rau inghetat din Alaska

publicat 2024-04-24 12:45:07 (Libertatea)
Un avion care transporta combustibil s-a prabusit langa un rau inghetat din Alaska Zborul de transport Part 91 operat de Alaska Air Fuel s-a prabusit, marti, in raul Tanana, la scurt timp dupa ce a decolat de pe Aeroportul International Fairbanks, Alaska, SUA, in jurul orei locale 10.00, informeaza ABC News. Potrivit Comitetului National pentru Siguranta Transporturilor, aeronava Douglas C-54 transporta combustibil in momentul in care s-a prabusit […] ...continuare.

Cand intra pensiile de Paste. Anuntul Postei Romane despre livrarea lor

publicat 2024-04-24 12:45:07 (Libertatea)
Cand intra pensiile de Paste. Anuntul Postei Romane despre livrarea lor Directorul general al Postei Romane, Valentin Stefan, a anuntat, miercuri, ca vor fi livrate pensiile, pana de sarbatorile pascale. El a precizat ca, in functie de momentul in care vor intra banii in conturile companiei, vor fi rugati salariatii sa lucreze intr-o zi libera, fie pe 1 mai, fie pe 3 mai, relateaza News.ro. Valentin […] ...continuare.

Ministrul adjunct al apararii ruse, arestat preventiv pentru 2 luni pentru luare de mita. Acuzat ca a primit spaga peste 10.000 de dolari

publicat 2024-04-24 12:45:07 (Libertatea)
Ministrul adjunct al apararii ruse, arestat preventiv pentru 2 luni pentru luare de mita. Acuzat ca a primit spaga peste 10.000 de dolari Timur Ivanov, ministrul adjunct al apararii din Rusia, a fost arestat preventiv miercuri, 24 aprilie, pentru o perioada de 2 luni, acuzat ca a acceptat o mita „la scara deosebit de mare”, transmite agentia rusa de presa de stat TASS. Ivanov, retinut ieri in acest dosar, a fost adus astazi in fata unei instante din […] ...continuare.

Vesti importante pentru soferi. Unde se afla camerele fixe pentru rovienieta si RCA

publicat 2024-04-24 12:45:07 (Jurnalul-National)
Conducatorii auto trebuie sa stie ca exista camere fixe pentru rovienita si RCA. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11561 11562 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.