EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 31312 31313 Pag. urm. »

Bubuie justitia si piata de energie! Germania intra in conflict cu Comisia Europeana

publicat 2024-04-18 08:00:19 (Puterea)
Germania urmeaza sa fie data in judecata de Comisia Europeana, intr-un proces mult asteptat de vecinii sai, potrivit unor informatii ale unor surse citate de Reuters. Motivul il reprezinta asa-zisa "taxa de neutralitate". Germania ar putea fi data in judecata de Comisia Europeana Asadar, Germania se pare ca va fi actionata in justitie de Comisia […]The post Bubuie justitia si piata de energie! Germania intra in conflict cu Comisia Europeana appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Candidat PSD batut cu biciul de fratele primarului PNL

publicat 2024-04-18 08:00:18 (Puterea)
In Sibiu, candidatii se bat la propriu pentru fotoliul de primar. Este si cazul fratelui unui primar PNL care a decis sa isi elimine contracandidatul social-democrat ca in Evul Mediu. Astfel, contracandidatul PSD cat si cameramanul care il ajuta pe acesta in campanie au fost agresati. Cazul a ajuns si in atentia politiei. Totul a […]The post Candidat PSD batut cu biciul de fratele primarului PNL appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Noaptea de 13 aprilie, asa cum a fost: filmul confruntarii Iran-Israel

publicat 2024-04-18 08:00:18 (Puterea)
In seara de 13 aprilie si in dimineata de 14 aprilie, cerul noptii de deasupra Orientului Mijlociu a fost strapuns de dare de lumina si explozii, in timp ce o batalie aeriana si spatiala fara precedent facea ravagii. In primul rand, aproximativ 170 de drone kamikaze incarcate cu incarcaturi explozive – in mare parte Shahed […]The post Noaptea de 13 aprilie, asa cum a fost: filmul confruntarii Iran-Israel appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Cel putin 17 oameni au murit in Ucraina, dupa ce rusii au distrus cu rachete un bloc de locuinte

publicat 2024-04-18 08:00:17 (ProTV)
Cel putin 17 oameni au murit si alte câteva zeci au fost raniti, în atacul rusesc de la Cernigau, din Ucraina, potrivit celui mai nou bilant.   ...continuare.

Un iesean a fost retinut de politisti din greseala. Barbatul a fost confundat cu un infractor chiar in fata copiilor

publicat 2024-04-18 08:00:17 (ProTV)
Un barbat de 37 de ani a fost retinut de politistii din Iasi din greseala. Ar fi fost confundat cu o alta persoana care ar fi jefuit un seif din locuinta unui om de afaceri. ...continuare.

Catalin Cirstoiu: "Nu am luat niciodata pacienti de la spital sa ii duc la cabinetul privat"

publicat 2024-04-18 08:00:16 (Money.ro)
Catalin Cirstoiu: Nu am luat niciodata pacienti de la spital sa ii duc la cabinetul privat Medicul Catalin Cirstoiu a declarat, miercuri seara, la B1TV, ca nu isi pune problema sa se retraga din cursa electorala de la Bucuresti. Candidatul PSD-PNL este in centrul unui scandal mediatic de mai bine de o saptamana, dupa ce jurnalistii HotNews au dezvaluit ca managerul Spitalului Universitar ar fi chemat pacientii la clinica medicala privata […]Articolul Catalin Cirstoiu: "Nu am luat niciodata pacienti de la spital sa ii duc la cabinetul privat" apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Tesla va cere actionarilor sa reinstituie pachetul salarial de 56 de miliarde de dolari al CEO-ului Elon Musk

publicat 2024-04-18 08:00:16 (Money.ro)
Tesla va cere actionarilor sa reinstituie pachetul salarial de 56 de miliarde de dolari al CEO-ului Elon Musk Tesla a mai spus ca va cere actionarilor sa aprobe mutarea inregistrarii companiei din Delaware in Texas.Musk sugerase mutarea dupa ce pachetul sau de salarii a fost declarat ilegal.Anuntul de miercuri a venit la cateva zile dupa ce producatorul auto a declarat ca isi va reduce forta de munca cu 10%.Tesla a spus ca decizia instantei a creat "o problema fundamentala pentru companie".Cele doua propuneri vor fi probabil aprig controversate.Tesla a angajat un avocat proxy, Innisfree M&A, si... ...continuare.

Se dau mai multi bani anumitor profesori

publicat 2024-04-18 08:00:15 (Money.ro)
Se dau mai multi bani anumitor profesori Bani mai multi pentru unii profesori. Ligia Deca, ministrul Educatiei, a spus ca anul acesta va creste suma cu care vor fi platiti profesorii implicati in desfasurarea examenelor nationale la vara. "Ceea ce pot spune cu siguranta este ca va fi o crestere fata de anul trecut si o vom anunta in scurt timp", a […]Articolul Se dau mai multi bani anumitor profesori apare prima data in Money.ro. ...continuare.

LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 785 | Alerte de atac cu drone si rachete in mai multe zone din Ucraina, in timpul noptii. Explozii in doua regiuni vestice

publicat 2024-04-18 08:00:11 (Libertatea)
LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 785 | Alerte de atac cu drone si rachete in mai multe zone din Ucraina, in timpul noptii. Explozii in doua regiuni vestice Mai multe zone din Ucraina s-au aflat, in timpul noptii de miercuri spre joi, sub alerte de atac cu drone si rachete, explozii fiind auzite in regiunile vestice Hmelnitki si Ivano-Frankivsk, a relatat presa ucraineana. Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a spus, miercuri, intr-o conferinta de presa la Bruxelles, ca, in opinia sa, statele […] ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 31312 31313 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.