EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11558 11559 Pag. urm. »

Reuters: Importurile de electricitate ale Ucrainei ar urma sa creasca miercuri cu 50%

publicat 2024-04-24 12:30:03 (Bursa)
Ucraina intentioneaza sa isi majoreze, cu aproximativ 50%, importurile de electricitate pe parcursul zilei de miercuri, pe fondul temperaturilor scazute si lipsei vantului si soarelui, a informat Ministerul ucrainean al Energiei, transmite Reuters. ...continuare.

Moda "a prins-o" la propriu o femeie din Iasi, care a ramas blocata intr-un container pentru haine second-hand

publicat 2024-04-24 12:30:03 (Antena3)
O femeie din Iasi a ramas blocata intr-un container pentru haine second-hand. Alerta a fost data de un trecator. ...continuare.

(P) Importanta tamplariei PVC si din aluminiu in obtinerea confortului in locuinta

publicat 2024-04-24 12:30:03 (Antena-1)
Fiecare dintre noi viseaza la o locuinta motiv pentru care facem tot ceea ce este posibil pentru a o putea achizitiona sau a o construi. Plecatul in strainatate pentru a putea munci pe un salariu mult mai mare decat in tara noastra sau contractarea unui credit imobiliar sunt doua dintre cele mai mari sacrificii pe care le facem pentru a ne putea indeplini visul. ...continuare.

(P) Cum sa alegi perechea perfecta de pantofi pentru a cuceri lumea?

publicat 2024-04-24 12:30:03 (Antena-1)
Nu ne putem imagina lumea fara ei. In orice societate civilizata, aceste accesorii au "imbracat", chiar din antichitate, picioarele oamenilor. Vorbim, desigur, despre minunatii pantofi. ...continuare.

Eugen Schwab, vicepresedinte pentru CEE al companiei de analiza PAC: Sunt multe companii de IT care au planuri pentru Romania, si centre create de la zero si extensii de echipe, pentru mii de oameni

publicat 2024-04-24 12:15:16 (Ziarul-Financiar)
Eugen Schwab, vicepresedinte pentru CEE al companiei de analiza PAC: Sunt multe companii de IT care au planuri pentru Romania, si centre create de la zero si extensii de echipe, pentru mii de oameni Eugen Schwab, vicepresedinte pentru CEE, Pierre Audoin Consultants: Noi vedem un export de IT, de software si de servicii, undeva la 7 miliarde de euro in 2023 si vedem o crestere lenta pentru urmatorii ani, pana la undeva la 10 miliarde de euro, in 2029-2030. ...continuare.

Bitdenfeder lanseaza Bitdefender Voyager Ventures, un program de investitii dedicat finantarii si dezvoltarii viitoarei generatii de start-up-uri in securitate cibernetica, analiza a datelor, automatizare si inteligenta artificiala

publicat 2024-04-24 12:15:16 (Ziarul-Financiar)
Bitdenfeder lanseaza Bitdefender Voyager Ventures, un program de investitii dedicat finantarii si dezvoltarii viitoarei generatii de start-up-uri in securitate cibernetica, analiza a datelor, automatizare si inteligenta artificiala Florin Talpes, cofondator si CEO al Bitdefender Bitdenfeder, una dintre cele mai de succes companii de IT din Romania, care a devenit un lider la nivel global pe piata solutiilor de securitate cibernetica, anunta lansarea Bitdefender Voyager Ventures (BVV), un program de investitii dedicat finantarii si dezvoltarii viitoarei generatii de start-up-uri in securitate cibernetica, analiza a datelor, automatizare si inteligenta artificiala (AI), au transmis reprezentantii companiei printr-un... ...continuare.

Interdictia care il tine departe pe Gigi Becali de un eveniment important la care viseaza de ani buni

publicat 2024-04-24 12:15:12 (Puterea)
Interdictia care il tine departe pe Gigi Becali de un eveniment important la care viseaza de ani buni FCSB, echipa finantata de latifundiarul din Pipera, Gigi Becali, este foarte aproape de momentul castigarii SuperLigii de fotbal, insa, dupa cate se pare, patronul nu are de gand sa vina pe stadion pentru a sarbatori impreuna cu jucatorii. Festivitatea de premiere la care Becali va lipsi, dupa toate probabilitatile, ar urma sa aiba loc cu […]The post Interdictia care il tine departe pe Gigi Becali de un eveniment important la care viseaza de ani buni appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Medic, prins in flagrant cand primea mita pentru o cezariana

publicat 2024-04-24 12:15:12 (Puterea)
Medic, prins in flagrant cand primea mita pentru o cezariana Un medic ginecolog de la Spitalul Judetean Giurgiu a fost prins in flagrant  in timp ce primea mita pentru efectuarea unei  cezariene. Este vorba despre 900 de lei: 700 pentru medicul ginecolog si 200 pentru alte persoane de la sectia de ginecologie. Flagrantul a fost realizat marti de ofiterii de politie judiciara ai Directiei Generale […]The post Medic, prins in flagrant cand primea mita pentru o cezariana appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Praful saharian peste Romania. Ce spun meteorologii si medicii

publicat 2024-04-24 12:15:12 (Puterea)
Praful saharian peste Romania. Ce spun meteorologii si medicii Praful saharian a revenit, marti, in tara noastra si persista pana joi, anunta Administratia Nationala de Meteorologie. Medicul Beatrice Mahler avertizeaza ca acest praf patrunde usor in plamani si provoaca iritatii locale. Masinile, strazile, acoperisurile au fost acoperite cu un strat fin de praf saharian care a revenit la primele ore ale diminetii. Proprietarii de […]The post Praful saharian peste Romania. Ce spun meteorologii si medicii appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Dezertare in masa la AUR Buzau: Peste 400 de membri ai filialei de la Nehoiu au fugit la PNL

publicat 2024-04-24 12:15:12 (Puterea)
Dezertare in masa la AUR Buzau: Peste 400 de membri ai filialei de la Nehoiu au fugit la PNL Dezertare in masa la AUR Buzau, care a pierdut peste 400 de membri ai filialei din orasul Nehoiu. Acestia au parasit formatiunea politica si au migrat catre PNL Buzau, filiala condusa de fostul deputat Adrian Mocanu. Fostii membri AUR Nehoiu au luat aceasta decizie, deoarece erau nemultumiti de faptul ca organizatia nu a fost reprezentata […]The post Dezertare in masa la AUR Buzau: Peste 400 de membri ai filialei de la Nehoiu au fugit la PNL appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11558 11559 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.