EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11512 11513 Pag. urm. »

Cifrele care decid jocul pentru Capitala. Cat "teren" controleaza candidatii la alegerile din 9 iunie

publicat 2024-04-23 23:15:03 (Antena3)
Anticipam harta voturilor din Bucuresti si scenariile care pot schimba jocurile politice la alegerile din 9 iunie. ...continuare.

Kilograme de aur dacic furat din Muntii Orastiei sunt de negasit. Cand a inceput goana dupa comori VIDEO

publicat 2024-04-23 23:15:02 (Adevarul)
Doar o mica parte din tezaurele antice de aur si argint furate in anii '90 si 2000, din tinutul cetatilor dacice din Hunedoara, au fost recuperate de statul roman. Goana ilegala dupa comori a inceput intr-o epoca in care autoritatile romane nu pareau pregatite sa ii faca fata. ...continuare.

Trei romance raman pe tabloul principal la Madrid Open. Ana Bogdan invinsa in primul tur

publicat 2024-04-23 23:15:02 (Adevarul)
Jucatoarea romana de tenis Irina Begu a debutat cu o victorie la turneul WTA 1.000 de la Madrid, dotat cu premii totale de 7.679.965 de euro, in timp ce Jaqueline Cristian a reusit sa acceada pe tabloul principal. ...continuare.

Alianta PSD-PNL: "Cartea Neagra" a Sectorului 1 nu e neagra, e gri si-ar fi fost alba fara Clotilde Armand

publicat 2024-04-23 23:00:11 (Puterea)
Consilierii PSD si PNL din Sectorul 1 ii raspund primarului Clotilde Armand dupa ce aceasta a publicat o "Carte Neagra" PSD-PNL.  Clotilde Armand a publicat ieri o postare denumita „Cartea Neagra” PSD-PNL in Sectorul 1, enumerand o serie de nereusite ale mandatului sau si punandu-le pe seama consilierilor locali PSD si PNL. Ea invoca un […]The post Alianta PSD-PNL: "Cartea Neagra" a Sectorului 1 nu e neagra, e gri si-ar fi fost alba fara Clotilde Armand appeared first on... ...continuare.

Permise gratuite de 4,3 milioane de euro. Anuntul de ultima ora

publicat 2024-04-23 23:00:11 (Puterea)
Permise gratuite de 4,3 milioane de euro. Anuntul de ultima ora Meseria de sofer este una foarte cautata, insa firmele se confrunta si in acest domeniu cu o lipsa acuta de personal calificat. Din aceasta cauza, Ungaria a demarat acum un program guvernamental care ofera permime gratuite pentru doritori. Ungaria ofera permise gratuite pentru cei care vor sa imbratiseze meseria de sofer profesionist. Peste tot in […]The post Permise gratuite de 4,3 milioane de euro. Anuntul de ultima ora appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Nicolae Ciuca glumeste despre cimitirul inclus in prezentarea candidatului PNL pentru Primaria Calafat

publicat 2024-04-23 23:00:11 (Puterea)
Nicolae Ciuca glumeste despre cimitirul inclus in prezentarea candidatului PNL pentru Primaria Calafat Nicolae Ciuca a facut glume la evenimentul de lansare a candidatului PNL pentru Primaria Calafat, in al carui clip de prezentare e mentionat si cimitirul printre realizarile din actualul mandat.   Nicolae Ciuca, presedintele PNL, a adus un strop de umor la evenimentul de lansare a candidatului PNL pentru functia de primar al municipiului Calafat, […]The post Nicolae Ciuca glumeste despre cimitirul inclus in prezentarea candidatului PNL pentru Primaria Calafat appeared first on... ...continuare.

Cati romani sunt in strainatate! Cifrele arata ca diaspora reprezinta 20% din populatia Romaniei

publicat 2024-04-23 23:00:11 (Puterea)
Cati romani sunt in strainatate! Cifrele arata ca diaspora reprezinta 20% din populatia Romaniei Raportul despre migratie al Natiunilor Unite vorbeste si despre numarul romanilor aflati in afara tarii. Romania se numara printre statele europene care numara cei mai multi cetateni in afara granitelor. Cati romani sunt in strainatate? Este intrebarea care se afla pe buzele multor conationali, mai ales a celor care vad cum tara ramane fara forta […]The post Cati romani sunt in strainatate! Cifrele arata ca diaspora reprezinta 20% din populatia Romaniei appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Piedone: „Electoratul meu este stabil. Cetateanul s-a desteptat”

publicat 2024-04-23 23:00:11 (Puterea)
Piedone: „Electoratul meu este stabil. Cetateanul s-a desteptat” Cristian Popescu Piedone sustine ca decizia coalitiei PSD-PNL de a schimba candidatul comun pentru alegerile locale din Bucuresti este un „blat politic” menit sa sustina candidatura lui Nicusor Dan.    Presedintele Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) si candidatul sau la Primaria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a reactionat la decizia coalitiei PSD-PNL de a schimba candidatul […]The post Piedone: „Electoratul meu este stabil. Cetateanul s-a... ...continuare.

Kievul intareste presiunea asupra barbatilor ucraineni cu varste intre 18 si 60 de ani aflati in strainatate

publicat 2024-04-23 23:00:11 (ProTV)
Kievul intareste presiunea asupra barbatilor ucraineni cu varste intre 18 si 60 de ani aflati in strainatate Ucraina suspenda serviciile consulare pentru cetatenii de sex masculin cu vârste între 18 si 60 de ani aflati în strainatate, ca parte a unui eforturi de crestere a numarului celor care se alatura armatei, scrie BBC. ...continuare.

Politia din Moldova a confiscat un milion de euro de la opozantii pro-rusi care se intorceau de la Moscova

publicat 2024-04-23 23:00:11 (ProTV)
Politia din Moldova a confiscat un milion de euro de la opozantii pro-rusi care se intorceau de la Moscova Politia Republicii Moldova anunta marti ca a confiscat echivalentul unui milion de euro, bani aflati asupra a aproximativ 150 de sustinatori prorusi ai opozitiei care se întorceau de la o reuniune de la Moscova.   ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11512 11513 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.