EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11190 11191 Pag. urm. »

Locul de munca din Romania unde un sofer castiga mult mai multi bani ca un prefect

publicat 2024-04-20 14:15:12 (Money.ro)
Locul de munca din Romania unde un sofer castiga mult mai multi bani ca un prefect Intr-o localitate din Romania, un loc de munca atragator pentru soferi este in cadrul companiilor lui Dorinel Umbrarescu, cunoscut sub numele de „Regele Asfaltului”. Acesta ofera salarii generoase, iar potrivit prefectului local, un sofer la compania sa poate castiga mai mult decat chiar el. Compania UMB, detinuta de Umbrarescu, are contracte pentru cei mai multi […]Articolul Locul de munca din Romania unde un sofer castiga mult mai multi bani ca un prefect apare prima data... ...continuare.

Ciolacu: Faptul ca luna de luna reusim sa ducem inflatia intr-un trend descendent, chiar accelerat, mie personal, imi arata foarte clar ca suntem in drumul economic corect

publicat 2024-04-20 14:15:12 (Money.ro)
Ciolacu: Faptul ca luna de luna reusim sa ducem inflatia intr-un trend descendent, chiar accelerat, mie personal, imi arata foarte clar ca suntem in drumul economic corect Premierul a reafirmat ca procentul cu care veniturile populatiei au crescut depaseste procentul cu care preturile s-au majorat.  "Am preluat o inflatie medie de 13,8% anul trecut, in acest moment cresterile sunt de 13,5% pe persoana si peste 13,8% pe familie. Cu adevarat, scumpirile au fost de 11,5%. Este o diferenta mica procentuala, dar ne arata trendul din acest moment. Faptul ca luna de luna reusim sa ducem inflatia intr-un trend descendent, chiar accelerat, mie personal, imi arata... ...continuare.

Meghan Markle intra in afaceri cu un…gem de casa! Cat va costa un borcan recomandat de ducesa gospodina

publicat 2024-04-20 14:15:12 (Money.ro)
Meghan Markle intra in afaceri cu un…gem de casa! Cat va costa un borcan recomandat de ducesa gospodina Meghan Markle intra in afaceri cu un...gemArticolul Meghan Markle intra in afaceri cu un…gem de casa! Cat va costa un borcan recomandat de ducesa gospodina apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Maestrul nigerian de sah Tunde Onakoya a doborat recordul pentru cel mai lung maraton de sah

publicat 2024-04-20 14:15:11 (Mediafax)
Maestrul nigerian de sah Tunde Onakoya a doborat recordul pentru cel mai lung maraton de sah Dupa ce a jucat timp de 58 de ore consecutive, el era inca la masa, relateaza BBC. ...continuare.

Vantul puternic suspenda manevrele in porturile de la Marea Neagra

publicat 2024-04-20 14:15:11 (Mediafax)
Vantul puternic suspenda manevrele in porturile de la Marea Neagra Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca au fost suspendate manevrele navelor in toate porturile de la malul Marii Negre, din cauza vantului puternic. ...continuare.

Ryanair va opera cinci rute noi de pe aeroportul Otopeni si va creste frecventa celor existente

publicat 2024-04-20 14:15:11 (Mediafax)
Ryanair va opera cinci rute noi de pe aeroportul Otopeni si va creste frecventa celor existente Operatorul irlandez Ryanair, care opereaza si pe aeroporturile din Bucuresti, Cluj si Iasi, va opera cinci rute noi in programul de vara din acest an de pe aeroportul Otopeni. De asemenea, operatorul irlandez low-cost a marit si frecventa rutelor deja operate din Bucuresti si Cluj. ...continuare.

Si totusi, avem cadru legal pentru doborarea dronelor. De ce ne amagesc politicienii si militarii?

publicat 2024-04-20 14:15:11 (Mediafax)
Si totusi, avem cadru legal pentru doborarea dronelor. De ce ne amagesc politicienii si militarii? Legea privind regimul armelor, dispozitivelor militare si munitiilor detinute de Ministerul Apararii Nationale si de fortele armate straine pe teritoriul Romaniei, 283/2021, a fost modificata astfel incat sa includa dronele in randul amenintarilor la adresa securitatii si sa stabileasca metode de contracarare a acestora, se arata pe site-ul Ministerului Justitiei. ...continuare.

Razboiul din Ucraina, ziua 787. ISW: Moscova avanseaza rapid, profitand de lipsa apararii aeriene a Kievului / Ucraina a atacat cu drone in fieful rusilor, la Belgorod / Un jurnalist rus, corespondent de razboi, ucis in Zaporojie / In SUA se voteaza pachetul de ajutor pentru Ucraina si Israel

publicat 2024-04-20 14:15:11 (Mediafax)
Razboiul din Ucraina, ziua 787.  ISW: Moscova avanseaza rapid, profitand de lipsa apararii aeriene a Kievului / Ucraina a atacat cu drone in fieful rusilor, la Belgorod / Un jurnalist rus, corespondent de razboi, ucis in Zaporojie / In SUA se voteaza pachetul de ajutor pentru Ucraina si Israel UPDATE Astazi, Camera voteaza asupra ajutorului pentru Ucraina si Israel SUA se pregatesc sa voteze astazi, intr-o sesiune rara de sambata, pentru aprobarea unui pachet de ajutor extern de 95 de miliarde de dolari pentru Ucraina si Israel, precum si situatia umanitara din Gaza si alti aliati ai Statelor Unite. ...continuare.

Oficial! Avem o noua statiune pe litoralul romanesc

publicat 2024-04-20 14:15:11 (Mediafax)
Oficial! Avem o noua statiune pe litoralul romanesc Mamaia are un vecin nou. Asta pentru ca oficial, avem o noua statiune pe litoral! "Dar de ce e veche?" - reclama turistii! ...continuare.

Ni se intorc infractorii! 10 romani urmariti, adusi in tara pentru ispasirea pedepselor

publicat 2024-04-20 14:15:11 (Mediafax)
Ni se intorc infractorii! 10 romani urmariti, adusi in tara pentru ispasirea pedepselor La data 18 aprilie 2024, un barbat, de 38 de ani, domiciliat in Iasi, urmarit international pentru savarsirea infractiunii de talharie calificata, a fost escortat din Germania, fiind condamnat de Judecatoria Iasi la 2 ani de inchisoare. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11190 11191 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.