EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11444 11445 Pag. urm. »

Ghidul suprem pentru a prospera in tehnologie cu GoIT 

publicat 2024-04-23 12:45:03 (Antena3)
Intr-o lume digitala in continua expansiune, invatarea si dezvoltarea continua in domeniul tehnologic devin din ce in ce mai importante. ...continuare.

Alerta meteo! Cod galben de ploi insemnate cantitativ si vant puternic. Pana cand este valabila informarea meteorologilor

publicat 2024-04-23 12:45:03 (Antena-1)
Meteorologii au emis o informare meteorologica de ploi pentru toata tara. Pentru Muntii Banatului, Carpatii Meridionali si de Curbura si zona de deal a Olteniei, ANM a anuntat cod galben de vreme rea. ...continuare.

A inceput lupta pentru putere in clanul Corduneanu. Cine sunt cei trei pretendenti la "tron" dupa decesul lui Costel

publicat 2024-04-23 12:30:11 (ProTV)
A inceput lupta pentru putere in clanul Corduneanu. Cine sunt cei trei pretendenti la tron dupa decesul lui Costel Decesul lui Costel Corduneanu, zis "Stefan cel Mare al Moldovei", la doar 54 de ani, a generat o lupta pentru putere în cadrul clanului din Iasi. ...continuare.

Surse: Ministrul agriculturii din Ucraina este suspect intr-un caz de coruptie

publicat 2024-04-23 12:30:09 (Mediafax)
Surse: Ministrul agriculturii din Ucraina este suspect intr-un caz de coruptie Agentia anticoruptie a Ucrainei il trateaza pe ministrul agriculturii Mykola Solsky drept suspect intr-o investigatie privind achizitionarea ilegala de terenuri detinute de stat in valoare de 291 milioane de grivne (5,9 milioane de lire sterline), anunta presa ucraineana. ...continuare.

Iohannis, despre achizitii in domeniul naval: Procedurile vor trebui repetate

publicat 2024-04-23 12:30:09 (Mediafax)
Iohannis, despre achizitii in domeniul naval: Procedurile vor trebui repetate Seful statului a fost intrebat marti, la Seul, unde se afla in vizita oficiala, cand isi va indrepta conducerea tarii atentia si spre dotarea fortelor navale cu nave de lupta. ...continuare.

Iulia Vantur, noi dezvaluiri despre relatia cu Salman Khan: "El este scutul meu". Ce pateste cand iese pe strada, in India

publicat 2024-04-23 12:30:08 (Libertatea)
Iulia Vantur si Salman Khan sunt impreuna de mai bine de 10 ani de zile. Pentru presa din strainatate, fosta prezentatoare a Stirilor Pro TV recunoaste ca relatia cu starul de la Bollywood e plina de provocari. De mai bine de 10 ani Iulia Vantur a parasit Romania, unde avea o cariera de succes la […] ...continuare.

Germania a arestat un asistent al unui europarlamentar AfD sub acuzatia de spionaj pentru China. "Un caz deosebit de grav"

publicat 2024-04-23 12:30:08 (Libertatea)
Germania a arestat un asistent al unui europarlamentar AfD sub acuzatia de spionaj pentru China. Un caz deosebit de grav Politia germana a arestat un asistent al unui membru al Parlamentului European din partea partidului de extrema dreapta Alternativa pentru Germania (AfD), suspect intr-un „caz deosebit de grav” de spionaj in favoarea Chinei, a anuntat marti biroul procurorului federal, relateaza Reuters, citata de News.ro. Jian G., un colaborator al europarlamentarului AfD Maximilian Krah, este acuzat […] ...continuare.

Sondaj eJobs: 7 din 10 angajatori vor oferi angajatilor beneficii cu ocazia sarbatorilor pascale. Primele in bani, voucherele cadou si cosurile cu produse de sezon se afla in varful listei

publicat 2024-04-23 12:30:08 (Libertatea)
Sondaj eJobs: 7 din 10 angajatori vor oferi angajatilor beneficii cu ocazia sarbatorilor pascale. Primele in bani, voucherele cadou si cosurile cu produse de sezon se afla in varful listei 71,2% dintre angajatorii care au participat la cel mai recent sondaj derulat de eJobs spun ca vor oferi anul acesta, cu ocazia sarbatorilor de Paste, beneficii extra angajatilor din companie. 22% nu au alocat un buget in acest scop si nu vor oferi nimic, iar 6,8% inca nu au luat o decizie finala cu privire […] ...continuare.

Solutii de spatii mobile pentru toate necesitatile si nevoile – Care sunt avantajele containerelor metalice

publicat 2024-04-23 12:30:08 (Libertatea)
Solutii de spatii mobile pentru toate necesitatile si nevoile – Care sunt avantajele containerelor metalice Intr-o lume in continua schimbare, flexibilitatea in utilizarea spatiului a devenit esentiala atat pentru afaceri, cat si pentru uz personal. Containerele metalice, folosite initial pentru transportul marfurilor pe distante lungi, si-au gasit aplicabilitate in multe alte domenii, devenind solutii ideale pentru spatii mobile adaptabile oricaror necesitati si nevoi. Iata care sunt avantajele utilizarii containerelor metalice […] ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11444 11445 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.