EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11439 11440 Pag. urm. »

Ciolacu, dupa ce Firea a devenit candidat PSD la Primaria Capitalei: Solutia corecta. Bucurestenii chiar au ce alege

publicat 2024-04-23 12:00:08 (Libertatea)
Presedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a declarat marti, 23 aprilie, dupa negocierile privind candidatii la Primaria Capitalei, purtate timp de 15 ore, pana in noaptea de luni spre marti, in urma carora Catalin Cirstoiu a fost retras, ca Gabriela Firea este „cea mai buna alegere pentru bucurestenii care isi doresc mai putin spectacol, dar mai multe […] ...continuare.

Protestele fata de razboiul din Fasia Gaza se raspandesc in campusurile universitare din SUA. Politia a facut arestari. Mesajul lui Joe Biden

publicat 2024-04-23 12:00:07 (Libertatea)
Proteste si dezbateri aprinse despre razboiul din Fasia Gaza si despre libertatea de exprimare au marcat campusurile americane dupa atacul Hamas asupra Israelului din 7 octombrie, care a determinat ofensiva israeliana in enclava. Politia a facut mai multe arestari in randul manifestantilor, in ultimele zile, relateaza BBC. Studentii americani spun ca dupa 7 octombrie s-a […] ...continuare.

Barbat diagnosticat cu botulism in Prahova. Omul le-a spus medicilor ca a inceput sa se simta rau dupa ce a mancat dintr-o conserva de peste. Antidotul nu exista in Romania

publicat 2024-04-23 12:00:07 (Libertatea)
Un barbat in varsta de 51 de ani, din Prahova, diagnosticat cu botulism, se afla internat in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) din Ploiesti.  Tratamentul specific bolii nu exista la acest moment in Romania si a fost adus din Chisinau. Directia de Sanatatea Publica Prahova a fost alertata cu privire la confirmarea […] ...continuare.

Ciolacu: De astazi, dansul in doi s-a terminat! De astazi, bucurestenii chiar au ce alege

publicat 2024-04-23 12:00:07 (Jurnalul-National)
De astazi, dansul in doi s-a terminat! De astazi, bucurestenii chiar au ce alege, sustine presedintele PSD Marcel Ciolacu, dupa ce coalitia a decis sa mearga cu candidati separati la alegerile pentru Primaria Capitalei. ...continuare.

Horoscop zilnic, 24 aprilie 2024. Berbecii sunt in centrul atentiei. Scorpionii vor libertate. Sagetatorii se distreaza

publicat 2024-04-23 12:00:07 (Jurnalul-National)
Taurii si Varsatorii au parte de schimbari, Gemenii sunt pasionali, Racii intalnesc o persoana excentrica, Leii sunt creativi, Balantele planteaza semintele unei noi relatii, Capricornii se relaxeaza, iar Pestii se indragostesc. ...continuare.

Valeriu Iftime, plin de incredere inaintea meciului cu Dinamo: "Jucam mai mult fotbal decat ei, suntem mai buni"

publicat 2024-04-23 12:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Valeriu Iftime, patronul de la FC Botosani, a vorbit la GSP Live despre meciul cu Dinamo, din etapa #6 a play-out-ului. Duelul este extrem de important in lupta pentru evitarea retrogradarii, tinand cont de faptul ca trupa lui Zeljko Kopic (46 de ani) este fix deasupra moldovenilor, avand un avans de doua puncte.FC Botosani - Dinamo se joaca marti, 23 aprilie, de la 19:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro si la tv pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 si Digi Sport 1. ... ...continuare.

Vrea sa strice sarbatoarea FCSB si anunta revenirea-soc a lui Cosmin Matei pe teren: "Poate da gol!". Care e situatia lui Marius Stefanescu

publicat 2024-04-23 12:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, spera sa bata FCSB maine la Sfantu Gheorghe si a deconspirat revenirea pe teren a lui Cosmin Matei, depistat pozitiv la un controlul antidoping luna trecuta! Bonus: ce spune despre ofertele sosite pe adresa golgeterului Marius StefanescuSepsi vrea sa puna piedica FCSB in lupta pentru titlu, in meciul de miercuri seara, de la ora 21:45. ... ...continuare.

Paul Papp si-a decis viitorul » Cu 5 trofee in CV, fundasul a facut anuntul la microfonul GSP: "Vreau in play-off sa ma bat acolo sus!"

publicat 2024-04-23 12:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Paul Papp (34 de ani) a anuntat ca si-a prelungit contractul cu Petrolul, iar din sezonul urmator e gata sa se bata pentru primele sase pozitii din play-off. La finalul meciului cu UTA Arad, 1-1, fundasul a vorbit despre cele doua puncte pe care le-au pierdut contra aradenilor.Petrolul a condus confruntarea de pe "Ilie Oana", dar pe finalul jocului au fost egalati, iar meciul s-a terminat la egalitate, 1-1. ... ...continuare.

Prime speciale pentru jucatorii lui Dinamo: "E o motivatie, dar nu cea mai importanta" » Problema remarcata + Critici pentru arbitraj

publicat 2024-04-23 12:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a dezbatut la GSP LIVE situatia "cainilor".Cu patru etape ramase de jucat, Dinamo este pe locul 8 in play-out, loc de baraj, dar e doar la un punct de salvarea directa. Iar Andrei Nicolescu a prefatat meciul cu FC Botosani, a vorbit despre probleme de arbitraj din Superliga, dar si despre problemele din echipa lui Kopic.Cum vede Andrei Nicolescu situatia de la Dinamo"Mereu avem incredere. ... ...continuare.

Tatal patronului statiei GPL de la Crevedia, unde s-a produs explozia care a ucis sase oameni, candideaza din nou la primarie

publicat 2024-04-23 12:00:03 (Antena3)
Tatal patronului statiei GPL de la Crevedia, unde s-a produs explozia din 2023, candideaza din nou la primarie. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11439 11440 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.