EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Gabriela Firea a pornit atacul la adresa lui Nicusor Dan Gabriela Firea a pornit atacul la adresa lui Nicusor Dan Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj a ajuns la afaceri de aproape 360 mil. lei, dupa o crestere de 20%, de patru ori mai alerta decat in 2022 Producatorul de cosmetice Farmec din Cluj a ajuns la afaceri de aproape 360 mil. lei, dupa o crestere de 20%, de patru ori mai alerta decat in 2022 Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Motivele pentru care romanii platesc cele mai mari dobanzi la credite din Uniunea Europeana Ajutorul militar american pentru Israel trimite un mesaj puternic dusmanilor, spune ministrul de externe Israel Katz Ajutorul militar american pentru Israel trimite un "mesaj puternic dusmanilor", spune ministrul de externe Israel Katz Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Chinezii de la CRRC au livrat primul tren electric Romaniei, direct in Portul Constanta Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Imagine spectaculoasa cu un vulcan puternic care a erupt. Ce ar putea insemna acest lucru pentru vreme si clima | FOTO Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Un atac rusesc a ranit sase persoane in orasul ucrainean Harkov Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Creditarea privata a crescut in martie 2024 cu 4,7%, la 387 miliarde lei. Imprumuturile in lei ale populatiei si companiilor au crescut cu 6,4%, in timp ce creditele in valuta ale populatiei s-au redus cu 15% Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Ministerul Finantelor: Romania va avea parte de sprijin pentru consolidarea fiscala si cresterea investitiilor in infrastructura Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Britanicii cer ca tinta NATO pentru cheltuieli sa creasca din cauza lumii mai periculoase Piedone: Eu nu ma retrag Piedone: "Eu nu ma retrag" Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda au un caracter provocator si este pregatita sa ia toare masurile Rusia afirma ca exercitiile NATO din Finlanda "au un caracter provocator" si este pregatita sa ia toare masurile Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Legendarul Jean-Michel Jarre este primul pasager care a calatorit cu masina zburatoare KleinVision Cozonac de post. Retete simple si gustoase Cozonac de post. Retete simple si gustoase Alec Baldwin, implicat intr-un incident intr-o cafenea. A lovit telefonul unei femei care il filma. Video Alec Baldwin, implicat intr-un incident intr-o cafenea. A lovit telefonul unei femei care il filma. Video

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11635 11636 Pag. urm. »

OMV Petrom aproba alocarea de dividende de 2,6 mld. lei din profitul net de anul trecut

publicat 2024-04-25 00:30:08 (Jurnalul-National)
OMV Petrom aproba alocarea de dividende de 2,6 mld. lei din profitul net de anul trecut OMV Petrom, unicul producator local de petrol si gaze, a informat piata de capital ca adunarea generala ordinara a actionarilor societatii a decis miercuri distribuirea unui dividend brut de 0,0414 lei pe actiune din profitul net inregistrat anul trecut, scrie Ziarul Financiar. ...continuare.

Andrei Muraru, ambasadorul Romaniei in SUA, despre candidatura lui Klaus Iohannis la NATO: "Nimeni nu pune la indoiala profilul presedintelui"

publicat 2024-04-25 00:30:03 (Antena3)
Andrei Muraru, ambasadorul Romaniei in SUA, a vorbit, intr-un interviu exclusiv pentru Antena 3 CNN, despre candidatura lui Klaus Iohannis la NATO. ...continuare.

FCSB a facut o prima repriza excelenta. Apoi ocaziile ratate s-au razbunat

publicat 2024-04-25 00:30:03 (Adevarul)
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, intr-o partida din etapa a sasea a fazei play-off a Superligii de fotbal. ...continuare.

ZF Deschiderea de astazi la Bursa. Alexandru Angelo, investitor la BVB: Este necesar sa luam in calcul sectorul de energie, care ne poate ajuta sa depasim momentele de incertitudine si inflatie

publicat 2024-04-25 00:15:18 (Ziarul-Financiar)
ZF Deschiderea de astazi la Bursa. Alexandru Angelo, investitor la BVB: Este necesar sa luam in calcul sectorul de energie, care ne poate ajuta sa depasim momentele de incertitudine si inflatie In cadrul editiei din 24 aprilie a emisiunii ZF Deschiderea de Astazi a fost invitat Alexandru Angelo, investitor la Bursa de Valori Bucuresti, care a discutat despre potentialul pe care il prezinta principalele companii de energie de la BVB in fata ritmului de crestere al preturilor, avand in vedere ca inflatia ar putea insoti o potentiala revenire sau accelerare a economiei; in acest sens, investitorul citeaza dinamica indicelui PMI (Purchasing Manager's Index), care reflecta evolutia din... ...continuare.

Iasiul te inspira! Un proiect ZF/BT. Patricia Brohanschi si Dragos Andrei Cantea au fondat festivalul Classix cu scopul de a aduce tinerii in publicul concertelor de muzica clasica. Anul acesta au ajuns la a cincea editie

publicat 2024-04-25 00:15:18 (Ziarul-Financiar)
Iasiul te inspira! Un proiect ZF/BT. Patricia Brohanschi si Dragos Andrei Cantea au fondat festivalul Classix cu scopul de a aduce tinerii in publicul concertelor de muzica clasica. Anul acesta au ajuns la a cincea editie O pasiune pentru organizarea de evenimente a condus-o pe Patricia Brohanschi catre fondarea unui festival de muzica clasica la Iasi, cu scopul de a trezi si interesul tinerilor pentru acest tip de divertisment. Evenimentul, care poarta numele Classix, a ajuns anul acesta la cea de-a cincea editie. ...continuare.

Afaceri de la Zero. Alexandra Istrate a pariat pe brandul de accesorii pentru animale MASH si vrea sa deschida propriul magazin

publicat 2024-04-25 00:15:18 (Ziarul-Financiar)
Afaceri de la Zero. Alexandra Istrate a pariat pe brandul de accesorii pentru animale MASH si vrea sa deschida propriul magazin Alexandra Istrate si-a pus la incercare indeletnicirile in ale realizarii de zgarzi pentru caini intr-o vacanta si de la pasiune a trecut treptat la un business si la a fi 24/7 antreprenor, astfel ca a lansat brandul MASH, care realizeaza accesorii in special pentru caini. ...continuare.

Suplimentul ZF Top Employers: Inteligenta artificiala, motorul transformarii muncii in 2024. "Impactul inteligentei artificiale asupra modului in care lucram si, implicit, asupra companiilor noastre nu poate fi ignorat."

publicat 2024-04-25 00:15:18 (Ziarul-Financiar)
Suplimentul ZF Top Employers: Inteligenta artificiala, motorul transformarii muncii in 2024. Impactul inteligentei artificiale asupra modului in care lucram si, implicit, asupra companiilor noastre nu poate fi ignorat. Raportul World of Work Trends 2024 realizat de Top Employers Institute pune transformarea muncii prin inteligenta artificiala pe primul loc in tendintele majore de pe piata muncii in 2024. Multe organizatii sunt inca in faza de explorare in ceea ce priveste inteligenta artificiala, iar anul acesta discutia se va duce de la ce poti sa faci prin inteligenta artificiala la ceea ce ar trebui sa faci prin AI. Ziarul Financiar a lansat a treia editie a suplimentului realizat in parteneriat cu Top... ...continuare.

Raport Kearney: Bancile din Romania au avut o crestere a veniturilor peste medie fata de bancile europene. Ratele ridicate ale dobanzilor au continuat sa sustina un context favorabil. Bancile trebuie sa fie pregatite sa foloseasca profiturile pentru provocarile viitoare

publicat 2024-04-25 00:15:18 (Ziarul-Financiar)
Raport Kearney: Bancile din Romania au avut o crestere a veniturilor peste medie fata de bancile europene. Ratele ridicate ale dobanzilor au continuat sa sustina un context favorabil. Bancile trebuie sa fie pregatite sa foloseasca profiturile pentru provocarile viitoare Ratele dobanzilor mai ridicate din ultima perioada au sustinut un context favorabil pentru bancile din Romania, atingand recorduri in ceea ce priveste veniturile si profiturile, dar acest context ar putea sa se schimbe, iar bancile trebuie sa fie pregatite sa foloseasca profiturile pentru provocarile viitoare, conform unei concluzii a celui mai recent raport realizat de compania globala de consultanta Kearney, European Retail Banking Radar 2024. ...continuare.

ZF Economia Verde. Adina Huma, R-Create: "E nevoie de mai multa educatie la nivel de societate, ca sa putem elimina problema ambalajelor"

publicat 2024-04-25 00:15:18 (Ziarul-Financiar)
ZF Economia Verde. Adina Huma, R-Create: E nevoie de mai multa educatie la nivel de societate, ca sa putem elimina problema ambalajelor R-Create, o solutie gandita de doua antreprenoare pentru a eli­mina ambalajele inutile pe care le presu­pu­ne comer­tul online, a ajuns pana acum la cateva zeci de colaboratori si mii de clienti, iar urmatorul pas pe care Adina Huma si Linda Vasi­lescu vor sa-l faca este sa puna totul sub forma unui sistem garantie-retur­nare, ase­ma­nator celui referitor la ambalajele de bauturi. ...continuare.

Creditul privat total pentru populatie si firme a mers cu frana trasa in T1/2024, cu un ritm mediu de doar 5%, la jumatate fata de viteza din T1/2023

publicat 2024-04-25 00:15:18 (Ziarul-Financiar)
Creditul privat total pentru populatie si firme a mers cu frana trasa in T1/2024, cu un ritm mediu de doar 5%, la jumatate fata de viteza din T1/2023 Creditarea privata totala a continuat sa creasca in primul trimestru (T1) din 2024, insa anemic, in contextul doban­zilor mari, ritmul mediu de crestere fiind de doar 5%, aproape la jumatate fata de viteza medie din T1/2023. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11635 11636 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.