EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11210 11211 Pag. urm. »

Incendiu langa Capitala: Ard anvelope si gunoi menajer

publicat 2024-04-20 18:30:11 (Mediafax)
Incendiu langa Capitala: Ard anvelope si gunoi menajer "Degajare de fum pe camp, la iesirea din Sintesti spre Jilava", anunta ISU Bucuresti Ilfov. ...continuare.

Ministrul Agriculturii: "Oamenii din Ungaria vin sa cumpere alimente din Romania pentru ca sunt mai ieftine"

publicat 2024-04-20 18:30:09 (Jurnalul-National)
Ministrul Agriculturii: Oamenii din Ungaria vin sa cumpere alimente din Romania pentru ca sunt mai ieftine "Un exemplu ca Ordonanta privind plafonarea adaosului comercial functioneaza este si faptul ca oamenii din Ungaria vin sa cumpere alimente din Romania pentru ca sunt mai ieftine", spune ministrul Agriculturii, Florin Barbu. ...continuare.

Nicusor Dan, dupa ce Piedone a venit cu un tricou cu mesajul "Si eu sunt Interlop": "Stim toti!"

publicat 2024-04-20 18:30:09 (Jurnalul-National)
Nicusor Dan, dupa ce Piedone a venit cu un tricou cu mesajul Si eu sunt Interlop: Stim toti! "Stim toti", este mesajul lui Nicusor Dan, dupa ce Cristian Popescu Piedone a venit, vineri, la depunerea candidaturii sale la PMB, cu un tricou pe care scria "Si eu sunt interlop". ...continuare.

Incendiu langa Capitala: Ard anvelope si gunoi menajer

publicat 2024-04-20 18:30:09 (Jurnalul-National)
Incendiu langa Capitala: Ard anvelope si gunoi menajer Un incendiu a izbucnit, sambata, pe camp, la iesirea din Sintesti spre Jilava. Pompierii precizeaza ca ard anvelope si gunoi menajer, iar suprafata afectata este estimata la 600 de metri patrati. ...continuare.

Tony s-a dus la un adversar dupa prima victorie la Iasi: "Am fost la el si i-am spus asta"

publicat 2024-04-20 18:30:07 (Gazeta-Sporturilor)
Tony s-a dus la un adversar dupa prima victorie la Iasi: Am fost la el si i-am spus asta Tony, antrenorul lui Poli Iasi, a analizat meciul cu Voluntari, scor 3-1. E prima victorie a portughezului pe banca echipei din Copou, din 3 meciuri.El a discutat cu Florin Pirvu dupa meci si i-a transmis antrenorului adversarei ca e foarte bun. Apoi, Tony a declarat ca ii dedica victoria lui Luca Mihai, mijlocasul lui Poli accidentat grav la cap in meciul cu Dinamo, 0-1.Tony, declaratii dupa Poli Iasi - Voluntari 3-1"Nu cred ca am fost norocosi. ... ...continuare.

Ce inseamna, de fapt, expresia "boala lui Calache". Multi o folosesc gresit si nu stiu care este orginea ei

publicat 2024-04-20 18:30:05 (Click)
Ce inseamna, de fapt, expresia boala lui Calache. Multi o folosesc gresit si nu stiu care este orginea ei Este o expresie folosita in limba noastra de foarte mult timp, insa doar foarte putini romani stiu, de fapt, care este originea ei. De-a lungul timpului, pe seama ei au aparut si o multime de povesti si bancuri, iar expresia a continua sa fie folosita. ...continuare.

Alexandru, un tanar din Pitesti, si-a anuntat prietenii ca pleaca pe munte si a disparut de sase zile

publicat 2024-04-20 18:30:04 (Antena3)
Alexandru, un tanar din Pitesti, si-a anuntat prietenii ca pleaca pe munte si a disparut de sase zile Dispeceratul National Salvamont Romania cere sprijinul populatiei in cazul unui tanar care a plecat in urma cu 6 zile din Pitesti, spunandu-le prietenilor ca "pleaca pe munte". De atunci nu se mai stie nimic despre el. ...continuare.

Rusia face bani frumosi pe sest: bazarul ipocriziei comerciale

publicat 2024-04-20 18:15:12 (Puterea)
Rusia face bani frumosi pe sest: bazarul ipocriziei comerciale Un distins istoric remarca cresterea spectaculoasa a comertului dintre Kirgizstan si Germania. Armand Gosu a adus in atentie o perspectiva tulburatoare asupra strategiilor economice ale Rusiei si ne ajuta sa intelegem de ce ii merge Rusiei atat de bine. Este vorba despre modul in care Moscova utilizeaza toate fostele state sovietice pentru a evita sanctiunile […]The post Rusia face bani frumosi pe sest: bazarul ipocriziei comerciale appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Apararea Civila din Gaza: Noua membri ai unei familii, ucisi intr-un atac israelian la Rafah

publicat 2024-04-20 18:15:12 (ProTV)
Apararea Civila din Gaza: Noua membri ai unei familii, ucisi intr-un atac israelian la Rafah Un atac israelian a omorât noua persoane, dintre care sase copii, toti membri ai aceleiasi familii, vineri seara la Rafah, în sudul îndepartat al Fâsiei Gaza, a anuntat Apararea Civila a acestui teritoriu palestinian.   ...continuare.

Ministrul Agriculturii: Oamenii din Ungaria vin sa cumpere alimente din Romania pentru ca sunt mai ieftine

publicat 2024-04-20 18:15:10 (Mediafax)
Ministrul Agriculturii: Oamenii din Ungaria vin sa cumpere alimente din Romania pentru ca sunt mai ieftine "Un exemplu ca Ordonanta privind plafonarea adaosului comercial functioneaza este si faptul ca oamenii din Ungaria vin sa cumpere alimente din Romania pentru ca sunt mai ieftine", scrie pe Facebook Florin Barbu. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11210 11211 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.