EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11202 11203 Pag. urm. »

Finantari de 600.000 de euro de la Kaufland Romania pentru proiecte din sport, cultura si viata sanatoasa depuse de ONG-uri

publicat 2024-04-20 16:45:07 (Gazeta-Sporturilor)
· In cadrul programului In Stare de Bine, sportul este considerat un instrument de lucru diferit si inovator pentru a aborda problemele sociale ale comunitatilor· Printre posibilele activitati eligibile in domeniu se regasesc: evenimente sportive deschise si incluzive, infiintarea si utilizarea de spatii sportive comunitare, programe de recuperare si terapie prin sport pentru persoane cu nevoi speciale si altele·  Programul In Stare de Bine este o initiativa ... ...continuare.

Kelemen Hunor: 'Nu vad cum se poate ajunge la o sustinere din partea aliatilor pentru Iohannis'

publicat 2024-04-20 16:45:03 (Bursa)
Presedintele UDMR, fostul vicepremier Kelemen Hunor, este de parere ca ar fi indicat ca la conducerea NATO sa se afle o persoana din flancul estic al Aliantei ...continuare.

Marcel Ciolacu: 'Candidatul la Primaria Capitalei, in acest moment, este Catalin Cirstoiu'

publicat 2024-04-20 16:45:03 (Bursa)
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca in prezent Catalin Cirstoiu este candidatul aliantei PSD-PNL la Primaria generala a Capitalei, el subliniind ca cele doua formatiuni vor avea candidat comun la alegerile locale din acest an pentru Primaria Bucuresti ...continuare.

Catalin Cirstoiu: "Cand invingi boli crunte si redai speranta la viata, nimic nu ti se mai pare prea greu"

publicat 2024-04-20 16:45:03 (Antena3)
Catalin Cirstoiu a participat la un eveniment unde a vorbit despre metastazele osoase din cancerul renal. De aceasta data, prezenta lui a fost in calitatea de medic si nu de politician, declarand chiar ca nu face din politica o meserie. ...continuare.

Motivele cel mai des intalnite pentru care se ajunge la divort. Solutia oferita de un psiholog

publicat 2024-04-20 16:45:03 (Adevarul)
Un studiu a dezvaluit motivele pentru care se ajunge cel mai des la divort. Lipsa banilor este pe primul loc, dar si altele la care ne-am fi asteptat, Psihologul Maria Teherciu vine cu explicatii ...continuare.

Ciolacu sustine ca inflatia se afla pe un tren descendent, dar uita sa spuna ca e cea mai mare din Europa

publicat 2024-04-20 16:30:13 (Puterea)
Ciolacu sustine ca inflatia se afla pe un tren descendent, dar uita sa spuna ca e cea mai mare din Europa Premierul Marcel Ciolacu a vorbit astazi despre inflatia din Romania, sustinand ca aceasta se afla pe un trend descendent si chiar "accelerat". Cu toate acestea, prim-minitrul a uitat sa spuna ca tara noastra are cea mai mare rata a inflatiei din Uniunea Europeana, conform datelor oficiale.  Ciolacu sustine ca procentul cu care veniturile romanilor au […]The post Ciolacu sustine ca inflatia se afla pe un tren descendent, dar uita sa spuna ca e cea mai mare din Europa appeared first on... ...continuare.

Fetita eroina care a reusit sa salveze un bebelus din ghearele unei bande de maimute. De ce a apelat la Amazon Alexa

publicat 2024-04-20 16:30:12 (ProTV)
Fetita eroina care a reusit sa salveze un bebelus din ghearele unei bande de maimute. De ce a apelat la Amazon Alexa O fetita din India a avut o reactie ingenioasa când o banda de maimute i-a invadat casa si a vrut sa-i fure nepotica de 15 luni. A apelat la Amazon Alexa pentru a reda sunete de latrat de câine care sa alunge intrusii nedoriti.   ...continuare.

Un barbat, disparut de sase zile, dupa ce a zis ca "pleaca pe munte". Salvamont cere ajutorul populatiei pentru a-l gasi

publicat 2024-04-20 16:30:12 (ProTV)
Un barbat, disparut de sase zile, dupa ce a zis ca pleaca pe munte. Salvamont cere ajutorul populatiei pentru a-l gasi Dispeceratul National Salvamont România cere sprijinul populatiei în cazul unei persoane care a plecat, în urma cu 6 zile, din Pitesti, spunându-le prietenilor ca merge pe munte.   ...continuare.

China, in centrul unui scandal de dopaj la natatie. Sportivi chinezi medaliati la JO de la Tokyo, testati pozitiv

publicat 2024-04-20 16:30:12 (ProTV)
China, in centrul unui scandal de dopaj la natatie. Sportivi chinezi medaliati la JO de la Tokyo, testati pozitiv O ancheta a postului public german ARD si a New York Times sustine ca 23 de sportivi chinezi, printre care mai multi campioni olimpici la Tokyo, au fost depistati pozitiv la începutul anului 2021 fara a fi sanctionati.   ...continuare.

A fost doborat recordul pentru cel mai lung maraton de sah. Campionul a jucat fara intrerupere timp de 58 de ore

publicat 2024-04-20 16:30:12 (ProTV)
A fost doborat recordul pentru cel mai lung maraton de sah. Campionul a jucat fara intrerupere timp de 58 de ore Un campion nigerian de sah a doborât recordul pentru cel mai lung maraton de sah, el jucând fara oprire timp de 58 de ore, relateaza The Guardian.   ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11202 11203 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.