EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11536 11537 Pag. urm. »

Mircea Geoana, despre candidatura la presedintia Romaniei: "Sunt tot mai aproape de o decizie"

publicat 2024-04-24 09:30:11 (Money.ro)
Mircea Geoana, despre candidatura la presedintia Romaniei: Sunt tot mai aproape de o decizie Mircea Geoana a vorbit, in cadrul unui interviu la Antena 3 CNN, despre o eventuala candidatura la alegerile prezidentiale de anul acesta. Actualul secretar-adjunct al NATO a spus ca Romania are nevoie de o noua paradigma de a functiona la nivel administrativ, politic si tehnologic, in conformitate cu evolutia celorlalte tari europene. "O decizie finala […]Articolul Mircea Geoana, despre candidatura la presedintia Romaniei: "Sunt tot mai aproape de o decizie" apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Cele mai frecvente intrebari si raspunsuri legate de inscrierea la cresa si gradinita, publicate de Ministerul Educatiei

publicat 2024-04-24 09:30:10 (Mediafax)
Cele mai frecvente intrebari si raspunsuri legate de inscrierea la cresa si gradinita, publicate de Ministerul Educatiei Ligia Deca precizeaza, pe Facebook, ca, in perioada inscrierilor, la nivelul fiecarui inspectorat scolar va fi disponibil un numar telverde, unde parintii vor putea suna pentru a primi informatiile de care au nevoie pentru inscrierea copiilor. ...continuare.

Sondaj INSCOP: PSD, lider in intentia de vot pentru consiliile locale. Ce scoruri au PNL si AUR

publicat 2024-04-24 09:30:09 (Libertatea)
Sondaj INSCOP: PSD, lider in intentia de vot pentru consiliile locale. Ce scoruri au PNL si AUR PSD se afla pe primul loc in intentiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, fiind urmat de PNL si AUR, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, in luna aprilie. Potrivit sondajului, PSD este creditat cu 28.4% din intentiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, o scadere de peste 2 procente, […] ...continuare.

Praf saharian in Romania. Soferii din Bucuresti si Ilfov si-au gasit azi masinile acoperite de un strat rosiatic. FOTO

publicat 2024-04-24 09:30:09 (Libertatea)
Praf saharian in Romania. Soferii din Bucuresti si Ilfov si-au gasit azi masinile acoperite de un strat rosiatic. FOTO Praful saharian a ajuns in Romania. In mai multe zone ale Capitalei si in judetul Ilfov, soferii si-au gasit, miercuri dimineata, masinile acoperite de un strat rosiatic. Administratia Nationala de Meteorologie(ANM) a anuntat inca de marti, 23 aprilie, ca o masa de aer incarcata cu praf saharian se afla deasupra Romaniei. „In perioada 23 aprilie […] ...continuare.

9 greseli pentru care ar trebui sa incepi sa te ierti

publicat 2024-04-24 09:30:08 (Jurnalul-National)
9 greseli pentru care ar trebui sa incepi sa te ierti Sa recunoastem, toti facem greseli. Face parte din natura umana. Dar, de multe ori, evitam sa ne gandim la ele si le lasam sa ne strice fericirea si linisea sufleteasca. Acest lucru poate fi daunator si ne poate impiedica sa mergem mai departe. ...continuare.

Care este, de fapt, cel mai bun ulei pentru a praji peste. Este mai sanatos si ii ofera un gust deosebit

publicat 2024-04-24 09:30:04 (Click)
Care este, de fapt, cel mai bun ulei pentru a praji peste. Este mai sanatos si ii ofera un gust deosebit Nu toate uleiurile sunt destinate utilizarii la gatit, in special in preparatele la temperaturi inalte. Majoritatea gospodinelor folosesc clasicul ulei de floarea-soarelui pentru prajitul pestelui. Insa, exista o varianta mult mai sanatoasa si ofera un gust delicios preparatului. ...continuare.

Strasbourg devine 'capitala mondiala a cartii' pentru un an

publicat 2024-04-24 09:30:03 (Bursa)
Politicieni, scriitori si artisti au dat startul, marti, evenimentelor organizate in cadrul anului 'Strasbourg, capitala mondiala a cartii', o eticheta UNESCO acordata pentru prima data unui oras francez, potrivit AFP. ...continuare.

Liviu Pop, fost ministru al Educatiei, candidatul PUSL pentru Primaria Baia Mare

publicat 2024-04-24 09:30:03 (Antena3)
Liviu Pop si-a depus candidatura pentru functia de primar al municipiului Baia Mare. Fostul senator de Maramures va candida din partea Partidului Umanist Social Liberal si isi propune sa opreasca abuzurile, risipa banului public, dar si furtul din bugetul local. ...continuare.

Scriitorul Rasvan Popescu si-a lansat cea de-a unsprezecea carte - "Omul Orchestra. Un Jurnal Altfel"

publicat 2024-04-24 09:30:03 (Antena3)
Scriitorul Rasvan Popescu si-a lansat cea de-a unsprezecea carte - Omul Orchestra. Un Jurnal Altfel Scriitorul Rasvan Popescu, membru al Consiliului National al Audiovizualului, si-a lansat, cea mai noua carte, Volumul "Omul orchestra. Un jurnal altfel". Cea de-a 11-a carte lansata este fascinanta prin propria viata si istoria recenta a Romaniei. ...continuare.

Andrei Muraru, ambasadorul Romaniei in SUA: "La Moscova, vremea incepe sa se strice de astazi"

publicat 2024-04-24 09:30:03 (Antena3)
Andrei Muraru, ambasadorul Romaniei in SUA: La Moscova, vremea incepe sa se strice de astazi Andrei Muraru, ambasadorul Romaniei in SUA, a anuntat ca "la Moscova, vremea incepe sa se strice de astazi", dupa ce Senatul SUA a votat pachetul de ajutor in valoare de aproape 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11536 11537 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.