EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11447 11448 Pag. urm. »

Ce spune presedintele Klaus Iohannis despre candidaturile lui Firea si Burduja la PMB

publicat 2024-04-23 13:00:11 (Puterea)
Presedintele Klaus Iohannis, care se afla intr-o vizita oficiala in Coreea de Sud, a comentat in stilul caracteristic decizia Coalitiei de guvernare PSD-PNL de a stabili  doi candidati pentru alegerile locale din Bucuresti.   Presedintele Iohannis a declarat ca nu se poate vorbi de un succes al coalitiei, nedorind sa comenteze deciziile celor doua partide. Chiar […]The post Ce spune presedintele Klaus Iohannis despre candidaturile lui Firea si Burduja la PMB appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

AUR si-a pregatit candidatii pentru alegerile locale!

publicat 2024-04-23 13:00:11 (Puterea)
In contextul pregatirilor pentru alegerile locale, filiala AUR din Buzau a surprins prezentand un candidat cu un istoric penal pentru functia de primar in comuna Sageata, avand peste 4.000 de locuitori. Tanarul, in ciuda dosarului penal cu acuzatii de loviri si alte violente, a fost promovat ca fiind „candidatul ideal” pentru a „aduce schimbarea”. Intr-o […]The post AUR si-a pregatit candidatii pentru alegerile locale! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Fraude masive cu finantare prin Fondul de Mediu (AFM): 3 miliarde de lei "distribuite" in cateva secunde

publicat 2024-04-23 13:00:11 (Puterea)
Fraude masive cu finantare prin Fondul de Mediu (AFM): 3 miliarde de lei distribuite in cateva secunde Administratia Fondului de Mediu este singura institutie care acorda finantare dupa principiul "primul venit, primul servit". Din aceasta cauza, unii isi asigura un avantaj prin tot felul de tertipuri frauduloase in complicitate cu cineva care a construit si mentine sistemul. Sesiunea de depunere a dosarelor de finantare pentru sistemele de alimentare cu apa, canalizare si […]The post Fraude masive cu finantare prin Fondul de Mediu (AFM): 3 miliarde de lei "distribuite" in cateva secunde... ...continuare.

Ciolacu, dupa stabilirea de candidati proprii pentru Primaria Capitalei: Este solutia corecta pentru bucuresteni

publicat 2024-04-23 13:00:11 (Puterea)
Ciolacu, dupa stabilirea de candidati proprii pentru Primaria Capitalei: Este solutia corecta pentru bucuresteni Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a oferit prima explicatie pentru retragerea medicului Catalin Cirstoiu din cursa pentru Primaria Capitalei si alegerea variantei de candidati proprii de catre PNL si PSD. Cioalcu spune ca, desi decizia a fost una dificila, este solutia corecta pentru administratia Capitalei de a repara lucrurile "lasate vraiste de Nicusor Dan".  Mesajul lui […]The post Ciolacu, dupa stabilirea de candidati proprii pentru Primaria Capitalei: Este solutia corecta pentru... ...continuare.

Zelenski restrictioneaza cazinourile online pentru a reduce dependenta soldatilor de jocurile de noroc

publicat 2024-04-23 13:00:10 (Money.ro)
Zelenski restrictioneaza cazinourile online pentru a reduce dependenta soldatilor de jocurile de noroc Noile reglementari, prevazute intr-un decret al Consiliului ucrainean pentru Securitate de Stat si Aparare, au fost adoptate dupa ce un activist proeminent, care serveste in armata ucraineana, Pavlo Petricenko, a lansat o campanie care evidentiaza dependenta de jocurile de noroc in randul soldatilor si i-a cerut lui Zelenski sa impuna controale mai stricte asupra cazinourilor online. Petricenko a murit in lupta la 15 aprilie. STRES TRATAT CU JOCURI DE NOROC "Militarii au fost departe de... ...continuare.

Ciolacu: "De astazi, bucurestenii chiar au ce alege! Succes, Gabi"

publicat 2024-04-23 13:00:10 (Money.ro)
Ciolacu: De astazi, bucurestenii chiar au ce alege! Succes, Gabi Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a anuntat oficial ca Gabriela Firea este candidatul PSD la Primaria Capitalei. Seful social-democratilor a motivat decizia si i-a multumit medicului Catalin Cirstoiu pentru efortul depus in aceasta perioada. "Decizia ca PSD si PNL sa mearga cu proprii candidati la Primaria Capitalei a fost dificila, dar este solutia #corecta pentru bucurestenii […]Articolul Ciolacu: "De astazi, bucurestenii chiar au ce alege! Succes, Gabi" apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Incredibila carte a apei: o noua resursa educationala, pentru familii si scoli, se lanseaza si in limba romana

publicat 2024-04-23 13:00:09 (Mediafax)
Incredibila carte a apei: o noua resursa educationala, pentru familii si scoli, se lanseaza si in limba romana "Incredibila carte a apei", o resursa educationala creata de Denise Pouleurs, este disponibila in limba romana, incepand de luna aceasta. Cartea isi propune sa ajute copiii cu varsta de peste zece ani sa inteleaga, intr-un mod accesibil, informatii legate de importanta apei, rolul acesteia in natura, dar mai ales care sunt masurile simple si la indemana prin care orice persoana poate contribui la salvarea apei. ...continuare.

Politia germana a arestat un consilier al unui europarlamentar, fiind acuzat ca a spionat pentru China

publicat 2024-04-23 13:00:09 (Mediafax)
Politia germana a arestat un consilier al unui europarlamentar, fiind acuzat ca a spionat pentru China Consilierul Jian G. lucreaza pentru europarlamentarul Maximilian Krah, care este principalul candidat al AfD la alegerile europarlamentare din 6-9 iunie. ...continuare.

Investitie de amploare in Romania. O companie italiana contruieste cel mai mare hub de productie la Satu Mare

publicat 2024-04-23 13:00:07 (Jurnalul-National)
Investitie de amploare in Romania. O companie italiana contruieste cel mai mare hub de productie la Satu Mare O companie italiana va construi in Romania cea mai mare fabrica a sa din lume si va angaja circa 800 de oameni. ...continuare.

Dat afara de AS Roma, Jose Mourinho asteapta oferte: "Cariera mea va fi destul de lunga"

publicat 2024-04-23 13:00:06 (Gazeta-Sporturilor)
Dat afara de AS Roma, Jose Mourinho asteapta oferte: Cariera mea va fi destul de lunga Jose Mourinho (61 de ani) este gata sa reintre in circuit, dupa aproape 100 de zile de la despartirea de AS Roma. "Imi doresc o echipa cu obiective si idei stabilite pe termen lung. Eu nu am deloc de gand sa ies la pensie la 65 de ani. Diferenta in a-mi alege proxima destinatie ar putea sa o faca dorinta acelui club de a ma angaja"Au trecut 98 de zile de cand AS Roma l-a concediat pe Jose Mourinho si deja antrenorului portughez i s-a facut dor sa antreneze. ... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11447 11448 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.