EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11181 11182 Pag. urm. »

Celebrul transgender Naomi a murit. Se afla in coma intr-un spital din Germania

publicat 2024-04-20 11:15:48 (Puterea)
Celebrul transgender Naomi a murit, vineri seara, la varsta de 47 de ani. Naomi se afla internata intr-un spital din Germania in coma. Anuntul a fost facut de o apropiata a acesteia. Potrivit informatiilor aparute in spatiul public, Naomi ar fi suferit un AVC si a fost internata intr-o unitate medicala din Dortmund. "Cu inima […]The post Celebrul transgender Naomi a murit. Se afla in coma intr-un spital din Germania appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Anamaria Prodan s-a schimbat total de cand are o relatie cu Ronald Gavril. Cum se comporta unul cu celalalt atunci cand sunt acasa. "Exact ca un copil"

publicat 2024-04-20 11:15:09 (Libertatea)
Anamaria Prodan s-a schimbat total de cand are o relatie cu Ronald Gavril. Cum se comporta unul cu celalalt atunci cand sunt acasa. Exact ca un copil Anamaria Prodan si Ronald Gavril traiesc de cateva luni o frumoasa poveste de dragoste. Locuiesc impreuna si se inteleg foarte bine. Impresara a vorbit recent despre cum decurg lucrurile in viata ei personala si cat de mult a schimbat-o iubitul ei. Anamaria Prodan si Ronald Gavril sunt de nedespartit, iar impresara a povestit ca iubitul […] ...continuare.

Protest masiv anuntat in Insulele Canare impotriva modelului de turism "nesustenabil". Care sunt nemultumirile spaniolilor

publicat 2024-04-20 11:15:09 (Libertatea)
Protest masiv anuntat in Insulele Canare impotriva modelului de turism nesustenabil. Care sunt nemultumirile spaniolilor Mii de oameni din Insulele Canare ale Spaniei se vor aduna sambata la un protest pentru a cere o limitare a numarului de turisti si o regandire urgenta a modelului actual de turism al arhipelagului, despre care spun ca este nesustenabil si afecteaza localnicii, transmite The Guardian. Printre nemultumirile localnicilor se numara presiunea asupra pietei […] ...continuare.

A murit celebra artista transgender Naomi

publicat 2024-04-20 11:15:08 (Jurnalul-National)
A murit celebra artista transgender Naomi In cursul serii de vineri, 19 aprilie 2024, Naomi a incetat din viata. Anuntul tragic a fost facut de catre o prietena apropiata, pe platformele de socializare. Cantareata transgender se afla in coma, fiind internata intr-un spital din Germania. ...continuare.

Marinar in stare de inconstienta, pe o nava din Sulina

publicat 2024-04-20 11:15:08 (Jurnalul-National)
Marinar in stare de inconstienta, pe o nava din Sulina Agentia Romana de Salvare a Vietii Omenesti pe Mare (ARSVOM) intervine pentru salvarea unui marinar in stare de inconstienta, aflat pe o nava din Sulina. ...continuare.

Hagi explica de ce a plecat Constantin Budescu de la Farul: "Mai trebuie sa vrea sa mai joace"

publicat 2024-04-20 11:15:07 (Gazeta-Sporturilor)
Hagi explica de ce a plecat Constantin Budescu de la Farul: Mai trebuie sa vrea sa mai joace Antrenorul Farului, Gheorghe Hagi, a spus la finalul meciului cu CFR Cluj (5-1) ca pe Budescu "il ai ca sa joace, nu sa-l tii pe banca". GSP.ro a anuntat in exclusivitate plecarea "Magicianului" de la Farul.Farul a surclasat-o, vineri, pe CFR Cluj, scor 5-1. La final, antrenorul constantenilor, Gheorghe Hagi, s-a referit si la plecarea lui Constantin Budescu din club, anuntata in exclusivitate de Gazeta Sporturilor chiar in ziua meciului. ... ...continuare.

Vedeta din Romania care a ajuns sub pamant in mijlocul Bucurestiului. "Instinctul animalic cu niste limite este extrem de pretios"

publicat 2024-04-20 11:15:05 (Click)
Vedeta din Romania care a ajuns sub pamant in mijlocul Bucurestiului. Instinctul animalic cu niste limite este extrem de pretios Actrita Ada Condeescu joaca intr-o piesa la Teatrul ACT. Este vorba despre "Acasa la Zoo", un spectacol despre ceea ce inseamna sa ne lasam condusi de instinctul animalic. Este vorba si despre iubire, dar si despre cruzimea pe care ne-o putem provoca unii altora in fiecare zi. ...continuare.

Rishi Sunak respinge un acord post-Brexit referitor la mobilitatea tinerilor, propus de Comisia Europeana

publicat 2024-04-20 11:15:04 (Bursa)
Premierul britanic, Rishi Sunak, a respins o oferta a UE de a ajunge la un acord post-Brexit pentru a le permite tinerilor britanici sa traiasca, sa studieze sau sa lucreze in blocul european pentru o perioada de pana la patru ani ...continuare.

Actiunile Netflix au scazut vineri, din cauza planului de a nu mai publica datele privind abonatii

publicat 2024-04-20 11:15:04 (Bursa)
Actiunile Netflix au scazut vineri, deoarece planul sau de a nu mai publica datele privind abonatii ,din 2025, a starnit ingrijorari legate de crestere, analistii avertizand ca furnizorii de servicii de streaming concurenti ar putea sa ii urmeze exemplul, eliminand acest indicator cheie privind sanatatea acestui sector ...continuare.

Formula 1: Max Verstappen a castigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei

publicat 2024-04-20 11:15:04 (Bursa)
Pilotul olandez al echipei Red Bull, Max Verstappen, a castigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, disputata sambata dimineata ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11181 11182 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.