EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11411 11412 Pag. urm. »

Andy Stone, purtatorul de cuvant Meta, condamnat la inchisoare in Rusia. Ce pedeapsa a primit si ce fapte i se imputa

publicat 2024-04-23 07:45:13 (ProTV)
Andy Stone, purtatorul de cuvant Meta, condamnat la inchisoare in Rusia. Ce pedeapsa a primit si ce fapte i se imputa Purtatorul de cuvânt al Meta a fost condamnat la sase ani de închisoare în lipsa. Andy Stone a primite pedeapsa de la un tribunal din Rusia, în lipsa, gasindu-l vinovat pentru „apararea publica a terorismului”. ...continuare.

Sute de copii din Arad invata sa picteze icoane pe sticla, in "Saptamana Altfel". Ce se spune daca icoana se sparge

publicat 2024-04-23 07:45:13 (ProTV)
Sute de copii din Arad invata sa picteze icoane pe sticla, in Saptamana Altfel. Ce se spune daca icoana se sparge Sute de elevi din judetul Arad învata sa picteze icoane pe sticla în aceste zile, la „Saptamâna Altfel”. Atelierele se tin la Muzeul Judetean Arad, iar profesori le sunt mesterii populari. ...continuare.

Romania, printre tarile UE cu cel mai mare deficit

publicat 2024-04-23 07:45:12 (Money.ro)
Romania, printre tarile UE cu cel mai mare deficit Eurostat a publicat datele. Deficitul guvernamental in Uniunea Europeana a crescut usor anul trecut, de la 3,4% din PIB in 2022, pana la 3,5% din PIB in 2023, iar Romania se numara printre tarile membre cu cel mai ridicat deficit guvernamental, potrivit Eurostat. Majoritatea statelor membre au raportat un deficit guvernamental in 2023, cu exceptia […]Articolul Romania, printre tarile UE cu cel mai mare deficit apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Ion Cristoiu: De ce au esuat ziaristii-vedeta intrati in politica

publicat 2024-04-23 07:45:09 (Mediafax)
Ion Cristoiu: De ce au esuat ziaristii-vedeta intrati in politica Plecarea unei vedete din presa pentru a intra in politica i-a dat unui confrate prilejul de a reaminti destinul tuturor jurnalistilor din ultima vreme care au devenit politicieni. ...continuare.

Coalitia PSD-PNL s-a rupt la Bucuresti: Gabriela Firea si Sebastian Burduja intra in lupta cu Nicusor Dan si Piedone pentru Primaria Capitalei

publicat 2024-04-23 07:45:08 (Libertatea)
Coalitia PSD-PNL s-a rupt la Bucuresti: Gabriela Firea si Sebastian Burduja intra in lupta cu Nicusor Dan si Piedone pentru Primaria Capitalei Decizia ca PSD si PNL sa aiba candidati separati la Primaria Generala a Capitalei a fost luata in noaptea de luni spre marti de sefii coalitiei, Marcel Ciolacu si Nicolae Ciuca, la capatul a 15 ore de negocieri. Social-democratii si liberalii nu au reusit sa se inteleaga in privinta mentinerii candidaturii lui Catalin Cirstoiu, astfel […] ...continuare.

Se rupe coalitia la Bucuresti! PSD si PNL renunta la Catalin Cirstoiu. Gabriela Firea si Sebastian Burduja intra in cursa pentru Primarie

publicat 2024-04-23 07:45:07 (Jurnalul-National)
Se rupe coalitia la Bucuresti! PSD si PNL renunta la Catalin Cirstoiu. Gabriela Firea si Sebastian Burduja intra in cursa pentru Primarie Liderii PSD si PNL au decis sa rupa coalitia la Bucuresti. Surse din lumea politica anunta decizia care a fost luata la finalul unei sedinte maraton. PSD si PNL vor avea candidati separati si vor renunta la medicul Catalin Cirstoiu. ...continuare.

Ceata groasa si vant puternic in mai multe zone din Romania. Iata lista localitatilor afectate

publicat 2024-04-23 07:45:07 (Jurnalul-National)
Ceata groasa si vant puternic in mai multe zone din Romania. Iata lista localitatilor afectate Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca marti dimineata este ceata groasa si vant puternic in mai multe zone din Romania. Meteorologii au emis avertizari cod galben. ...continuare.

Tragedie aviatica: Doua elicoptere militare s-au ciocnit in timpul unui exercitiu din Malaysia. Zece oameni au murit

publicat 2024-04-23 07:45:07 (Jurnalul-National)
Tragedie aviatica: Doua elicoptere militare s-au ciocnit in timpul unui exercitiu din Malaysia. Zece oameni au murit Doua elicoptere militare s-au ciocnit in timpul unui exercitiu. Accidentul a avut loc in Malaysia. Zece persoane au murit in urma accidentului. ...continuare.

Adio, cozi de masini pe Podul Prieteniei! Se va trece si cu bacul la bulgari, pe la vama Giurgiu-Ruse

publicat 2024-04-23 07:45:07 (Jurnalul-National)
Adio, cozi de masini pe Podul Prieteniei! Se va trece si cu bacul la bulgari, pe la vama Giurgiu-Ruse Imensele cozi de camioane care se formeaza frecvent la vama Giurgiu-Ruse ar putea deveni in curand amintire. Un nou punct de trecere a frontierei dintre Romania si Bulgaria, prin care Dunarea va putea fi traversata cu bacul, va fi deschis in apropiere de Podul Prieteniei, potrivit unui proiect de hotarare de Guvern, pus in dezbatere publica, pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne. ...continuare.

Forta de munca de pe plan global, tot mai expusa la riscuri din cauza schimbarilor climatice

publicat 2024-04-23 07:45:07 (Income-Magazine)
Forta de munca de pe plan global, tot mai expusa la riscuri din cauza schimbarilor climatice Peste 70% dintre lucratorii de pe plan mondial sunt expusi la riscuri legate de schimbarile climatice, care provoaca sute de mii de decese anual, a atentionat luni Organizatia Mondiala a Muncii (OIM), adaugand ca guvernele vor fi nevoite sa ia masuri, in conditiile in care aceste cifre continua sa creasca, a consemnat Reuters. Muncitorii, si […] ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11411 11412 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.