EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11193 11194 Pag. urm. »

Viktor Orban: Ungaria se angajeaza sa ramana neutra in conflictul dintre Rusia si Ucraina

publicat 2024-04-20 14:30:11 (Puterea)
Viktor Orban: Ungaria se angajeaza sa ramana neutra in conflictul dintre Rusia si Ucraina Prim-ministrul maghiar afirma ca razboiul este intre popoare slave si ca Ungaria va evita implicarea directa, insistand pe dialog si incetarea focului. Intr-un interviu recent la radioul public, prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, a declarat ca Ungaria nu va lua parte la conflictul dintre Rusia si Ucraina, sustinand ca acesta este un razboi intre popoare slave […]The post Viktor Orban: Ungaria se angajeaza sa ramana neutra in conflictul dintre Rusia si Ucraina appeared first on... ...continuare.

Tudose isi exprima sustinerea pentru un candidat PSD la prezidentiale: „Sa nu ramanem in gara”

publicat 2024-04-20 14:30:11 (Puterea)
Tudose isi exprima sustinerea pentru un candidat PSD la prezidentiale: „Sa nu ramanem in gara” La conferinta de alegeri a PSD Arges desfasurata sambata, fostul premier Mihai Tudose a pledat pentru ca social-democratii sa propuna viitorul presedinte al Romaniei, subliniind necesitatea de a evita situatii in care PSD castiga alegerile, dar Guvernul este format din alte partide. Tudose a adus in discutie rezultatele alegerilor locale si parlamentare din 2020, cand […]The post Tudose isi exprima sustinerea pentru un candidat PSD la prezidentiale: „Sa nu ramanem in gara”... ...continuare.

Unul dintre inculpatii crimei odioase din Sibiu, in cazul Kreiner, va fi extradat in Romania. Anuntul ministrului Justitiei, Alina Gorghiu

publicat 2024-04-20 14:30:11 (Puterea)
Unul dintre inculpatii crimei odioase din Sibiu, in cazul Kreiner, va fi extradat in Romania. Anuntul ministrului Justitiei, Alina Gorghiu Unul dintre inculpatii crimei odioase din Sibiu, in cazul Adrian Kreiner, va fi extrardat in Romania, a anuntat sambata ministrul Justitiei, Alina Gorghiu. Procedurile de extradare vor incepe de luni. Unul dintre inculpatii crimei odioase din Sibiu, in cazul Kreiner, va fi extradat in Romania Vineri a avut loc termen la instanta din Irlanda, iar […]The post Unul dintre inculpatii crimei odioase din Sibiu, in cazul Kreiner, va fi extradat in Romania. Anuntul ministrului Justitiei, Alina... ...continuare.

Cum vrea sa repare Rares Hopinca "dezastrul" lasat in urma de primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu, dupa alegeri

publicat 2024-04-20 14:30:11 (Puterea)
Cum vrea sa repare Rares Hopinca dezastrul lasat in urma de primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu, dupa alegeri Candidatul pentru Primaria Sectorului 2 din partea aliantei PNL-PSD, Rares Hopinca, promite sa vindece "ranile" sectorului condus in prezent de primarul Radu Mihaiu si vine cu o serie de masuri concrete pentru cele mai arzatoare probleme: traficul si aglomeratia. Rares Hopinca spune ca are in plan construirea a nu mai putin de trei pasaje supraterane […]The post Cum vrea sa repare Rares Hopinca "dezastrul" lasat in urma de primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu, dupa alegeri appeared first... ...continuare.

Marcel Bolos: "In ultimul an, agentiile ne-au reconfirmat ratingul suveran si perspectiva stabila" dar "e loc de crestere"

publicat 2024-04-20 14:30:11 (ProTV)
Marcel Bolos: In ultimul an, agentiile ne-au reconfirmat ratingul suveran si perspectiva stabila dar e loc de crestere România are un rating suveran si o perspectiva stabila economic, confirmata de agentiile internationale de rating, „dar asta nu înseamna ca nu exista loc de crestere”, afirma ministrul Finantelor, Marcel Bolos. ...continuare.

Ce contin, de fapt, plicurile de ceai. Ce au descoperit in ele oamenii de stiinta. "Sunt 400 de specii"

publicat 2024-04-20 14:30:11 (ProTV)
Ce contin, de fapt, plicurile de ceai. Ce au descoperit in ele oamenii de stiinta. Sunt 400 de specii Oamenii de stiinta au descoperit ca plicurile de ceai pe care toata lumea le foloseste au în compozitie ingrdiente mai putin obisnuite.   ...continuare.

Zelenski ii trage de maneca pe aliatii NATO: "Ucraina are nevoie de cel putin sapte sisteme de aparare antiaeriana Patriot"

publicat 2024-04-20 14:30:11 (ProTV)
Zelenski ii trage de maneca pe aliatii NATO: Ucraina are nevoie de cel putin sapte sisteme de aparare antiaeriana Patriot Volodimir Zelenski, presedintele Ucrainei, le-a spus liderilor din Alianta Nord-Atlantica (NATO) de ce ar avea nevoie tara sa pentru a putea face fata atacurilor aeriene lansate fara oprire de armata Kremlinului. ...continuare.

Un copil de doi ani a cazut de la etaj. Echipajele de salvatori au avut un soc cand l-au gasit

publicat 2024-04-20 14:30:11 (ProTV)
Un copil de doi ani a cazut de la etaj. Echipajele de salvatori au avut un soc cand l-au gasit Un copil în vârsta de doi ani a cazut, sâmbata, de la etajul al doilea al unui bloc de locuinte din municipiul Cluj-Napoca.   ...continuare.

Cod galben de vant in Romania, raportat sambata dupa-amiaza. Care sunt localitatile vizate

publicat 2024-04-20 14:30:11 (ProTV)
Cod galben de vant in Romania, raportat sambata dupa-amiaza. Care sunt localitatile vizate Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare nowcasting Cod galben de vânt valabila sâmbata, pâna la ora 17:00, în mai multe localitati din judetele Constanta si Tulcea.   ...continuare.

Numarul urias de morti in Gaza de la inceputul ofensivei Israelului la 7 octombrie

publicat 2024-04-20 14:30:11 (ProTV)
Numarul urias de morti in Gaza de la inceputul ofensivei Israelului la 7 octombrie Ofensiva militara a Israelului în Fâsia Gaza a ucis cel putin 34.049 de palestinieni si ranit 76.901 începând de la 7 octombrie, a anuntat sâmbata Ministerul Sanatatii enclavei palestiniene, citat de Reuters. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11193 11194 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.