EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11431 11432 Pag. urm. »

Paradise Papers: Afacerea fermei piscicole din Romania pe un lac secat de 2 ani. Prejudiciu de milioane de euro

publicat 2024-04-23 11:00:11 (Puterea)
Un scandal de proportii a izbucnit in urma dezvaluirii Puterea.ro prin care sesizam faptul ca Lacul Amara, unul dintre cele mai pretioase ecosisteme din Romania, a fost implicat intr-un lant de evenimente dubioase si tranzactii financiare opace. Potrivit informatiilor dezvaluite, Lacul Amara a cazut in mainile unor persoane  controversate, implicate in Paradise Papers. Initial, lacul […]The post Paradise Papers: Afacerea fermei piscicole din Romania pe un lac secat de 2 ani. Prejudiciu... ...continuare.

Fina lui Iulian Dumitrescu, candidata USR la Primaria Calarasi

publicat 2024-04-23 11:00:11 (Puterea)
Printre cei care si-au anuntat candidatura la Primaria Calarasi se numara si o apropiata a baronului PNL de Prahova, Iulian Dumitrescu, dar candideaza din partea USR. Presedinta organizatiei judetene USR Calarasi- Amelia Giurcan, si-a anuntat candidatura pentru fotoliul de primar al municipiului resedinta de judet. Insa, ceea ce se stie mai putin este faptul ca […]The post Fina lui Iulian Dumitrescu, candidata USR la Primaria Calarasi appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Armata vrea soldati, dar nu prea are de unde alege!

publicat 2024-04-23 11:00:11 (Puterea)
Statul Major al Apararii a analizat, in lunile februarie, martie si aprilie, desfasurarea primei serii de recrutare-selectie a soldatilor profesionisti in Armata Romaniei din acest an. Rezultatele nu sunt chiar incurajatoare. Armata a derulat campania de  recrutare si selectie in toate cele 41 de judete ale tarii si in municipiul Bucuresti. Pentru cele 5.093 locuri […]The post Armata vrea soldati, dar nu prea are de unde alege! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Piedone, dupa "mazilirea" lui Cirstoiu: "Sefii aliantei toxice isi tradeaza electoratul si il sustin public pe Nicusor Dan!"

publicat 2024-04-23 11:00:11 (Puterea)
Cristian Popescu Piedone, candidatul cu cele mai mari sanse la Primaria Capitalei, reactioneaza dupa ce Coalitia PSD – PNL si-a retras sprijinul pentru medicul Catalin Cirstoiu si merge mai departe cu candidati separati la PMB: "Sefii aliantei toxice isi tradeaza electoratul si il sustin public pe Nicusor Dan!". Piedone spune ca "mazilirea" doctorului Carstoiu este […]The post Piedone, dupa "mazilirea" lui Cirstoiu: "Sefii aliantei toxice isi tradeaza electoratul si il sustin... ...continuare.

Klaus Iohannis s-a intalnit cu presedintele sud-coreean Yoon Suk-yeol

publicat 2024-04-23 11:00:11 (Puterea)
Astazi, presedintele Klaus Iohannis a fost primit de omologul sau sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidential. Intalnirea are loc in cadrul vizitei oficiale de trei zile, pe care Presedintele Romaniei o face in Coreea de Sud. Discutiile dintre Klaus Iohannis si omologul sau vizeaza teme privind consolidarea Parteneriatului Strategic, cooperarea politico-diplomatica si in domeniul apararii, […]The post Klaus Iohannis s-a intalnit cu presedintele sud-coreean Yoon Suk-yeol appeared... ...continuare.

Explorand frontierele cunoasterii: propulsia warp = nimic imposibil

publicat 2024-04-23 11:00:11 (Puterea)
In ultimele decenii, calatoria in spatiu a devenit un subiect tot mai intens de discutie pentru omenire. Cu toate acestea, obstacolele tehnologice si limitarile fizice impiedica, inca, realizarea visului de a calatori cu viteze mai mari decat lumina. O noua inovatie in domeniul stiintei si tehnologiei pare sa ne apropie de realizarea acestui vis: motorul […]The post Explorand frontierele cunoasterii: propulsia warp = nimic imposibil appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Doua filme romanesti selectate in prestigioasa competitie a Festivalului de Film de la Cannes 2024

publicat 2024-04-23 11:00:11 (Puterea)
In lumea cinematografiei internationale, Festivalul de Film de la Cannes este considerat unul dintre cele mai prestigioase evenimente, unde filmele sunt supuse unei atentii deosebite si sunt apreciate pentru calitatea si originalitatea lor. Anul acesta, Romania se remarca prin prezenta a doua filme in selectia oficiala, subliniind inca o data contributia sa valoroasa la peisajul […]The post Doua filme romanesti selectate in prestigioasa competitie a Festivalului de Film de la Cannes... ...continuare.

Un tanar de 21 de ani a fost gasit mort pe o strada din Orastie. Politia a deschis un dosar penal

publicat 2024-04-23 11:00:10 (ProTV)
Trupul neînsufletit al unui tânar de 21 de ani a fost gasit pe o strada din Orastie, Hunedoara.   ...continuare.

Alerta meteo: ploi in aproape toata tara, vant si ninsori la munte. Cat mai tine vremea rea | HARTA

publicat 2024-04-23 11:00:07 (Libertatea)
Ploile se extind din regiunile sudice si vor cuprinde toata tara in urmatoarele ore, iar la munte vor fi precipitatii mixte. Meteorologii au emis o alerta de vreme rea, valabila pana miercuri dimineata. De asemenea, a fost emis un cod galben de precipitatii insemnate cantitativ pentru Muntii Banatului, Carpatii Meridionali si de Curbura si pentru […] ...continuare.

Iohannis, dupa ce PSD si PNL i-au propus pe Firea si Burduja la Primaria Capitalei: "Va fi un pic mai complicat de a mentine buna intelegere"

publicat 2024-04-23 11:00:07 (Libertatea)
Iohannis, dupa ce PSD si PNL i-au propus pe Firea si Burduja la Primaria Capitalei: Va fi un pic mai complicat de a mentine buna intelegere Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, 23 aprilie, la Seul, ca aceasta coalitie PSD-PNL „a fost incurajata de mine” dar ca el nu s-a implicat in negocierile privind candidatii la Primaria Capitalei, purtate pana in noaptea de luni spre marti. „Acuma, cert nu este un mare succes al coalitiei, ca sa ma exprim asa. Dar […] ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11431 11432 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.