EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11485 11486 Pag. urm. »

Au uitat de deficitul bugetar! Angajatii SGG vor sa-si dubleze salariile

publicat 2024-04-23 18:30:12 (Puterea)
Un proiect elaborat de Secretariatul General al Guvernului (SGG) vizeaza majorarea salariilor pentru personalul implicat in gestionarea fondurilor europene si a celor angajati in structurile specializate care gestioneaza Instrumentul pentru Sprijin Tehnic (IST). Multi dintre cei vizati de majorarea salariala sunt chiar… angajatii SGG! Angajatii Secretariatul General al Guvernului (SGG) vor sa-si dubleze salariile si […]The post Au uitat de deficitul bugetar! Angajatii SGG vor... ...continuare.

Sebastian Burduja: „Am un plan pentru Bucurestiul Viitorului”

publicat 2024-04-23 18:30:12 (Puterea)
Sebastian Burduja intra in cursa pentru Primaria Capitalei, fiind desemnat candidatul Partidului National Liberal. Partidul National Liberal a decis sa desemneze un candidat propriu pentru Primaria Municipiului Bucuresti, marcand un moment de schimbare dupa opt ani. Sebastian Burduja a confirmat ca va candida, exprimandu-si convingerea ca bucurestenii merita un model liberal de administratie. Burduja a […]The post Sebastian Burduja: „Am un plan pentru Bucurestiul Viitorului”... ...continuare.

Alina Gorghiu: "Dupa 33 de ani de cautari, un fugar periculos a fost adus astazi in tara"

publicat 2024-04-23 18:30:12 (Puterea)
Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a spus ca un fugar periculos a fost adus astazi in tara. Acesta este Kumarasamy Navaneethan, un cetatean srilankez, aflat pe lista celor mai cautati infractori. Dupa 33 de ani de cautari, un fugar periculos, Kumarasamy Navaneethan, cetatean srilankez, a fost adus in tara in urma unei operatiuni de succes intre […]The post Alina Gorghiu: "Dupa 33 de ani de cautari, un fugar periculos a fost adus astazi in tara" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ciolacu strange acum semnaturi pentru Firea! "Cu toate regretele pe care le am…"

publicat 2024-04-23 18:30:12 (Puterea)
Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a facut primele declaratii dupa ce social-democratii au decis sa mearga la alegerile pentru Primaria Capitalei cu Gabriela Firea. Se pare ca supararea dintre cei doi a fost data uitarii, iar Ciolacu promite acum ca se va implica personal in strangerea de semnaturi pentru candidatura Gabrielei Firea. In plus, premierul a […]The post Ciolacu strange acum semnaturi pentru Firea! "Cu toate regretele pe care le am…" appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Romania si sustinerea sectorului privat prin PNRR: Din nou pe ultimul loc…

publicat 2024-04-23 18:30:12 (Puterea)
Un studiu recent elaborat de Parlamentul European a aruncat in lumina o realitate ingrijoratoare: Romania se afla pe ultimul loc in Uniunea Europeana in ceea ce priveste sustinerea sectorului privat prin Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR). Aceasta concluzie este una care atrage atentia asupra unei probleme structurale importante din economia romaneasca si genereaza […]The post Romania si sustinerea sectorului privat prin PNRR: Din nou pe ultimul loc… appeared first... ...continuare.

Temu si Shein, verificate de ANPC! Romanii sunt avertizati

publicat 2024-04-23 18:30:12 (Puterea)
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) a anuntat, marti, ca verifica site-urile de cumparaturi Temu si Shein, devenite foarte populare printre cumparatorii din Romania. Asadar, platformele online preferate de romani Temu si Shein sunt verificate de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor pentru posibile practici comerciale incorecte in relatia cu consumatorii. Mai exact, cele doua platforme […]The post Temu si Shein, verificate de ANPC! Romanii sunt... ...continuare.

Dimensiunea spagilor la ITM Bihor: s-au incasat bani ca sa se inchida ochii la "munca la negru"

publicat 2024-04-23 18:30:12 (Puterea)
Inspectorul sef-adjunct de la ITM Bihor solicita mita de la oamenii de afaceri pentru a nu le acorda sanctiuni contraventionale, prevazute de Codul Muncii, pentru diverse nereguli constatate. Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul teritorial Oradea au decis sa trimita in judecata, sub control judiciar, pe Florentina Nadia Racz, inspector-sef adjunct al Inspectoratului Teritorial […]The post Dimensiunea spagilor la ITM Bihor: s-au incasat bani ca sa se inchida... ...continuare.

Purtatorul de cuvant al Hamas face apel la "escaladare pe toate fronturile". Israel ordona noi evacuari in nordul Gazei

publicat 2024-04-23 18:30:11 (ProTV)
Un reprezentant al Hamas a cerut o escaladare pe toate fronturile conflictului.   ...continuare.

Kickstart de primavara! | Unboxing Xiaomi Electric Scooter 4 Pro si Xiaomi Watch 2 Pro

publicat 2024-04-23 18:30:11 (ProTV)
A venit primavara, s-a încalzit vremea, înverzesc copacii, practic natura te cheama în aer liber! Daca si tu simti la fel, atunci probabil ca deja cauti gadgeturi care sa te ajute sa petreci cât mai mult timp pe-afara. ...continuare.

Masacru in Oklahoma City: 5 persoane au murit in casa, printre care doi copii

publicat 2024-04-23 18:30:09 (Mediafax)
Cinci persoane, inclusiv doi copii, au fost gasite moarte intr-o casa din Oklahoma City. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11485 11486 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.