EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11650 11651 Pag. urm. »

Reuters: Kievul pune restrictii la emiterea pasapoartelor pentru barbatii de varsta militara

publicat 2024-04-25 09:15:04 (Bursa)
Guvernul ucrainean a aprobat reglementari care interzic temporar barbatilor de varsta militara sa solicite pasapoarte in strainatate, inasprind si mai mult restrictiile in incercarea de a rezolva problema lipsei de trupe, relateaza Reuters. ...continuare.

Vremea se schimba radical de Florii. Locul unde temperaturile vor depasi pragul unei zile de vara

publicat 2024-04-25 09:15:04 (Antena3)
Dupa vara de la finalul lunii martie, in aprilie avem un episod de toamna rece cu ploi si temperaturi scazute. Meteorologii au anuntat cum va fi vremea de Florii. ...continuare.

Milioane de sticle de apa "de lux", contaminate cu o bacterie de origine fecala

publicat 2024-04-25 09:15:04 (Antena3)
O bacterie de origine fecala a fost descoperita in una din sursele unui brand de lux de apa. Milioane de sticle au fost neconforme. ...continuare.

Perchezitii in Bucuresti: "Maestru spiritual" si instructor de yoga, discipol al lui Gregorian Bivolaru, acuzat de trafic de persoane si viol | Victimele ar fi fost obligate sa faca videochat

publicat 2024-04-25 09:15:04 (Antena3)
Un instructor de yoga din Bucuresti este acuzat de trafic de persoane si viol. Victimele ar fi fost abuzate, prin obligarea la producerea si difuzarea de materiale pornografice, conform DIICOT, care a efectuat mai multe perchezitii in acest dosar care vizeaza un grup infractional organizat ...continuare.

Lista ambalajelor care vor fi interzise a fost suplimentata de UE

publicat 2024-04-25 09:15:03 (Adevarul)
Parlamentul European a adoptat miercuri noi masuri pentru a face ambalajele mai sustenabile si pentru a reduce cantitatea deseurilor de ambalaje din UE. ...continuare.

Un lant romanesc de restaurante vrea sa deschida 50 de noi localuri in perioada urmatoare

publicat 2024-04-25 09:15:03 (Adevarul)
Lantul romanesc de restaurante Spartan a inregistrat o cifra de afaceri de 48 de milioane de euro in 2023 si intentioneaza sa deschida 50 de noi localuri in perioada urmatoare. ...continuare.

Guvernul da, de la Timisoara, un cadou Timisoarei, de 836 milioane de lei

publicat 2024-04-25 09:00:12 (Puterea)
Guvernul da, de la Timisoara, un cadou Timisoarei, de 836 milioane de lei Guvernul Ciolacu va tine sedinta de azi la Timisoara iar unul din proiectele ce le va adopta este constructia stadionului din municipiu.    Un proiect de Hotarare de Guvern ce va fi adoptat in sedinta Cabinetului Ciolacu ce va avea loc la Timisoara propune construirea unui stadion nou in municipiul de pe malul Begai in […]The post Guvernul da, de la Timisoara, un cadou Timisoarei, de 836 milioane de lei appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Uniunea Europeana deschide o ancheta asupra pietei chineze a dispozitivelor medicale: Tensiuni comerciale intre UE si China

publicat 2024-04-25 09:00:12 (Puterea)
Uniunea Europeana deschide o ancheta asupra pietei chineze a dispozitivelor medicale: Tensiuni comerciale intre UE si China Uniunea Europeana a initiat miercuri o ancheta asupra pietei chineze a dispozitivelor medicale, avand suspiciuni cu privire la practicile „discriminatorii” ale Beijingului fata de produsele europene, in contextul tensiunilor comerciale crescande cu China, conform informatiilor furnizate de AFP. Bruxellesul acuza China ca favorizeaza furnizorii locali pe aceasta piata, in special prin intermediul politicii „cumpara din […]The post Uniunea Europeana deschide o ancheta... ...continuare.

Explorand frontierele culturale: Suprainfinit Collisions aduce arta performativa la Bucuresti

publicat 2024-04-25 09:00:12 (Puterea)
Explorand frontierele culturale: Suprainfinit Collisions aduce arta performativa la Bucuresti Galeria Suprainfinit aduce o premiera in peisajul cultural al Romaniei cu primul maraton de arta performativa din tara: Suprainfinit Collisions. Evenimentul, ce va avea loc pe 28 aprilie, incepe la ora 8 dimineata si se intinde pana la miezul noptii, transformand Bucurestiul in epicentrul unei experiente artistice inedite. Pentru un eveniment de o asemenea amploare, […]The post Explorand frontierele culturale: Suprainfinit Collisions aduce arta performativa la Bucuresti appeared first... ...continuare.

Fratii Micula transforma Tanara Garda comunista intr-un cartier de blocuri

publicat 2024-04-25 09:00:12 (Puterea)
Fratii Micula transforma Tanara Garda comunista intr-un cartier de blocuri Fratii Micula transforma o fabrica textila abandonata din Bucuresti intr-un centru urban modern cu locuinte, birouri, hotel si magazine.   Fratii Ioan si Viorel Micula, cunoscuti ca proprietari ai producatorului de dulciuri si bere European Drinks & Food, ridica un ansamblu imobiliar pe terenurile fostei fabrici comuniste de tricotaje Tanara Garda din Sectorul 5. Proiectul, […]The post Fratii Micula transforma Tanara Garda comunista intr-un cartier de blocuri appeared first on... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11650 11651 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.