EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11414 11415 Pag. urm. »

Romani prinsi la Bologna jefuind trecatori, dupa ce s-au deghizat in Mickey si Minnie Mouse

publicat 2024-04-23 08:30:02 (Adevarul)
Un roman in varsta de 29 de ani a fost arestat la Bologna in timp ce se afla in compania unui compatriot imbracat in Minnie Mouse. Potrivit acuzatiilor, acesta s-a deghizat in mod repetat in Mickey Mouse pentru a jefui trecatorii. ...continuare.

Licitatie pentru studiul de fezabilitate pentru Drumul Expres Bucuresti-Giurgiu

publicat 2024-04-23 08:15:11 (Puterea)
Licitatie pentru studiul de fezabilitate pentru Drumul Expres Bucuresti-Giurgiu Licitatia pentru studiul de fezabilitate pentru Drumul Expres Bucuresti-Giurgiu, investitie de 300 de milioane de euro, urmeaza sa fie lansata in curand, a anuntat presedintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu. Motreanu a mai precizat ca Drumul Expres Bucuresti-Giurgiu presupune o investitie de circa 300 milioane euro. "Investitiile in infrastructura rutiera si feroviara sunt vitale pentru dezvoltarea […]The post Licitatie pentru studiul de fezabilitate pentru Drumul Expres Bucuresti-Giurgiu... ...continuare.

Plangeri in cascada la PPC, mostenitoarea Enel: Facturare intarziata, creditare gratuita si consum suspect

publicat 2024-04-23 08:15:11 (Puterea)
Plangeri in cascada la PPC, mostenitoarea Enel: Facturare intarziata, creditare gratuita si consum suspect Consumatorii reclama diverse probleme cu PPC, legate de facturarea intarziata a energiei electrice si de creditarea gratuita a furnizorului. Mai multi clienti ai PPC, compania care a preluat activele Enel din Romania, au ridicat probleme serioase in legatura cu modul in care furnizorul de energie gestioneaza facturarea si relatia cu clientii sai. Printre plangerile semnalate […]The post Plangeri in cascada la PPC, mostenitoarea Enel: Facturare intarziata, creditare gratuita si consum... ...continuare.

Americanii care scot gaze din Marea Neagra ne dau in judecata

publicat 2024-04-23 08:15:11 (Puterea)
Americanii care scot gaze din Marea Neagra ne dau in judecata Concesionarii proiectului Midia de pe platoul continental al Marii Negre contesta legalitatea aplicarii OUG 91/2023 care le-ar majora redeventele cu pana la 28,57%. Black Sea Oil&Gas (BSOG), Petro Ventures Resources si Gas Plus Dacia, operatorii proiectului de exploatare gaze naturale offshore Midia, au atacat in instanta adresa primita de la Agentia Nationala pentru Resurse Minerale […]The post Americanii care scot gaze din Marea Neagra ne dau in judecata appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Legea arendei ajunge din nou in Parlament

publicat 2024-04-23 08:15:11 (Puterea)
Legea arendei ajunge din nou in Parlament Dupa ce doua initiative legislative identice au fost respinse pana acum, Legea arendei a fost depusa din nou in Parlament. Actul normativ prevede introducerea unei perioade minime de 7 ani pentru contractele de arenda, asa cum au cerut asociatiile de fermieri. In trecut au mai existat doua incercari de modificari cu privire la Legea arendei, […]The post Legea arendei ajunge din nou in Parlament appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

ReturoSGR sau cum ne-au tras o teapa pe banii nostri!

publicat 2024-04-23 08:15:11 (Puterea)
ReturoSGR sau cum ne-au tras o teapa pe banii nostri! In Romania, visul unei societati mai curate si a unui mediu inconjurator protejat a fost intotdeauna o prioritate. Cu toate acestea, in loc sa progreseze catre aceasta directie, pare ca am fost tradati de propria noastra initiativa, ReturoSGR. Ce a inceput ca un sistem promitator de garantie si returnare s-a transformat rapid intr-un dezastru financiar […]The post ReturoSGR sau cum ne-au tras o teapa pe banii nostri! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Potop in sudul Chinei. Zeci de mii de oameni au fost evacuati de urgenta. Cate victime sunt pana acum

publicat 2024-04-23 08:15:11 (ProTV)
Potop in sudul Chinei. Zeci de mii de oameni au fost evacuati de urgenta. Cate victime sunt pana acum Este potop în sudul Chinei, unde zeci de mii de oameni au fost evacuati din cauza puhoaielor. Cea mai prospera si mai populata provincie din tara este afectata de ploi, care au provocat importante alunecari de teren. ...continuare.

Un barbat de 64 de ani a murit dupa ce a fost strivit de un perete, in Vaslui. Cum s-a intamplat tragedia

publicat 2024-04-23 08:15:11 (ProTV)
Un barbat de 64 de ani a murit dupa ce a fost strivit de un perete, in Vaslui. Cum s-a intamplat tragedia Un barbat de 64 de ani din judetul Vaslui si-a gasit sfârsitul dupa ce a fost strivit sub zidul unei case, care s-a prabusit peste el.   ...continuare.

Scandal la nivel inalt. Premierul australian il numeste pe Elon Musk un "miliardar arogant"

publicat 2024-04-23 08:15:09 (Mediafax)
Scandal la nivel inalt. Premierul australian il numeste pe Elon Musk un miliardar arogant Luni, un tribunal australian a ordonat companiei de socializare a lui Musk sa ascunda imaginile cu atacul de saptamana trecuta de la Sydney. ...continuare.

Cercetatorul Adrian Constantin, laureat cu "Nobelul Austriei", despre praful saharian: "Un fenomen vechi. Sunt studii care arata ca exista si in urma cu o mie de ani"

publicat 2024-04-23 08:15:08 (Libertatea)
Cercetatorul Adrian Constantin, laureat cu Nobelul Austriei, despre praful saharian: Un fenomen vechi. Sunt studii care arata ca exista si in urma cu o mie de ani Profesorul Adrian Constantin este un nume de referinta in Austria. In anul 2020, el a obtinut Premiul Wittgenstein, denumit „Nobelul Austriei”, pentru care a primit 1,5 milioane de euro pentru cercetarea in domeniul modelarii matematice, miscarii valurilor si curentilor. Cum se produce ploaia cu praf saharian Este recunoscut si pentru numarul mare de cercetatori de […] ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11414 11415 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.