EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11557 11558 Pag. urm. »

Interdictia care il tine departe pe Gigi Becali de un eveniment important la care viseaza de ani buni

publicat 2024-04-24 12:15:12 (Puterea)
FCSB, echipa finantata de latifundiarul din Pipera, Gigi Becali, este foarte aproape de momentul castigarii SuperLigii de fotbal, insa, dupa cate se pare, patronul nu are de gand sa vina pe stadion pentru a sarbatori impreuna cu jucatorii. Festivitatea de premiere la care Becali va lipsi, dupa toate probabilitatile, ar urma sa aiba loc cu […]The post Interdictia care il tine departe pe Gigi Becali de un eveniment important la care viseaza de ani buni appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Medic, prins in flagrant cand primea mita pentru o cezariana

publicat 2024-04-24 12:15:12 (Puterea)
Un medic ginecolog de la Spitalul Judetean Giurgiu a fost prins in flagrant  in timp ce primea mita pentru efectuarea unei  cezariene. Este vorba despre 900 de lei: 700 pentru medicul ginecolog si 200 pentru alte persoane de la sectia de ginecologie. Flagrantul a fost realizat marti de ofiterii de politie judiciara ai Directiei Generale […]The post Medic, prins in flagrant cand primea mita pentru o cezariana appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Praful saharian peste Romania. Ce spun meteorologii si medicii

publicat 2024-04-24 12:15:12 (Puterea)
Praful saharian a revenit, marti, in tara noastra si persista pana joi, anunta Administratia Nationala de Meteorologie. Medicul Beatrice Mahler avertizeaza ca acest praf patrunde usor in plamani si provoaca iritatii locale. Masinile, strazile, acoperisurile au fost acoperite cu un strat fin de praf saharian care a revenit la primele ore ale diminetii. Proprietarii de […]The post Praful saharian peste Romania. Ce spun meteorologii si medicii appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Dezertare in masa la AUR Buzau: Peste 400 de membri ai filialei de la Nehoiu au fugit la PNL

publicat 2024-04-24 12:15:12 (Puterea)
Dezertare in masa la AUR Buzau, care a pierdut peste 400 de membri ai filialei din orasul Nehoiu. Acestia au parasit formatiunea politica si au migrat catre PNL Buzau, filiala condusa de fostul deputat Adrian Mocanu. Fostii membri AUR Nehoiu au luat aceasta decizie, deoarece erau nemultumiti de faptul ca organizatia nu a fost reprezentata […]The post Dezertare in masa la AUR Buzau: Peste 400 de membri ai filialei de la Nehoiu au fugit la PNL appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Alerta in sanatatea publica: decese cauzate de rujeola!

publicat 2024-04-24 12:15:12 (Puterea)
Rujeola? In Romania? Dar nu era sub control? Ingrijorare maxima si mobilizare in randul specialistilor din domeniul sanatatii! Romania este zguduita de inca un deces cauzat de rujeola. Aceasta tragedie aduce in prim-plan problema grava a scaderii acoperirii vaccinale si a impactului sau devastator asupra sanatatii publice. Expertul in sanatate publica, Ioana Stancel, a adus […]The post Alerta in sanatatea publica: decese cauzate de rujeola! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Targ de Florii in curtea Ministerului Agriculturii (25-27 aprilie)

publicat 2024-04-24 12:15:12 (Puterea)
Targ de Florii in curtea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) in perioada 25 – 27 aprilie 2024. Organizat impreuna cu Cooperativa Caprirom Sud-Muntenia si in parteneriat cu Agentia Nationala a Zonei Montane (ANZM), acesta este primul eveniment de promovare a produselor agroalimentare provenite din zona montana a Romaniei etichetate pe schema de calitate "Produs […]The post Targ de Florii in curtea Ministerului Agriculturii (25-27 aprilie) appeared first on... ...continuare.

Atena si alte orase din Grecia, acoperite de praful saharian (Foto si Video)

publicat 2024-04-24 12:15:12 (Puterea)
Norii de praf din Sahara au acoperit Atena si alte orase grecesti, dupa mai multe zile cu vant puternic, limitand  foarte mult vizibilitatea. Autoritatile au lansat avertismente privind riscurile asupra starii de sanatate. Acesta este unul dintre cele mai grave episoade care a lovit tara din 2018 pana in prezent. Kostas Lagouvardos, director de cercetare […]The post Atena si alte orase din Grecia, acoperite de praful saharian (Foto si Video) appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Ploaia a afectat doua sali de operatie ale Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu. Spatiile vor fi reabilitate

publicat 2024-04-24 12:15:11 (ProTV)
Plafonul de la doua sali de operatie din cadrul blocului operator al Sectiei Chirurgie Generala 1 de la etajul doi al Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Târgu Jiu a fost afectat de infiltratii cauzate de ploaie.   ...continuare.

Mesajul lui Edi Iordanescu dupa accidentarea teribila a lui Olimpiu Morutan, inainte de EURO 2024: "Toti alaturi de tine, Oli"

publicat 2024-04-24 12:15:10 (Money.ro)
Mesajul lui Edi Iordanescu dupa accidentarea teribila a lui Olimpiu Morutan, inainte de EURO 2024, nu a intintarziat sa apara. Selectionerul spera ca jucatorul de 24 de ani sa revina mai puternic. Morutan a suferit o ruptura a tendonului lui Ahile si va fi curand operat. Fotbalistul cotat la 4 milioane de euro va lipsi […]Articolul Mesajul lui Edi Iordanescu dupa accidentarea teribila a lui Olimpiu Morutan, inainte de EURO 2024: "Toti alaturi de tine, Oli" apare prima data in Money.ro. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11557 11558 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.