EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11478 11479 Pag. urm. »

Tactici folosite in razboiul rezidentilor cu turistii: indicatoare si avertismente false, greve ale foamei si garduri "anti-selfie"

publicat 2024-04-23 17:45:02 (Adevarul)
Turismul excesiv pune presiune asupra serviciilor de sanatate, gestionarii deseurilor, aprovizionarii cu apa si locuintelor, toate in detrimentul locuitorilor. ...continuare.

Copii abuzati sexual, fizic si neglijati, indeosebi in mediul rural. "Nepermis de multe cazuri"

publicat 2024-04-23 17:45:02 (Adevarul)
Potrivit unei statistici, in acest an, Directia Generala de Asistenta Sociala Neamt a instrumentat 172 de cazuri de abuz asupra copiilor, majoritatea dintre acestea petrecandu-se in mediul rural. ...continuare.

Ciolacu: Era inadmisibil ca cele doua partide mari sa arbitreze cine castiga Primaria Capitalei, Nicusor Dan sau Piedone

publicat 2024-04-23 17:45:02 (Adevarul)
Premierul Marcel Ciolacu a sustinut in urma anuntarii candidaturii Gabrielei Firea pentru un nou mandat la Primaria Capitalei, ca in opinia sa "era inadmisibil" ca cele doua partide ale Coalitiei sa "sa arbitreze", afirmand ca partidul "are jucatori pe teren". ...continuare.

REPER: Un studiu PE arata ca Romania este pe ultimul loc din UE in sustinerea sectorului privat prin PNRR

publicat 2024-04-23 17:30:12 (ProTV)
REPER: Un studiu PE arata ca Romania este pe ultimul loc din UE in sustinerea sectorului privat prin PNRR Ultimul studiu elaborat de Parlamentul European care analizeaza sumele încasate de top 100 beneficiari din PNRR-urile fiecarui stat membru UE, ne plaseaza pe ultimul loc din Europa în ceea ce priveste beneficiarii din sectorul privat, afirma REPER. ...continuare.

Momentul in care sotul gelos din Bucuresti isi opreste sotia in trafic si o ataca. Dupa incident a vrut sa fuga din tara

publicat 2024-04-23 17:30:12 (ProTV)
Momentul in care sotul gelos din Bucuresti isi opreste sotia in trafic si o ataca. Dupa incident a vrut sa fuga din tara Scene socante surprinse în capitala. O femeie a fost blocata în trafic, lovita cu un cutit si amenintata de sotul cu care se afla în divort. Momentul în care acesta loveste geamul masinii a fost filmat de la etajul unui bloc, de un martor. ...continuare.

Un copil imobilizat la pat din cauza unei boli cumplite a murit intoxicat cu fum, in Ploiesti

publicat 2024-04-23 17:30:12 (ProTV)
Un copil imobilizat la pat din cauza unei boli cumplite a murit intoxicat cu fum, in Ploiesti Un copil de 8 ani din Ploiesti imobilizat la pat din cauza unei boli cumplite a sfârsit intoxicat cu fum în urma unui incendiu izbucnit în locuinta.   ...continuare.

Un sofer si-a mai verificat o data TIR-ul inainte de a iesi din tara prin Timis. Ce a vazut l-a facut sa sune imediat la 112

publicat 2024-04-23 17:30:12 (ProTV)
Un sofer si-a mai verificat o data TIR-ul inainte de a iesi din tara prin Timis. Ce a vazut l-a facut sa sune imediat la 112 Atentia la detalii a unui sofer de TIR l-a salvat de un dosar penal. Omul si-a verificat la sânge camionul dupa o noapte petrecuta într-o parcare de pe autostrada si asa a descoperit ca sigiliul încarcaturii nu mai este intact.   ...continuare.

Acuzatii de infiltrare a spionajului chinez in Parlamentul European. Ce se stie?

publicat 2024-04-23 17:30:09 (Libertatea)
Acuzatii de infiltrare a spionajului chinez in Parlamentul European. Ce se stie? Parchetul federal german a anuntat marti, 23 aprilie 2024, arestarea unui asistent al unui eurodeputat din cadrul partidului de extrema dreapta Alternativa pentru Germania (AfD) sub suspiciunea de spionaj in favoarea Chinei. Diplomatia chineza sustine ca este vorba despre o „calomnie”, relateaza ziarul francez Le Dauphiné libéré, care prezinta elementele stiute pana acum in acest […] ...continuare.

Voyager-1, una dintre cele mai indelungate misiuni spatiale desfasurate de NASA, transmite din nou date catre Pamant

publicat 2024-04-23 17:30:09 (Libertatea)
Voyager-1, una dintre cele mai indelungate misiuni spatiale desfasurate de NASA, transmite din nou date catre Pamant Agentia spatiala americana (NASA) a anuntat ca sonda Voyager-1 trimite din nou informatii catre Pamant, dupa luni de zile in care s-a confruntat cu probleme la sistemul de comunicatii, informeaza marti, 23 aprilie, BBC. Sonda spatiala a NASA, care are o vechime de 46 de ani, este in prezent cel mai indepartat obiect produs de […] ...continuare.

Noi proteste ale medicilor din ambulatoriu. Spun ca nu vor semna contractul cu CNAS daca valoarea punctului pentru consultatie nu va fi majorata

publicat 2024-04-23 17:30:09 (Libertatea)
Noi proteste ale medicilor din ambulatoriu. Spun ca nu vor semna contractul cu CNAS daca valoarea punctului pentru consultatie nu va fi majorata Medici din cabinetele care asigura consultatii in ambulatoriu, decontate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS), au iesit din nou in strada marti, 23 aprilie, si spun ca daca punctul decontat pentru consultatiile acordate nu va fi majorat, atunci nu vor semna contractele cu Casa si cei afectati vor fi pacientii, a relatat news.ro. […] ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11478 11479 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.