EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11407 11408 Pag. urm. »

Horoscop 23 aprilie 2024. Zodia care afla ca dragostea nu le este impartasita

publicat 2024-04-23 06:45:09 (Puterea)
Horoscop 23 aprilie 2024. Zodia care afla ca dragostea nu le este impartasita Astrologii au adus horoscopul zilei de marti, 23 aprilie, si cu aceasta ocazie am aflat care sunt zodiile care trec prin momente dificile. Una dintre acestea va afla ca dragostea nu le este impartasita si vor fi nevoiti sa ia o decizie destul de dificila. Berbec Horoscop 23 aprilie 2024. Berbecii simt nevoia unei schimbari […]The post Horoscop 23 aprilie 2024. Zodia care afla ca dragostea nu le este impartasita appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Sfantul Gheorghe, "grabnic ajutator" in vreme de necaz

publicat 2024-04-23 06:45:09 (Puterea)
Sfantul Gheorghe, grabnic ajutator in vreme de necaz Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, sarbatorit la 23 aprilie, este in evlavia poporului roman, "un aparator, un vindecator de boli si un  grabnic ajutator in vreme de necaz".  "El ne invata sa iubim Biserica lui Hristos si sa marturism credinta nu doar in vremuri bune, ci si in vremuri de incercare, de prigoana si de suferinta", […]The post Sfantul Gheorghe, "grabnic ajutator" in vreme de necaz appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Candidati separati la Primaria Capitalei: Gabriela Firea candideaza pentru PSD, Sebastian Burduja candideaza pentru PNL

publicat 2024-04-23 06:45:09 (Puterea)
Candidati separati la Primaria Capitalei: Gabriela Firea candideaza pentru PSD, Sebastian Burduja candideaza pentru PNL Dupa aproape 15 ore de discutii si negocieri  Coalitia PSD – PNL a decis sa mearga cu candidaturi separate la functia de primar general al Capitalei:  Gabriela Firea (PSD) si Sebastian Burduja (PNL). Sedinta coalitiei de guvernare a inceput luni, in jurul orei 10,00, tema de discutii fiind continuarea sau nu a sustinerii candidaturii doctorului […]The post Candidati separati la Primaria Capitalei: Gabriela Firea candideaza pentru PSD, Sebastian Burduja candideaza pentru PNL... ...continuare.

Dieta, mai eficace ca medicamentele in sindromul de colon iritabil

publicat 2024-04-23 06:45:09 (Puterea)
Dieta, mai eficace ca medicamentele in sindromul de colon iritabil Pentru atenuarea simptomelor caracteristice sindromului de colon iritabil mai eficienta este modificarea dietei decat medicamentele, indica un recent studiu. Potrivit unui studiu recent, efectuat la Universitatea din Gotheburg (Suedia), o dieta sub forma unui tratament alimentar poate fi mai eficienta comparativ cu medicamentele, pentru atenuarea simptomelor asoiate cu sindromul de colon iritabil. Concluziile acestui studiu […]The post Dieta, mai eficace ca medicamentele in sindromul de... ...continuare.

O companie aeriana low cost, campioana Europei la poluare: a emis CO2 cat 7 milioane de masini

publicat 2024-04-23 06:45:06 (Jurnalul-National)
O companie aeriana low cost, campioana Europei la poluare: a emis CO2 cat 7 milioane de masini Companiile aeriene low cost polueaza mai mult ca niciodata, iar peste trei sferturi din emisiile de dioxid de carbon (CO2) ale aviatiei europene nu sunt supuse unui pret al carbonului. Ryanair este cea mai poluanta companie aeriana din Europa pentru al treilea an consecutiv, arata un nou studiu privind emisiile din aviatie in 2023, realizat de grupul ecologic Transport & Environment (T&E). De asemenea, Lufthansa si British Airways sunt al doilea si al treilea cei mai mari poluatori, dar sunt... ...continuare.

Incidente la meciul dintre Petrolul Ploiesti si UTA Arad

publicat 2024-04-23 06:45:02 (Bursa)
Jandarmii de la Gruparea de Jandarmi Mobila Ploiesti au intervenit, luni seara, pe stadion la in timpul desfasurarii partidei de fotbal dintre echipele FC Petrolul Ploiesti si UTA Arad, pe Stadionul 'Ilie Oana' din Ploiesti, descoperind zeci de articole pirotehnice. ...continuare.

"Uita-ma", drogul violului: greu de depistat din cauza amneziei pe care o provoaca victimelor. Ce masuri ia Occidentul

publicat 2024-04-23 06:45:01 (Adevarul)
Uita-ma, drogul violului: greu de depistat din cauza amneziei pe care o provoaca victimelor. Ce masuri ia Occidentul Drogul violului este foarte periculos deoarece nu are nici gust, nici miros, nici culoare. De asemenea, este un drog foarte usor de procurat, atrag atentia expertii, care completeaza ca victimele sufera de amnezie dupa ce inghit "pastila uita-ma", astfel ca a doua zi nu stiu nimic. ...continuare.

Stiinta, pe intelesul tuturor: Longitudinea - cea mai mare bataie de cap a omenirii

publicat 2024-04-23 06:30:06 (Jurnalul-National)
Stiinta, pe intelesul tuturor: Longitudinea - cea mai mare bataie de cap a omenirii Cucerirea marilor si a oceanelor planetei n-a fost tocmai floare la ureche pentru temerarii care s-au avantat in expeditii de explorare si colonizare. De fapt, fara aportul curiosilor cu barbi valvoi care-si storceau creierii in laboratoare stipendiate de lacomele curti princiare ale Europei, nimic nu s-ar fi realizat. ...continuare.

Pantazi Ghica, scriitorul care a propus construirea primului submarin romanesc 

publicat 2024-04-23 06:15:06 (Jurnalul-National)
Pantazi Ghica, scriitorul care a propus construirea primului submarin romanesc  S-au scurs 193 de ani de la nasterea lui Pantazi Ghica (15 martie 1831), incondeiat de Eminescu in Scrisoarea a III-a drept "uraciunea fara suflet, fara cuget/Cu priviri imparosate si la falci umflat si buget/Negru, cocosat si lacom, un izvor de siretlicuri/La tovarasii sai spune veninoaselei-i nimicuri" (omul suferea si de cifoza...).  ...continuare.

Mesaje de Sfantul Gheorghe 2024. Urari si felicitari emotionante pe care le poti transmite celor care isi sarbatoresc onomastica

publicat 2024-04-23 06:15:02 (Antena3)
Mesaje de Sfantul Gheorghe 2024. Urari si felicitari emotionante pe care le poti transmite celor care isi sarbatoresc onomastica Iata cele mai frumoase mesaje, urari si felicitari emotionante pe care le poti transmite celor care isi sarbatoresc onomastica de Sfantul Gheorghe. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11407 11408 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.