EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11474 11475 Pag. urm. »

Vola.ro: Italia, Spania, Grecia, Franta, Malta sunt destinatiile externe preferate de romani pentru perioada de Paste. Pretul mediu pentru un bilet de avion a fost de 238 euro

publicat 2024-04-23 17:00:12 (Money.ro)
Romanii se pregatesc pentru cea mai lunga minivacanta din acest an, in contextul in care anul acesta cele doua sarbatori (1 Mai si Paste) se succed, iar turistii se vor bucura de mai multe zile libere. Potrivit datelor Vola.ro, efectele acestei minivacante prelungite se reflecta si in rezervarile de calatorie ale romanilor. Daca in timpul altor minivacante din an, durata medie de sedere era de 5 zile, de aceasta data, intervalul mediu a crescut la 8 zile."Zborurile catre destinatiile din zona... ...continuare.

ANPC verifica site-urile de cumparaturi Temu si Shein / Comisarii institutiei ii sfatuiesc pe consumatori sa se informeze inainte de achizitia unui produs

publicat 2024-04-23 17:00:12 (Money.ro)
ANPC a anuntat, marti, intr-un comunicat de presa, ca verifica site-urile de cumparaturi si aplicatii care functioneaza ca o piata online, Temu si Shein."Actiunea se concentreaza asupra posibilelor practici comerciale incorecte ale comerciantilor, in relatia cu consumatorii, susceptibile sa deformeze, in mod esential, comportamentul economic al acestora, respectiv potentiale incalcari ale legislatiei orizontale privind siguranta produselor si protectia consumatorilor (reduceri neautentice) si... ...continuare.

Mihai Constantin: Guvernul a aprobat proiecte de investitii in infrastructura de transport si mediu in valoare totala de 260 milioane lei

publicat 2024-04-23 17:00:12 (Money.ro)
"Un pachet de acte normative a fost aprobat astazi de catre Executiv pentru inceperea sau continuarea investitiilor in infrastructura de transport si de mediu. Valoarea proiectelor in investitii aprobate astazi este in suma totala de 260 milioane lei si acopera mai multe regiuni ale tarii in proiecte gestionate de Ministerul Mediului, Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Transporturilor. Cele mai substantiale doua proiecte se refera la imbunatatirea infrastructurii hidrotehnice pe raurile... ...continuare.

O companie importanta concediaza peste 700 de angajati

publicat 2024-04-23 17:00:12 (Money.ro)
O companie importanta concediaza peste 700 de angajati. Este vorba despre Nike, care va elimina aproximativ 740 de locuri de munca de la sediul sau central pana la sfarsitul lunii iunie, ca parte a planului sau multianual de reducere a costurilor, potrivit Bloomberg. Intr-o comunicare oficiala cu statul Oregon de vineri, vicepresedintele Nike, Michele Adams, […]Articolul O companie importanta concediaza peste 700 de angajati apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Guvernul a aprobat ordonanta de urgenta referitoare la investigarea de catre AGIFER a accidentelor si incidentelor pe reteaua de transport cu metroul

publicat 2024-04-23 17:00:12 (Money.ro)
Ministerul Transporturilor precizeaza, marti, intr-un comunicat de presa, ca Romania a adaptat legislatia nationala la cea europeana, punand-o in acord cu directivele adoptate, insa in legatura cu incidentele din reteaua de transport cu metroul mai erau necesare precizari legislative."Aprobarea celui de al treilea pachet feroviar la nivelul Uniunii Europene a condus la adoptarea de acte normative interne de acelasi nivel primar. Astfel in cazul Romaniei a fost adoptata Legea nr.55/2006, care... ...continuare.

Guvernul a aprobat un ajutor de pana la 150.000 euro pentru instalarea panourilor fotovoltaice si statii pentru vehicule electrice, pentru HoReCa si intreprinderile mici si mijlocii

publicat 2024-04-23 17:00:12 (Money.ro)
"Printr-o ordonanta de urgenta, Guvernul sustine intreprinderile mici si mijlocii si domeniul HoReCa pentru a-si asigura energia necesara prin instalarea de panouri fotovoltaice si prin instalarea de statii pentru vehiculele electrice. Programul Electric UP continua cu o noua etapa de finantare in care se acorda un ajutor de pana la 150.000 de euro pentru fiecare beneficiar. Trei sferturi din valoarea cheltuielilor eligibile sunt acoperite din fonduri primite prin acest program, IMM-urile... ...continuare.

Actiune de amploare, cu sprijin Europol si FBI, pentru anihilarea unui "supercartel" al drogurilor

publicat 2024-04-23 17:00:11 (Mediafax)
23 de persoane suspectate ca lucreaza pentru seful incarcerat al unui cartel european al drogurilor care controleaza o mare parte a vanzarilor de cocaina din Europa au fost arestati. Printre cei arestati se numara politisti de rang inalt. ...continuare.

Muzeul Lenin, care functiona in Finlanda din 1946, va fi inchis. "Vechiul nume nu mai corespunde continutului expozitiei noastre"

publicat 2024-04-23 17:00:08 (Libertatea)
Muzeul Lenin functiona din 1946 in orasul finlandez Tampere, locul in care revolutionarul rus care a condus partidul bolsevic, Vladimir Ilici Lenin, si fostul dictator sovietic Iosif Stalin s-au intalnit pentru prima data in 1905, relateaza site­-ul Yle si agentia rusa de presa Interfax. „Muzeul Lenin, fondat de Societatea Finlandeza-Sovietica, functioneaza de 78 de ani in […] ...continuare.

Filmul mazilirii lui Catalin Cirstoiu. Detalii din culisele sedintei de 15 ore a liderilor PSD si PNL

publicat 2024-04-23 17:00:08 (Libertatea)
Retragerea lui Catalin Cirstoiu a fost doar o problema de timp in coalitie, in conditiile in care primele tensiuni au aparut la inceputul lunii aprilie, insa a fost nevoie de trei saptamani pentru ca PSD si PNL sa-l indeparteze si sa mearga pe variantele Gabriela Firea si Sebastian Burduja. De o sedinta de 15 ore […] ...continuare.

Ministerul Muncii anunta platforma prin care persoanele fizice pot angaja si plati legal personal pentru activitati casnice

publicat 2024-04-23 17:00:08 (Libertatea)
Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale anunta marti, 23 aprilie, o noutate pe piata muncii, prin lansarea unei platforme prin care persoanele fizice pot angaja si plati legal personal pentru activitati casnice, iar prestatorii beneficiaza de drepturi pe care le au si angajatii, relateaza News.ro. „Noutate pe piata muncii: persoanele fizice pot angaja si plati legal […] ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11474 11475 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.