EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11497 11498 Pag. urm. »

Unul dintre cei mai controversati rapperi din lume va concerta la festivalul Beach Please, de la Costinesti

publicat 2024-04-23 20:00:10 (ProTV)
Unul dintre cei mai controversati rapperi din lume va concerta la festivalul Beach Please, de la Costinesti Travis Scott, unul dintre cei mai cunoscuti rapperi la nivel mondial, urmeaza sa concerteze la vara în Costinesti, la festivalul Beach Please. Anuntul facut luni seara a creat o adevarata isterie printre fani.   ...continuare.

Cum ar fi cumparat Donald Trump tacerea unei starlete de filme pentru adulti. "Se numeste democratie"

publicat 2024-04-23 20:00:10 (ProTV)
Cum ar fi cumparat Donald Trump tacerea unei starlete de filme pentru adulti. Se numeste democratie „Conspiratie infractionala si frauda electorala”. Asa rezuma procurorii new-yorkezi acuzatiile aduse lui Donald Trump în primul proces penal deschis vreodata împotriva unui fost presedinte american.   ...continuare.

Liderul sarbilor bosniaci ameninta din Rusia cu secesiunea. "Nu mai dorim sa impartim cu bosniacii nici macar aerul"

publicat 2024-04-23 20:00:10 (ProTV)
Liderul sarbilor bosniaci ameninta din Rusia cu secesiunea. Nu mai dorim sa impartim cu bosniacii nici macar aerul Liderul sârbilor bosniaci ameninta din nou cu separarea de Bosnia-Hertegovina, printr-o declaratie facuta la Sankt Petersburg.   ...continuare.

Condimentul pe care trebuie sa-l pui in omleta. Are un efect fantastic asupra organismului, te mentine in cea mai buna forma

publicat 2024-04-23 20:00:10 (ProTV)
Condimentul pe care trebuie sa-l pui in omleta. Are un efect fantastic asupra organismului, te mentine in cea mai buna forma Condimentul pe care trebuie sa-l pui în omleta. Are un efect fantastic asupra organismului, te mentine în cea mai buna forma ...continuare.

Europenii vor sa-si intareasca armatele, in timp ce Ucraina primeste un nou pachet de ajutor

publicat 2024-04-23 20:00:10 (ProTV)
Europenii vor sa-si intareasca armatele, in timp ce Ucraina primeste un nou pachet de ajutor Noul pachet de ajutor american pentru Ucraina va include si rachete ghidate cu o raza de actiune de 300 de km.   ...continuare.

Sepsi - FCSB, meci intre ultima si prima clasata din playoff. Covasnenii n-au mai castigat pe teren propriu in fata ros-albastrilor de sase ani!

publicat 2024-04-23 20:00:09 (OnlineSport)
Etapa a 6-a din playoff, în Liga 1, propune miercuri, 24 aprilie, doua meciuri cu implicatii la vârful ierarhiei. Liderul FCSB merge pe terenul ultimei clasate Sepsi, în timp ce fosta campioana Farul primeste vizita Rapidului, singura echipa din playoff fara victorie.  ...continuare.

Senatul american dezbate planul de ajutor destinat Ucrainei, Israelului si Taiwanului, care poate fi adoptat pana la sfarsitul acestei saptamani

publicat 2024-04-23 20:00:09 (Money.ro)
Senatul american dezbate planul de ajutor destinat Ucrainei, Israelului si Taiwanului, care poate fi adoptat pana la sfarsitul acestei saptamani Liderul senatorilor democrati, care detin controlul Camerei superioare a Congresului american, Chuck Schumer, a promis inca de sambata "sa termine treaba" fara intarziere.Liderul senatorilor republicani Mitch McConnell aprecia ca "a venit randul Senatului sa marcheze istoria" prin adoptarea uriasului program de asistenta militara pe care Joe Biden il cere de luni de zile.Textul, care prevede o anvelopa uriasa de 95 de miliarde de dolari, constand in ajutoare destinate Ucrainei,... ...continuare.

Apple va organiza un eveniment pe 7 mai, asteptarile fiind ca va lansa versiuni noi ale iPad Pro si iPad Air

publicat 2024-04-23 20:00:09 (Money.ro)
Apple va organiza un eveniment pe 7 mai, asteptarile fiind ca va lansa versiuni noi ale iPad Pro si iPad Air Compania din Cupertino, California, nu a dezvaluit mai multe detalii despre evenimentul care va incepe la ora 2 p.m. GMT.Bloomberg News a relatat in martie ca furnizorii din strainatate ai Apple au intensificat productia noilor iPaduri si o lansare a fost planificata pentru inceputul lunii mai.Noile modele ar reprezenta prima revizuire de catre Apple a acestei game din 2018.Potentiala lansare vine intr-un moment in care vanzarile de iPaduri au scazut. Vanzarile au scazut cu 25%, pana la 7,02... ...continuare.

Serghei Soigu anunta un numar impresionant de morti in tabara dusmanilor ucraineni

publicat 2024-04-23 20:00:08 (Mediafax)
Serghei Soigu anunta un numar impresionant de morti in tabara dusmanilor ucraineni Fortele armate ucrainene au pierdut aproape jumatate de milion de soldati de la inceputul razboiului. Ministrul rus al Apararii, Serghei Soigu, a declarat acest lucru in cadrul unei intalniri. Kievul "nu si-a indeplinit obiectivele in contraofensiva pregatita de instructorii NATO", a adaugat ministrul lui Putin. ...continuare.

Kievul si Washingtonul lucreaza la un acord bilateral de securitate, in timp ce Senatul SUA dezbate pachetul de asistenta militara. Progrese in dotarea Ucrainei cu rachete ATACMS

publicat 2024-04-23 20:00:07 (Libertatea)
Kievul si Washingtonul lucreaza la un acord bilateral de securitate, in timp ce Senatul SUA dezbate pachetul de asistenta militara. Progrese in dotarea Ucrainei cu rachete ATACMS Ucraina si Statele Unite au „inceput sa lucreze la un acord de securitate”, a anuntat luni, 22 aprilie, presedintele ucrainean Volodimir Zelenski, transmite France-Presse, potrivit news.ro. „Echipele noastre, Ucraina si Statele Unite, au inceput sa lucreze la un acord bilateral de securitate”, a precizat seful statului ucrainean in urma unei conversatii telefonice cu omologul sau […] ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11497 11498 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.