EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11417 11418 Pag. urm. »

Sute de elevi de liceu din Europa au dezbatut probleme politice in cadrul unui program international. "Este foarte dificil"

publicat 2024-04-23 09:00:15 (ProTV)
Un numar de 300 de elevi de liceu din România, Italia, Spania si Germania au dezbatut problemele politice ale lumii si au încercat sa gaseasca solutii într-un format asemanator cu cel de la ONU.   ...continuare.

Compania care fabrica unul dintre cele mai populare produse romanesti a fost cumparata de un gigant strain

publicat 2024-04-23 09:00:15 (ProTV)
Compania Trei Brutari, care produce cea mai vânduta pâine la nivel national, brandul Boiereasca, a fost cumparata de grupul mexican Bimbo, cea mai mare companie de panificatie din lume, potrivit Profit.ro. ...continuare.

Locul misterios din Europa unde oamenii gasesc ramasite umane la tot pasul. Motivul pentru care sunt ingropate acolo

publicat 2024-04-23 09:00:15 (ProTV)
O plimbare pe plaja poate transforma pe oricine într-un explorator al trecutului, mai ales când descoperirile includ ramasite umane antice.   ...continuare.

Autoritatea antitrust din Italia investigheaza modul in care Enel a comunicat clientilor cresterea preturilor gazelor si electricitatii

publicat 2024-04-23 09:00:15 (Money.ro)
Autoritatea antitrust din Italia investigheaza modul in care Enel a comunicat clientilor cresterea preturilor gazelor si electricitatii Autoritatea a declarat ca din ianuarie a primit plangeri de la peste 600 de clienti si companii mici cu privire la cresterile facturilor pentru energie efectuate de Enel Energia, detinuta integral de Enel, pentru perioada octombrie 2023-ianuarie 2024.Clientii s-au plans de lipsa unei comunicari clare si scrise din partea Enel pentru a-i informa cu privire la viitoarele cresteri de preturi, lucru care i-a lipsit de sansa de a renunta la contracte si de a trece la alt furnizor.Enel Energia a... ...continuare.

Klaus Iohannis, primit de presedintele Republicii Coreea, Yoon Suk-yeol

publicat 2024-04-23 09:00:14 (Mediafax)
Klaus Iohannis, primit de presedintele Republicii Coreea, Yoon Suk-yeol Presedintele Republicii Coreea, Yoon Suk-yeol, l-a primit marti pe Klaus Iohannis, aflat in vizita oficiala in Coreea de Sud. ...continuare.

Raluca Turcan anunta lansarea unui apel pentru restaurarea caselor memoriale

publicat 2024-04-23 09:00:14 (Mediafax)
Raluca Turcan anunta lansarea unui apel pentru restaurarea caselor memoriale "E o bucurie sa anunt ca, intr-un timp foarte scurt, am reusit o mare realizare: lansarea unui apel de amploare pentru restaurarea, conservarea si punerea in valoare a caselor memoriale. Apelul marcheaza o noua etapa in conservarea si promovarea patrimoniului cultural romanesc, subliniaza importanta vitala a acestor emblematice simboluri ale patrimoniului, consolidand astfel angajamentul fata de pastrarea mostenirii culturale pentru generatiile viitoare", a transmis, pe Facebook, ministrul... ...continuare.

Momentul in care doua elicoptere ale marinei malaysiene se ciocnesc in aer. Zece militari au murit | VIDEO

publicat 2024-04-23 09:00:08 (Libertatea)
Momentul in care doua elicoptere ale marinei malaysiene se ciocnesc in aer. Zece militari au murit | VIDEO Doua elicoptere ale marinei malaysiene s-au ciocnit in aer in timpul unei repetitii pentru o parada navala, marti, toti cei 10 membri ai echipajelor de la bord fiind ucisi, a anuntat marina, intr-un comunicat, citat de Reuters. Incidentul a avut loc la baza navala Lumut, din statul vestic Perak, la 9:32, marti dimineata, a anuntat […] ...continuare.

Prognoza meteo pe 4 saptamani. Cum se anunta vremea de 1 Mai si cand cresc temperaturile. Zonele in care sunt asteptate ploi

publicat 2024-04-23 09:00:08 (Libertatea)
Prognoza meteo pe 4 saptamani. Cum se anunta vremea de 1 Mai si cand cresc temperaturile. Zonele in care sunt asteptate ploi Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a anuntat cum va fi vremea in urmatoarele 4 saptamani. Valorile termice vor fi mai coborate decat cele specifice pentru aceasta saptamana in regiunile vestice si nord-vestice, iar ploi puternice se vor inregistra in toata tara. Saptamana 22.04.2024 - 29.04.2024 Valorile termice vor fi mai coborate decat cele specifice pentru […] ...continuare.

Lovitura prin ricoseu. SUA pun tunurile pe un batalion israelian 

publicat 2024-04-23 09:00:08 (Jurnalul-National)
Liderii israelieni au luat foc, anuntand ca se vor opune cu fermitate oricaror eventuale sanctiuni internationale impuse vreunei unitati militare evreiesti acuzate pentru presupuse incalcari ale drepturilor omului. Presa din Israel a dezvaluit ca administratia de la Washington intentioneaza sa adopte primele sanctiuni contra armatei israeliene.  ...continuare.

PSD si PNL merg cu candidati separati la Primaria Capitalei: Gabriela Firea si Sebastian Burduja

publicat 2024-04-23 09:00:08 (Income-Magazine)
PSD si PNL nu mai merg pe mana medicului Catalin Cirstoiu la Primaria Capitalei. Liderii celor doua partide au decis sa-i arunce in cursa pe Gabriela Firea si Sebastian Burduja, potrivit unor surse politice citate de Antena 3 CNN. Argumentul este acela de a incerca sa maximizeze electoratele celor doua partide. Decizia de a merge […] ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11417 11418 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.