Pilonul II Exatlon Evaluarea Nationala

Inapoi in timp. Istoria unei retete care nu se demodeaza. Cum sa o pregatesti ca la restaurant

publicat 2018-04-18 10:45:16 (Realitatea TV)

Inapoi in timp. Istoria unei retete care nu se demodeaza. Cum sa o pregatesti ca la restaurant Rata cu sos de portocale este una dintre cele mai populare retete frantuzesti, o combinatie uimitoare de arome, ale carei origini vin de fapt din Orientul Mijlociu. Italienii pretind insa ca reteta a plecat de la ei, undeva prin secolul 16, si astfel a ajuns la francezi. In Marea Britanie, preparatul a luat cu asalt meniurile restaurantelor in anii 60, iar in 1975, o comedie italiana a fost numita dupa el: L'anatra all'arancia.Si totusi, de ce toata lumea crede ca reteta apartine francezilor? Pentru ca intotdeauna au stiut cum sa-si promoveze bucataria nationala.

Alte stiri de la Realitatea TV:

eMAG Special - Vara asta ai tot ce-ti trebuie la jumatate de pret
Simona Halep, pariu cu Ion Čširiac. Ce va face miliardarul daca Halep castiga la Roland Garros
Verdict devastator pentru Guvernul Dancila
Criza politica din Italia se adanceste. Se cere judecarea presedintelui Matarella
eMAG Weekend prelungit - Surpriza mare din partea celui mai mare retailer online din Romania
Bomba! A fost eliminata rivala nr. 1 a Simonei Halep la Roland Garros!
Fostul presedinte al SUA, internat de urgenta in spital
eMAG - Iti simplifici viata cu electrocasnicele astea la promotie
Atentie! 3 cupluri din zodiac care se vor destrama in vara 2018
Ce legatura are acest iPhone cu masinile Tesla si de ce costa 4.000 dolari
A doua zi de RUSALII. Ce sa NU faci azi sub nicio forma ca sa nu fii "luat din Rusalii"
A doua zi de Rusalii - Ce surprize ne face vremea
Tensiuni militare intre China si SUA
Salvare miraculoasa. Un copil de 4 ani, salvat de "Spider Man"
De cate voturi mai este nevoie pentru daramarea Guvernului Dancila

Cumparaturi online - Emag.ro



© Copyright 2000-2018 iStorm. Toate drepturile rezervate.