EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11198 11199 Pag. urm. »

Max Verstappen, victorie in prima cursa de sprint a anului

publicat 2024-04-20 15:45:11 (OnlineSport)
Campionul mondial Max Verstappen s-a impus, sâmbata, în cursa de sprint din cadrul Grand Prix-ului de Formula 1 al Chinei. ...continuare.

Un giurgiuvean a gasit un proiectil in timp ce sapa la fundatia unei case

publicat 2024-04-20 15:45:10 (Mediafax)
Un giurgiuvean a gasit un proiectil in timp ce sapa la fundatia unei case "In timp ce sapa la fundatia unei case, un giurgiuvean a observat un obiect ce parea a fi un proiectil. Acesta a oprit lucrarile si a cerut ajutor, prin intermediul numarului unic de urgenta 112. S-a intamplat, in aceasta dupa-amiaza, in localitatea Vedea. La fata locului, pirotehnicienii au constatat faptul ca era vorba despre un proiectil exploziv, de calibrul 75 mm. Acesta a fost ridicat si transportat in siguranta, urmand sa fie distrus. La caz a fost prezent si un echipaj de Politie",... ...continuare.

Stefania, iubita lui Speak, a dezvaluit care este locul in care nu vrea sa se mai intoarca. "A zis o chestie foarte interesanta"

publicat 2024-04-20 15:45:09 (Libertatea)
Stefania, iubita lui Speak, a dezvaluit care este locul in care nu vrea sa se mai intoarca. A zis o chestie foarte interesanta Stefania si Speak formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi petrec mult timp impreuna si adora sa plece in vacante pentru a descoperi locuri noi. Intr-un interviu acordat revistei Unica, artista a dezvaluit care este locul in care nu ar vrea sa mai ajunga niciodata, dar si care este preferatul ei […] ...continuare.

Jurnalul lui Daniel Pavel la "Survivor All Stars". Prezentatorul s-a intors in Romania: "Urmeaza niste vesti importante"

publicat 2024-04-20 15:45:09 (Libertatea)
Jurnalul lui Daniel Pavel la Survivor All Stars. Prezentatorul s-a intors in Romania: Urmeaza niste vesti importante Daniel Pavel face noi dezvaluiri despre „Survivor All Stars” in jurnalul sau exclusiv pentru Libertatea. Prezentatorul de la PRO TV s-a intors in Romania, insa ii asigura pe fanii emisiunii ca surprizele nu se vor opri. Dupa mai bine de trei luni petrecute in Republica Dominicana, Daniel Pavel s-a intors in Romania. Prezentatorului de la […] ...continuare.

Hotelul din Oregon care apare in filmul horror "Stralucirea" a luat foc. Pompierii au stins incendiul

publicat 2024-04-20 15:45:09 (Libertatea)
Hotelul din Oregon care apare in filmul horror Stralucirea a luat foc. Pompierii au stins incendiul Timberline Lodge, binecunoscutul hotel din horror-ul „The Shining” (n.r „Stralucirea”), cu Jack Nicholson in rolul principal, a fost avariat intr-un incendiu, joi, 18 aprilie, relateaza ABC News. Pompierii au stins focul si nimeni nu a fost ranit Pompierii au ajuns la hotelul din Government Camp, statul american Oregon, 100 de kilometri est de Portland, si […] ...continuare.

Ambasada Spaniei si Institutul Cervantes sarbatoresc Ziua internationala a cartii si Ziua internationala a limbii spaniole

publicat 2024-04-20 15:45:09 (Jurnalul-National)
Ambasada Spaniei si Institutul Cervantes sarbatoresc Ziua internationala a cartii si Ziua internationala a limbii spaniole Ambasada Spaniei si Institutul Cervantes din Bucuresti vor celebra pe 23 aprilie 2024 Ziua internationala a limbii spaniole si Ziua internationala a cartii, cu lectura unor fragmente din volumul Infinitul intr-o trestie, de Irene Vallejo, citite de Ambasadorii iberoamericani si directorul Institutul Cervantes din Bucuresti, Jorge Jiménez-Zumalacarregui. ...continuare.

Romania comunista in presa vremii. Momentul 28 martie 1974, cand republica "populara" devenea "socialista"

publicat 2024-04-20 15:45:02 (Adevarul)
Prima pagina a ziarului "Drum Nou" din Brasov de acum o jumatate de secol, dupa ce tara noastra devenea Republica Socialista Romania, continea doar juramantul si discursul lui Nicolae Ceausescu. ...continuare.

Marcel Ciolacu o apara pe Gabriela Firea: "N-a avut nicio treaba cu azilele groazei"

publicat 2024-04-20 15:45:02 (Adevarul)
Premierul Marcel Ciolacu a declarat sambata ca Gabriela Firea "n-a avut nicio treaba cu azilele groazei", iar "nenorocirile" de acolo erau cunoscute, fiind organizat si "clocit" un atac cu cateva luni inainte ca el sa fie numit in fruntea Guvernului. ...continuare.

"Cutia neagra" pentru masini, obligatorie din iulie. Ce reprezinta ea, de fapt, si de ce unii o considera controversata

publicat 2024-04-20 15:30:14 (Puterea)
Cutia neagra pentru masini, obligatorie din iulie. Ce reprezinta ea, de fapt, si de ce unii o considera controversata Incepand din vara acestui an, pe toate masinile noi va fi instalata asa-numita "cutie neagra". Masura vine ca urmarea a regulilor impuse la nivel european, dar multi considera ca acest dispozitiv este unul controversat. Iata ce reprezinta el, de fapt, si la ce poate fi de ajutor. Event Data Recorder (EDR), cunoscut si sub numele […]The post "Cutia neagra" pentru masini, obligatorie din iulie. Ce reprezinta ea, de fapt, si de ce unii o considera controversata appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Piedone, despre "dreptul" primit de Nicusor Dan: I-au impartit! Un milion si jumatate de euro s-au dus numai la Hotnews

publicat 2024-04-20 15:30:14 (Puterea)
Piedone, despre dreptul primit de Nicusor Dan: I-au impartit! Un milion si jumatate de euro s-au dus numai la Hotnews Candidatul pentru functia de primar al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a emis declaratii puternice in urma unor acuzatii de implicare in donatii controversate. Confruntat cu afirmatiile potrivit carora Nicusor Dan ar fi primit 5 milioane de euro din partea BitDefender, Piedone a raspuns ferm jurnalistilor. Jurnalistii l-au intrebat pe Cristian Popescu Piedone despre informatia aparuta […]The post Piedone, despre "dreptul" primit de Nicusor Dan: I-au impartit! Un milion si jumatate... ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11198 11199 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.