EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11649 11650 Pag. urm. »

Guvernul da, de la Timisoara, un cadou Timisoarei, de 836 milioane de lei

publicat 2024-04-25 09:00:12 (Puterea)
Guvernul Ciolacu va tine sedinta de azi la Timisoara iar unul din proiectele ce le va adopta este constructia stadionului din municipiu.    Un proiect de Hotarare de Guvern ce va fi adoptat in sedinta Cabinetului Ciolacu ce va avea loc la Timisoara propune construirea unui stadion nou in municipiul de pe malul Begai in […]The post Guvernul da, de la Timisoara, un cadou Timisoarei, de 836 milioane de lei appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Uniunea Europeana deschide o ancheta asupra pietei chineze a dispozitivelor medicale: Tensiuni comerciale intre UE si China

publicat 2024-04-25 09:00:12 (Puterea)
Uniunea Europeana a initiat miercuri o ancheta asupra pietei chineze a dispozitivelor medicale, avand suspiciuni cu privire la practicile „discriminatorii” ale Beijingului fata de produsele europene, in contextul tensiunilor comerciale crescande cu China, conform informatiilor furnizate de AFP. Bruxellesul acuza China ca favorizeaza furnizorii locali pe aceasta piata, in special prin intermediul politicii „cumpara din […]The post Uniunea Europeana deschide o ancheta... ...continuare.

Explorand frontierele culturale: Suprainfinit Collisions aduce arta performativa la Bucuresti

publicat 2024-04-25 09:00:12 (Puterea)
Galeria Suprainfinit aduce o premiera in peisajul cultural al Romaniei cu primul maraton de arta performativa din tara: Suprainfinit Collisions. Evenimentul, ce va avea loc pe 28 aprilie, incepe la ora 8 dimineata si se intinde pana la miezul noptii, transformand Bucurestiul in epicentrul unei experiente artistice inedite. Pentru un eveniment de o asemenea amploare, […]The post Explorand frontierele culturale: Suprainfinit Collisions aduce arta performativa la Bucuresti appeared first... ...continuare.

Fratii Micula transforma Tanara Garda comunista intr-un cartier de blocuri

publicat 2024-04-25 09:00:12 (Puterea)
Fratii Micula transforma o fabrica textila abandonata din Bucuresti intr-un centru urban modern cu locuinte, birouri, hotel si magazine.   Fratii Ioan si Viorel Micula, cunoscuti ca proprietari ai producatorului de dulciuri si bere European Drinks & Food, ridica un ansamblu imobiliar pe terenurile fostei fabrici comuniste de tricotaje Tanara Garda din Sectorul 5. Proiectul, […]The post Fratii Micula transforma Tanara Garda comunista intr-un cartier de blocuri appeared first on... ...continuare.

"Nu au vrut". Reactia halucinanta a medicilor cand o mama si-a dus bebelusul la spital, cu probleme grave. Fetita a murit

publicat 2024-04-25 09:00:11 (ProTV)
Nu au vrut. Reactia halucinanta a medicilor cand o mama si-a dus bebelusul la spital, cu probleme grave. Fetita a murit O fetita de nici doi ani a murit dupa ce a ingerat bilute magnetice. Familia fetitei este din România, dar este stabilita de 12 ani în Germania. ...continuare.

SURSE: Discipolul lui Gregorian Bivolaru, saltat de politisti dupa ce a recrutat opt victime, pe care le-a exploatat sexual

publicat 2024-04-25 09:00:11 (ProTV)
SURSE: Discipolul lui Gregorian Bivolaru, saltat de politisti dupa ce a recrutat opt victime, pe care le-a exploatat sexual Un instructor de yoga este acuzat ca a recrutat opt victime, pe care le-a exploatat sexual, obtinând astfel 1,4 milioane de euro. Ar fi vorba despre Eugen Mirtz, discipol al lui Gregorian Bivolaru, conform surselor Stirile PROTV. ...continuare.

Rusia nu exclude o stagnare a exporturilor sale de GNL in urmatorii patru ani, un semn al impactului sanctiunilor occidentale

publicat 2024-04-25 09:00:11 (Money.ro)
Rusia nu exclude o stagnare a exporturilor sale de GNL in urmatorii patru ani, un semn al impactului sanctiunilor occidentale In scenariile "conservatoare" si "de stres" ale ministerului, acestea din urma nefacute publice, productia de GNL ar stagna la 38,6 milioane de tone in fiecare an din perioada 2025-2027, potrivit unui document vazut de Reuters.Scenariul de baza, cel mai optimist, prevede o crestere la 56,6 milioane de tone in 2027, de la 33,3 milioane in 2023.Rusia spune ca doreste sa asigure 20% din piata globala de GNL pana in 2030-2035, fata de aproximativ 8% in prezent, datorita noilor centrale situate... ...continuare.

Ciolacu: "Eu nu cer retragerea lui Piedone"

publicat 2024-04-25 09:00:11 (Money.ro)
Ciolacu: Eu nu cer retragerea lui Piedone Marcel Ciolacu a transmis, la Romania TV, ca nu a cerut niciodata explicit retragerea din cursa pentru Bucuresti a lui Cristian Popescu Piedone. Eu nu cer retragerea lui Piedone. Am cerut-o? Nu. V-am explicat chiar de vreo doua ori. Mi s-a parut mie destul de clar. Dar, daca doriti, a treia oara, poate iese mai bine. Eu nu cer retragerea Domnului Piedone, i-a raspuns Marcel Ciolacu moderatorului . Premierul reclama ca nimeni nu mai vorbeste despre "performantele" lui Nicusor Dan si Clotilde... ...continuare.

Prada si-a eclipsat rivalii in primul trimestru cu o crestere de 16% a vanzarilor, sustinute de brandul Miu Miu

publicat 2024-04-25 09:00:11 (Money.ro)
Prada si-a eclipsat rivalii in primul trimestru cu o crestere de 16% a vanzarilor, sustinute de brandul Miu Miu Prada, companie detinuta de o familie, a raportat miercuri vanzari in crestere cu 16%, pana la 1,19 miliarde de euro (1,27 miliarde de dolari) la cursuri de schimb constante, putin peste un consens de 1,14 miliarde de euro al analistilor analisti.Performanta sa contrasteaza cu cea a proprietarului Gucci, Kering. Grupul francez a estimat marti o scadere cu 40% pana la 45% a profitului operational din primul semestru, dupa ce vanzarile din primul trimestru au scazut.Vanzarile LVMH au crescut cu... ...continuare.

Perchezitii cu mascati la Ministerul de Externe al Republicii Moldova, intr-o cauza penala tinuta secreta. "Mai multe informatii nu am voie sa divulg"

publicat 2024-04-25 09:00:08 (Libertatea)
Perchezitii cu mascati la Ministerul de Externe al Republicii Moldova, intr-o cauza penala tinuta secreta. Mai multe informatii nu am voie sa divulg Procurorii si ofiterii Serviciului de Informatii si Securitate din Republica Moldova au efectuat, miercuri, perchezitii la Ministerul de Externe de la Chisinau, in baza unei actiuni procesual-penale. Unele canale de Telegram au scris ca ancheta l-a viza pe seful Directiei Consulare MAE, Vasile Mircos, informatie care nu a fost confirmata, relateaza Unimedia si Jurnal.md. „In […] ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11649 11650 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.