EMAG

Gen Z. Tribe lifestyle. InCotro in Cotroceni: care este povestea uneia dintre cele mai noi cafenele din cel mai boem cartier al Bucurestiului?

publicat 2023-06-02 00:15:12 (Ziarul Financiar)

Gen Z. Tribe lifestyle. InCotro in Cotroceni: care este povestea uneia dintre cele mai noi cafenele din cel mai boem cartier al Bucurestiului? Autor: Alina-Elena Vasiliu Cu acest proiect, Alexandru Militaru spune ca si-a propus sa raspandeasca bunatatea cafelei si sa construiasca o comunitate intr-un mediu placut.

Alte stiri de la Ziarul Financiar:

Exclusiv ZF. Ce vrea sa faca AROBS cu cele 55 mil. euro din viitoarea majorare de capital. CEO: "Suntem pregatiti sa ne diluam ca actionari si in acest fel sa crestem si mai mult."
ZF 25 de ani. Cine sunt antreprenorii care se intorc in acelasi domeniu si investesc din nou chiar si dupa ce au incasat zeci de milioane de euro din primul business?
ZF 25 de ani. Cine sunt antreprenorii care s-au intors "la origini" si au investit in acelasi sector de activitate dupa ce si-au vandut afacerile create initial unor giganti straini?
ZF Agropower. Branzeturile maturate, un produs de nisa, devin un pariu pentru tot mai multi producatori, chiar si la export. "Acum 10-15 ani vinurile calitative nu erau la mare cautare, dar acum se consuma la fiecare masa. Asa va fi si cu branza"
ZF Logistica Businessului, un proiect ZF & Element Industrial. Irina Boureanu, Topanel: "Facem o noua fabrica de panouri termoizolante la Ramnicu Valcea. Investitia se ridica la 10 mil. euro si va fi gata in septembrie 2024"
Aeroporturile locale au avut peste 7,3 milioane de pasageri in aceasta vara, depasind pentru prima data nivelul din 2019, ultimul an de normalitate
ZF Health&Pharma Summit '23. Intre performanta si supravietuire in Sanatate: Fondurile alocate sanatatii s-au dublat in ultimii cinci ani. Intrebarea este cum poate fi imbunatatita mai mult starea de sanatate a romanilor?
Cui ii este frica de salarii mai mari? Bancilor centrale. Negocierile salariale sunt, pana la urma, o lupta pentru putere intre muncitori si proprietarii de capital
Opinie FT: De ce consumatorul american de neclintit risca sa devina precum dragonul chinez amortit
Mai multe restaurante Pizza Hut vor fi inchise pentru reorganizare cu scopul optimizarii costurilor. Sphera Group, administrator: Optimizam costurile si crestem agilitatea in conditiile unei concurente tot mai ridicate
Editia 26 septembrie 2023 epaper
ZF Bankers 2023. Alexandra Smedoiu, partener, Deloitte Romania: Proiecte exista, sunt si foarte multe lichiditati in piata. Cred ca se vor gasi si cofinantari pentru aceste fonduri. Investitorii cauta sa investeasca banii in altceva decat depozite bancare
Realitatea cifrelor: Cine are un credit ipotecar de 70.000 de euro pe 30 de ani legat de IRCC a ramas cu 6.000 de lei in buzunar in ultimul an fata de o persoana cu un credit ipotecar legat de ROBOR. In luna octombrie 2022, ratele creditelor ipotecarelor in lei legate de ROBOR erau cu 70-80% mai mari fata de octombrie 2021
Care este legatura dintre Wes Anderson si una dintre cele mai cunoscute cafenele de specialitate din Bucuresti?
Grafic: Evolutia principalilor indicatori de business ai companiei iStyle Retail SRL

Cumparaturi online - Emag.ro
© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.