EMAG

Horoscop

Ultimele cautari

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Articole

Stiri locale


Stirea cautata nu exista in baza noastra de date.

Ultimele Stiri « Pag. ant. 1 2 3 4 5 ... 11437 11438 Pag. urm. »

S-au pus bazele unei colaborari consistente intre Romania si Coreea de Sud

publicat 2024-04-23 11:45:12 (Puterea)
Ministrii romani, care il insotesc pe Klaus Iohannis in vizita sa din Coreea de Sud, au semnat, astazi, o serie de acorduri de colaborare intre cele doua tari. Angel Tilvar, ministrul roman al Apararii, si omologul sau din Coreea de Sud, Shin Won Sik, au semnat un acord-cadru de cooperare in domeniul Apararii. Acordul pune […]The post S-au pus bazele unei colaborari consistente intre Romania si Coreea de Sud appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Doi europarlamentari romani, in topul absenteistilor din Parlamentul European

publicat 2024-04-23 11:45:12 (Puterea)
Doi europarlamentari romani se afa la loc de cinste in topul absenteistilor din Parlamentul European, adica in primii cinci. Exista si o consolare totusi: primul loc este ocupat de un grec, in timp ce romanii se afla pe pozitiile doi si cinci. Dintre cei doi europarlamentari romani, ceva mai bine sta Claudiu Manda, clasat pe […]The post Doi europarlamentari romani, in topul absenteistilor din Parlamentul European appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Europa se incalzeste de doua ori mai repede decat restul lumii!

publicat 2024-04-23 11:45:12 (Puterea)
Europa se incalzeste de doua ori mai repede decat restul lumii! Anul trecut, Europa a cunoscut cel mai cald an inregistrat. Temperatura medie a suprafetei marii din Europa a fost cea mai calda inregistrata. Editia din 2023 a raportului Copernicus Climate Change Service (C3S*) European State of the Climate (ESOTC), produs pentru prima data impreuna cu Organizatia Meteorologica Mondiala (OMM), prezinta o imagine sumbra. Odata cu […]The post Europa se incalzeste de doua ori mai repede decat restul lumii! appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Directorul DSVSA Bucuresti, Ovidiu Zvoristeanu, a pierdut definitiv procesul pentru certificatul ORNISS

publicat 2024-04-23 11:45:12 (Puterea)
Directorul DSVSA Bucuresti, Ovidiu Zvoristeanu, a pierdut definitiv procesul pentru certificatul ORNISS Directorul Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Bucuresti, Ovidiu Valentin Zvoristeanu, a pierdut definitiv, saptamana trecuta, procesul la Inalta Curte de Casatie si Justitie prin care a contestat faptul ca nu i se acorda certificat ORNISS. PUTEREA a semnalat faptul ca directorul general de la DSVSA Bucuresti, Ovidiu-Valentin Zvoristeanu, a primit, atentie, de cinci […]The post Directorul DSVSA Bucuresti, Ovidiu Zvoristeanu, a pierdut definitiv procesul... ...continuare.

Germania a iesit la vanatoare de spioni

publicat 2024-04-23 11:45:12 (Puterea)
Germania a iesit la vanatoare de spioni Presa germana sustine ca un angajat al politicianului AfD Maximilian Krah ar fi spionat miscarea de opozitie chineza si a transmis informatii de la Parlamentul European Chinei. Barbatul este probabil cunoscut de mult timp autoritatilor. Politia a arestat un barbat in Dresda, fiind suspectat de spionaj pentru China, potrivit presei germane. Studioul de capital ARD […]The post Germania a iesit la vanatoare de spioni appeared first on Puterea.ro. ...continuare.

Sudul Chinei, plasat sub alerta rosie dupa ploi torentiale soldate cu victime

publicat 2024-04-23 11:45:12 (ProTV)
Sudul Chinei, plasat sub alerta rosie dupa ploi torentiale soldate cu victime China a plasat, marti, sub alerta rosie o parte din sudul tarii din cauza ploilor abundente care au cazut în Guangdong, cea mai populata provincie si centrul manufacturier al gigantului asiatic. ...continuare.

Ministrul agriculturii din Ucraina, afacere cu terenuri de 7,35 milioane dolari. Anchetat de agentia anticoruptie

publicat 2024-04-23 11:45:12 (ProTV)
Ministrul agriculturii din Ucraina, afacere cu terenuri de 7,35 milioane dolari. Anchetat de agentia anticoruptie Ministrul agriculturii din Ucraina este suspectat de coruptie într-o afacere cu terenuri, transmite presa locala, Mikola Solski este verificat de agentia ucraineana anticoruptie. ...continuare.

Filmele romanesti ce intra in cursa pentru Festivalul de la Cannes 2024. Ilie Nastase va fi elogiat pe covorul rosu!

publicat 2024-04-23 11:45:10 (Money.ro)
Filmele romanesti ce intra in cursa pentru Festivalul de la Cannes 2024. Ilie Nastase va fi elogiat pe covorul rosu! Filmele romanesti ce intra in cursa pentru Festivalul de la Cannes 2024Articolul Filmele romanesti ce intra in cursa pentru Festivalul de la Cannes 2024. Ilie Nastase va fi elogiat pe covorul rosu! apare prima data in Money.ro. ...continuare.

Travis Scott, vine la BEACH, PLEASE! Rapper-ul american, castigator de sase premii Grammy pune Costinestiul pe harta muzicii internationale

publicat 2024-04-23 11:45:09 (Mediafax)
Travis Scott, vine la BEACH, PLEASE! Rapper-ul american, castigator de sase premii Grammy pune Costinestiul pe harta muzicii internationale Travis arunca si bugetul festivalului in aer. Organizatorii au platit 2, 5 milioane de euro doar pentru a-l aduce pe el pe scena BEACH, PLEASE! 2024. Cu alte patru milioane dedicate artistilor si inca patru milioane necesare pentru productie, editia din acest an vine la pachet cu un buget colosal de 10,5 milioane de eruo. ,,Travis Scott este unul dintre cei mai mari artisti ai lumii, si suntem extrem de onorati sa reusim, intr-un final, sa il aducem la festivalul nostru. Anul acesta va... ...continuare.

Burduja, despre candidatura la Primaria Capitalei: Sa mergem inainte si sa le prezentam bucurestenilor un model de administratie liberala

publicat 2024-04-23 11:45:09 (Mediafax)
Burduja, despre candidatura la Primaria Capitalei: Sa mergem inainte si sa le prezentam bucurestenilor un model de administratie liberala "Orice zi, orice secunda pe care o pierdem in toate acest can-can-uri, ce a fost, cum a fost, cine a fost, este o zi pierduta pentru bucuresteni. Din respect pentru ei trebuie sa mergem inainte si sa le prezentam o alternativa si un model liberal de administratie", a spus Sebastian Burduja, marti, la Seul, unde se afla intr-o vizita oficiala. ...continuare.

« Pag. anterioara 1 2 3 4 5 ... 11437 11438 Pag. urmatoare »



© Copyright 2000-2021 iStorm. Toate drepturile rezervate.